2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ablam okul öncesi öğretmeni. Bu yıl özel eğitim kursu aldı. Ordaki eğitmenler dönence kullanımına karşılarmış. Otizmi tetiklediğini söylemişler. Şimdi bana dönence kullandırmıyor. Kullanacaksan da oyun saatinde ve kısa süreli kullanıp kaldırmalısın diyor. Sürekli yatağının üzerinde bırakma diyor. Halbuki ben de istiyordum beşiğine takmayı.

Evet bende duydum zararlı olduğunu o yüzden fazla açmıyorum zaten bir kaç gün oldu kuralı çok az açıyorum sonra durduruyorum oyuncakların sabit halini izliyor birde bizimkinde müzik ışık ve titreşim ayarı var onlarida açıyorum bayağı rahatlatıyor severek dinliyor . Yani neden kaldıracaksınızki sabit halinede bakar çocuk bizimkini kullanmayınca elime takılmasın diye yana çevirebiliyorrym .

Siz dedikten sonra biraz araştırdım aslında doktorlar tavsiye ediyor göz koordinasyonu gaz sancıları motor gelişim vs. için iyiymiş .dönence zararlı olduğu yönünde de bir bulgu bulunmamış

Kızlar sizin bebişler en fazla kaç saat uyanık kalıyor bizimki 1 saat sakince duruyor 1 saatten sonra huysuzlasmaya başlıyor gezidiriyorum biraz da öyle bakıyor sonra uyutuyorum yoksa ağlıyor, bir de kızlar oğlum ne zamandır anne diye ağlıyor hatta bugün eşimle severken anne diye bağırdı ama ağlamadan anne deyip sustu eşim de inanmazdı şaşırdı o kadar net dedi ki

Benimkide buaralar uykusu öyle maşallah.en fazla 2 saat uyanık kalıyor sonra mızmızlanıyor bende emzirip yatırıyorum hemen.
Ayy o anne diye ağlaması bizimkindede var hatta eşime dedim anne diye ağlıyor bak diye saçmalama diye kıskandı demek yanlış duymamışım bende anne diyor oğlum anneee

Erken konusaçak bunlar sohbet etmeyi çok seviyor, benimki uyandığında emdiği için 1 2 saat sonra emmiyor malesef uyuyup uyanacak öyle emecek alıştı oyle

Erken konusaçak bunlar sohbet etmeyi çok seviyor, benimki uyandığında emdiği için 1 2 saat sonra emmiyor malesef uyuyup uyanacak öyle emecek alıştı oyle
Benimki de öyle yapıyo ya uyanınca emiyo meme de uyusun diyorum yok ağlıyo zaten uyuması hep rezillik aglayarak uyuyo çok zor uyuyo

Arkadaşlar benim bebeğim tam 2 ay 10 günlük daha Sosyal gülücük atmadı konuşurken ismini sölediğimizde çok nadir bakıyo dik pozisyonda hiç dikkatini çekemiyorm doktor 3 aya kadar zaman verelim bebeğe bol bol konuş dedi ama bizim gibi olan varmı otizmden korkmaya başladım

Zaten daha isimlerini bilmiyolar canım hiçbir ismine bakmaz sadece ses oldugu için bakabilir ama ismini bilmiyolar ama gülme konusunda da bazısı çok erken gülüyo bazısı geç gülüyo geçen gün biri daha demişti gülmüyo diye doktorun da dedigi gibi bol bol konusup güldürmeye çalış özellikle uykudan uyanınca uğraş keyfi yerindeyken aklına kötü şeyler getirme canım yoktur öyle bişey insallah en kısa zamanda gülüp agulamaya baslar annesi

Kızlar bebeklerinizin isimleri ne? Benim oğlumun adı yiğit mirza.basindan beri bunu düşünüyordum erkek olursa diye babasida karşı çıkmadı sağolsun

Benimki de ismine tepki vermiyor henüz. Özellikle kaka yaptıktan sonra gülüyor, ozellikle neşeli bir ses tonuyla kaka yapıp rahatlarından sonra konuşun, daha çabuk tepki veriyorlar o zaman.

İnşallah canım bütün gün konuşuyorum gıdıklıyorum Altını açıp masaj yapıyorum ama bi kere falan gülümsedi sadece bir şeyi eksikmi yapıyorum diye annelere sormak istedim

İnşallah canım bütün gün konuşuyorum gıdıklıyorum Altını açıp masaj yapıyorum ama bi kere falan gülümsedi sadece bir şeyi eksikmi yapıyorum diye annelere sormak istedim
Cnm daha erken bence her çocuk farklı 3. Ayda güler artık tanımaya başlar seni gözlerine bakıp konuş bol bol

Benim kizimda anneee diye ağlıyor.eşime diyorum anne diyor bana diyor bunu başkalarının yaninda deme gülerler. Sonra bigun o da diyor anne diyor ama tesadüfen ağzından çıkıyor

Benimki de ismine tepki vermiyor henüz. Özellikle kaka yaptıktan sonra gülüyor, ozellikle neşeli bir ses tonuyla kaka yapıp rahatlarından sonra konuşun, daha çabuk tepki veriyorlar o zaman.
Tek rahatladığı an o olduğu için öyle yapjyorum hep ama gözlerini kaçırıyo dikkatini hala çekemedik maalesef ben benim yaptığım bi şeye gülsün artık istiyorum ama sabrediyoruz

Tek rahatladığı an o olduğu için öyle yapjyorum hep ama gözlerini kaçırıyo dikkatini hala çekemedik maalesef ben benim yaptığım bi şeye gülsün artık istiyorum ama sabrediyoruz
Daha erken annesi biraz daha bekle bence.bizimki gülüyor en çok bana ama ismini söyleyince bakmıyor kalabalık arasında beni seçemiyor henüz,bende uzuluyordum bu cocuk sevmiyormu beni diye annemde sabret daha 3 aylık bile değil dedi dün

İnşallah doktorda zaman verelim dedi devamlı sohbet tükenince kitap okuyoruz siziN bebeğiniz kaç günlük maşallah ne güzel gülüyomuş

Bizimkide dik pozisyonda yuzumuze bakmiyor cunku etrafinda baska seyler oldugu icin onlar ilgisini cekiyor o yuzden bakmiyor bence. Yatirin oyle konusun goz temasi kurmasini saglayin her bebek bir olmuyor korkmayin Allahin izniyle birseyi yoktur kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…