2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

5 saat normal.12 de emzirince kaç dk emziriyorsunuz 2 memeyide veriyormusunuz.masallah güzel uyuyormuş darısı başıma yaa

Normalde gündüz de 2saat uyurdu şu birkaç gündür bir kere uyursa uyuyor sonra uyumuyor aynen belim ağrıdı akşama enerjim bitiyor umarım normale döner

Siz de ankarada mısınız? Ben de bakanlıklardan birinde çalışıyorum sonrası için sıkıntı olursa diye çekiniyorum. Bir sorayım doğum doktoruma belki heyet verirler.

Siz de ankarada mısınız? Ben de bakanlıklardan birinde çalışıyorum sonrası için sıkıntı olursa diye çekiniyorum. Bir sorayım doğum doktoruma belki heyet verirler.
Yok hayır Doğu’da çalışıyorum ben benim doktorum veririm dedi ama sonrasında tekrar uzatmak sorun olabiliyor. biz de uzun süre rapor sıkıntı oluyor nasıl yaparm bilmyirom

Bende sallıyorum da cok uzun sürede değişik uyuyo benim kızım işte yoksa artık sallanmasına üzülmekten de geçtim valla cok kafama takıyodum annem dediki bizde sizi hep sallayarak büyüttük ne oldu gerizekalı mı oldunuz dedi bu sözden sonra üzülmemeye basladım

Kundak 3 aydan sonra önerilmiyo diye biliyorum canım dönmeye baslayınca yani eğer dönerse elleri baglı oldugu için kafasını kaldıramayıp Allah korusun boğulabilirmiş alışr zamanla uyandırmaz kendini ben 40 ı cıkınca bıraktım zaten hic sevmiyodu illa ellerini çıkarıyodu uğraşa uğraşa

Aynen şimdi nasıl gerinme falan oluyormu sizinkindede?bizim ki sabaha karşı 5-6gibi çıldırıyor o eller illaki çıkacak çıkarıyorum yine ağlıyor anlayamadım ben valla naapsam

Aynen şimdi nasıl gerinme falan oluyormu sizinkindede?bizim ki sabaha karşı 5-6gibi çıldırıyor o eller illaki çıkacak çıkarıyorum yine ağlıyor anlayamadım ben valla naapsam
Evet her uyanmasında geriniyo Kundak yapmazsan bşr hafta içinde alışır bence. O ağlamaların sebebi belli değil zaten sürekli ağlıyolar benimki özellikle uykusu gelince hep ağlıyo

5 saat normal.12 de emzirince kaç dk emziriyorsunuz 2 memeyide veriyormusunuz.masallah güzel uyuyormuş darısı başıma yaa
Evet canm ikisinde veriyorum bazen sağdığım sütü veriyorum 100 ml sonra mışıl mışıl uyuyor ama yinede 5 saati geçirmiyorum kaldırıyorum ona rağmen uykusunda zor emiyor altını acıyorum bazen

İzin bitince aldim ben mesela cuma gunu izin bitti ya pazartesiden basladi raporum ogretmenim
Raporu pazartesi mi başlattınız benimde cuma günü izin bitiyor Pazartesi başlamam gerekiyor cuma günü alsam raporu cumadan başlıcak heralde tam bilmiyorum ilk defa rapor alıcam

Kızlar izin bitiş tarihi 20 şubat görünüyor raporu 21 şubat mi almam gerekiyor yani 21 şubat başlama değil mi kafam karıştı

Evet canm ikisinde veriyorum bazen sağdığım sütü veriyorum 100 ml sonra mışıl mışıl uyuyor ama yinede 5 saati geçirmiyorum kaldırıyorum ona rağmen uykusunda zor emiyor altını acıyorum bazen
Ben ozaman yanlış besliyorum ya tek meme verip yatırıyorum tek memede en az 10dk kalıyor uyuyor zaten gidip yatırıyorum sonra 2 saate bir uyanıp emiyor 5dk falan.aliskanlikmi oldu acaba diyorum genelde aynı saatlerde kalkıyor çünkü

Ben de hep tek meme veriyorum

Canım peki senin bebiş kac kilo? Bende yaklaşık o kadar veriyorum ama 2 saatte uyanıyor. Olmazsa bende çift memeye geceyim

Canım peki senin bebiş kac kilo? Bende yaklaşık o kadar veriyorum ama 2 saatte uyanıyor. Olmazsa bende çift memeye geceyim
Valla bende çift memeye gecicem 15er dakika en az vereyim bakalım yine kalkıp duracakmi benim bidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…