2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla bende çift memeye gecicem 15er dakika en az vereyim bakalım yine kalkıp duracakmi benim bidik
Canım gece 2 meme emince daha uzun uyuyor. Ben de denedim onu. Normalde tek memede uyuyordu digerini emzirmeden yatırıyordum. Sonra zorla da olsa ikinci memeyi de verip uyutuyorum daha çok uyuyor.

10 dk diyosunuz iki göğüs diyosunuz 100 ml diyosunuzbnm kızım bi göğsümü 5 dk emiyo sonra zorlasamda almıyo acaba az az emip bırakıyomu çok üzülüyorum yaa niye böyle bu kızdoymasa ister miydi acaba bilmiyorum ki kilo alımı da yavaşladı zaten

Valla bende çift memeye gecicem 15er dakika en az vereyim bakalım yine kalkıp duracakmi benim bidik

Canım gece 2 meme emince daha uzun uyuyor. Ben de denedim onu. Normalde tek memede uyuyordu digerini emzirmeden yatırıyordum. Sonra zorla da olsa ikinci memeyi de verip uyutuyorum daha çok uyuyor.

Benim sorunum şu ki obur oğlum memede süt bittiği an kıyameti kopariyor, o yüzden 1 memeyi hep yedekte tutuyorum. Şimdi 2 meme verirsem ve yarim saat sonra uyanırsa memede süt olmadığı için bas bas bağırır. Korkudan veremiyorum. Yoksa 3 memem olsa hayır demez sanırım.

Evet Ankara'dayım. Araştırıyoruz nereler veriyor diye. Parayla veriyorlarmış sanırım. Bulunca yazarım buraya inşallah hepimiz faydalanırız.
Evet canım ya bende duyduydum parayla verildiğini bulursan yazar mısın gidip sağa sola ağız eğmek istemiyorum çünkü bende sorayim bir kaç arkadaşa öyle birşey demişlerdi sanki

Ben de gece tek meme veriyorum. Çift vermeyi deneyeyim belki daha uzun uyur. İlk yattığında bi 4 saate yakın uyuyor. Sonra hep bir bilemedin iki saate uyanıyor. Ya kızlar bir de ben bazen emzirirken uyuyakalıyorum gece bir iki sefer. Bi çözüm bulamadım içim geçiveriyor geceleri. Hiç istemiyorum kucağımda öylece uyumasını. Yerinde rahat rahat uyusun istiyorum. O da tam tersi kucakta daha derin uyuyor. Ne önerirsiniz?

Evet canım ya bende duyduydum parayla verildiğini bulursan yazar mısın gidip sağa sola ağız eğmek istemiyorum çünkü bende sorayim bir kaç arkadaşa öyle birşey demişlerdi sanki
Benim ankaradan kulağıma keçiören bilgi tıp merkezi veriyor diye geldi. Ama maalesef ben istanbuldayım. Gerçi emin olsam iki günlüğüne ankaraya giderim rapor için. Ankaralıyım zaten. Ama emin olmadan bebekle yollara düşemem. Ankaradakiler bi sorun isterseniz. Bana da haber verirsiniz. :) benim de ayın 24 ünde rapor almam lazım.

2 aylıkken 5800 gr Di salı günü 3 aylık kontrolüne gideceğiz bakalım kaç kilo almış yani daha tartilmadik sizinki kaç kilo
Bizimki de 2 aylık 5850grdi 3.ay kontrolü 10gun sonra bakalım bizde kaç kilo almışız.insaallah iyidir artışlar

Valla bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım.peki kaçar dk veriyorsun

Oyy maşallah tosuncuga kaç kilo peki seninki

Canım artık çeneleri güçlü, hızlı emiyorlar. Benimki de 5 dakikada bosaltiyor memeyi. Aç kalsa ağlar zaten huzursuz halsiz olur.

Canım artık çeneleri güçlü, hızlı emiyorlar. Benimki de 5 dakikada bosaltiyor memeyi. Aç kalsa ağlar zaten huzursuz halsiz olur.
Cnm bende şöyle düşünüyorum şimdi ben bi göğsümü sağdığımda 4 5 dakkada boşalıyo göğsüm demekki sütüm hızlı geliyo diyorum ama halen içimden bi his diyoki tam doymadan bırakıyo

Aman canım dikkat et çok tehlikeli bi durum o. Ayakta emzir, yüzünü yıka uykun açılsın ama uyuma.

Doymasa kiloda alamaz huzuluda olamaz. Benimki de 5-6 dakikada boşalıyor yüksek hızda, normal yani. Emin ol süreyle ilgisi yok, kimisinin sütü çok yavaş geliyor kimisinin tazyikli oluyor. Için rahat olsun, miniğin doymasa anlarsın

Saol cnm ya doymasa belli ederdi dimi haklısınöyle ağlamaları yok zaten biraz huzursuzlansa veriyorum memeyi

Maşallah kız sütün baya yaramış

Benim sütüm çok değil ama yağlı baya. Bir kere sağınca farkettim bende. Normalde de çok yağlı yerim ama ben. Tereyağı ve zeytinyağı her gün ciddi miktarda tuketiyorum. ilgisi var mı bilmiyorum ama bence o yüzden. Herkes tatlı yer ben yağlı boğazıma epey düşkünüm.

Maşallah evet bende tatlı çok yiyorum ama şu falanda çok içerik ben öyle aman aman sağmadım sağamadım daha doğrusu.peki 2 memede veriyormsuun kaçar dk veriyorsun bir beslenmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…