2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben o kadar uzun almayacağım canım sen heyet alacaksın o zaman..Bana 20 günlük lazım ayın 15 ine denk gelsin diye. Sonra ücretsiz izine ayrılacağım.Aslında aklımda bulunsun diye sordum sana ne olur ne olmaz ..Çünkü aile hekiminden yada arkadaşın eşi kadın doğumcu ondan alacağım...

ALLAH sabrını veriyor demekki.benim annemde memur hem çalışıp hem bize bakmak da ne bileyim fazlaca cesaret diyorum hep

Tabi canım, annelik zaten tescilli delilik, artık eminim

2 aylıkken 5800 dü canm her ay 1 kilo alıyor şuan 6500 civarlarındadır 2 saate uyanınca 100 ml mi veriyorsun Öyleyse çok değil mi ben bazen ağlayınca memeye veriyorum arada 3 saat olmuş oluyor kusuyor hemen

Kilo başı 150ml olarak günlük ihtiyacı hesaplayınca benimki 2 saatte 1e denk geliyor canım, anca yetiyor oda.

3 aylık kilosu mu cnm maşallah gayet iyi

Yaklaşık 3 ay meryfen teyzesi teşekkür ederiz

Bizim doktorlarımız ilk üç ay istediği zaman istediği kadar meme ver dedi. Bence düzen oluşturmak için erken. Meme sadece beslenme değil onlar için aynı zamanda sığınak. En huzurlu oldukları yer.

O da doğru aslında bilmeden olması gerekeni yapmışız sanırım, zaten 6 aylik bile olsa ben kıyıp düzene sokabileceğimi sanmıyorum. Klasik Türk annesiyim, çocuğum hep aç bence

Ağlıyorsa istiyordur meme canm sende doğru yapıyorsun tedirgin olma ağladıkça ver meme benimki eskisi gibi ağlamıyor artık karnı doyunca etrafı izler kucakta gezer gülücük atar sürekli :) 8 gün sonra 3 ayını dolduracak büyüdüler artık
ilk zamanlar hep emmek ister memede sakinleşirdi şimdi düzene girdi gibi beslenmesi bazen yine meme aklına geliyor tokta olsa emmek istiyor 5 dk sonra ittiriyor memeyi

Memuriyette maaşlar ayın birinden sonuna hesaplanır ancak 15 inde yatar. 15 inde izne ayrılırsanız o ayki maaşınızı tam alırsınız sonra yarısını geri isterler. Mümkünse ayı tamamlayın ki tam maaşınız sizde kalsın.

Ucretsiz izin icinn ayin basinda dilekce verilmesi gerekiyormus, 15 inde izne ayrilirsan yarim maas + faiziyle geri odeme cikar. ben de bilmiyordum izne ayrilmaya gittigimde ogrendim heyet aldim bu yuzden

Malesef ayni durumlardayiz, 2 ay cok az sure hop diye geciyor, ogretmen misiniz

BİBERON alınca memeyi reddetmiyor değil mi
Yok hayır öyle Almamazlık yapmadı memeyi çok şükür bazen Böyle çekiyor bırakıyor oynuyor memeyle ilk doğduğunda cay kaşıyı ile verdim hem bana hem kızıma zor oldu doktorlar 3 aydan sonra biberona alıştırın diyorlar ben biraz erken verdim sadece

Düzen oluşturmak için çok erken değil mi?
Oğlum uyanirken daha gözünü açmadan başını yan tarafa çeviriyor meme arıyor dudaklarını büzerek.3 aylık olmasına 3 gün var hiç şöyle 2-3 saatte bir emzirmedim.Her uyandığında,yada her ağladığında o meme ağzına illa girecek.Şu sıralar sırf ısırmak için bile meme istiyor.
Bide en fazla 5 dakika emiyor

Bizim doktorlarımız ilk üç ay istediği zaman istediği kadar meme ver dedi. Bence düzen oluşturmak için erken. Meme sadece beslenme değil onlar için aynı zamanda sığınak. En huzurlu oldukları yer.
Benim kızımda uykusu gelince emmiyo ağlıyo memeyi verince daha cok ağlıyo sakinleşmeden yada biraz uyuyup uyanmadan emmiyo bi benimki böyle heralde bende aglayınca veriyim sussun ya da emsin uyusun istiyorum ama nerde

Hangi marka biberon kullanıyorsun dışarı çıkarken iyi olur aslinda
Chicco ve lansinoh kullanıyorum ikiside anne memesine yakın biberonlar aynı memeden ceker gibi az geliyor süt ben gezmeye götürdüğümde bazen sağıyorum bazende emzirecek yer bulursam emziriyorum mesela hastaneye gidersem sağmıyorum emzirme odasında emziriyorum zaten günde 2 kez sağıp veriyorum ön sütüm fazla gibi benim sağıp yağlı sütü alıyorum göğsüM boşalıyor iyi oluyor öyle kızımda baya sivilcelendi önceden az olurdu sivilce sağmak fayda sağlıyor bence hem sütün artıyor hem çok doyurucu oluyor cünkü kızım yağlı süte ulaşınca doyuyor Bırakıyor memeyi çok ememiyor gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Benim kızımda uykusu gelince emmiyo ağlıyo memeyi verince daha cok ağlıyo sakinleşmeden yada biraz uyuyup uyanmadan emmiyo bi benimki böyle heralde bende aglayınca veriyim sussun ya da emsin uyusun istiyorum ama nerde
Benimki de öyle cnm ama dün sakinlestirdim biraz öyle verdim aldı sen de öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…