Düzen oluşturmak için çok erken değil mi?
Oğlum uyanirken daha gözünü açmadan başını yan tarafa çeviriyor meme arıyor dudaklarını büzerek.3 aylık olmasına 3 gün var hiç şöyle 2-3 saatte bir emzirmedim.Her uyandığında,yada her ağladığında o meme ağzına illa girecek.Şu sıralar sırf ısırmak için bile meme istiyor.
Bide en fazla 5 dakika emiyor
Düzeni bebek kendi oluşturuyor bence benim kızım 2 aydan sonra değişti çok bende onun değişimine ayak uydurdum ilk zamanlar ağlardı hep meme verirdim tokta olsa memede sakinleşirdi sonra kusardı bazen yine aynısını yapıyor emzirdikten sonra sağardım bazen o sütü 2 saat sonra verirdim kusardı ebeye sordum 4 saate bir emzir dedi 3 ay kontorlünde geceleri uyanmamasınıda soracağım hani aç olsa uyanır heralde açlık hissi uyutmazmış cünkü bebekleri yine de 5 saati geçirmeden gece kaldırıp emziriyorum hem gece sütü çok besleyiciymiş ebe mutlaka gece emzir diyor.
Benim kızımda uykusu gelince emmiyo ağlıyo memeyi verince daha cok ağlıyo sakinleşmeden yada biraz uyuyup uyanmadan emmiyo bi benimki böyle heralde bende aglayınca veriyim sussun ya da emsin uyusun istiyorum ama nerde
Düzen oluşturmak için çok erken değil mi?
Oğlum uyanirken daha gözünü açmadan başını yan tarafa çeviriyor meme arıyor dudaklarını büzerek.3 aylık olmasına 3 gün var hiç şöyle 2-3 saatte bir emzirmedim.Her uyandığında,yada her ağladığında o meme ağzına illa girecek.Şu sıralar sırf ısırmak için bile meme istiyor.
Bide en fazla 5 dakika emiyor
Aynısı. Huzursuz olduğunda uykusu geldiğinde hemen memeyi veriyorum iyi geliyo onada. Zaten burnunu sürtüyo aç der gibi. Saat başı veriyorum nerdeyse. Uyanıyo veriyorum uyuyacak veriyorum düzen yok tek sıkıntı hızlı hızlı emiyo 5 dk da bırakıyo.
Ağlıyorsa istiyordur meme canm sende doğru yapıyorsun tedirgin olma ağladıkça ver meme benimki eskisi gibi ağlamıyor artık karnı doyunca etrafı izler kucakta gezer gülücük atar sürekli :) 8 gün sonra 3 ayını dolduracak büyüdüler artık
ilk zamanlar hep emmek ister memede sakinleşirdi şimdi düzene girdi gibi beslenmesi bazen yine meme aklına geliyor tokta olsa emmek istiyor 5 dk sonra ittiriyor memeyi
Cnm memeyi istediğinde vermezsem ağlıyo yoksa memeden sonra normal duruyo eğer memeyi vermezsem elini boğazına kadar sokup onu emmeye çalışıyo hatta el baş parmağını sokmayı öğrendi bende diyorum elini emeceğine memeyi emsin doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Düzeni bebek kendi oluşturuyor bence benim kızım 2 aydan sonra değişti çok bende onun değişimine ayak uydurdum ilk zamanlar ağlardı hep meme verirdim tokta olsa memede sakinleşirdi sonra kusardı bazen yine aynısını yapıyor emzirdikten sonra sağardım bazen o sütü 2 saat sonra verirdim kusardı ebeye sordum 4 saate bir emzir dedi 3 ay kontorlünde geceleri uyanmamasınıda soracağım hani aç olsa uyanır heralde açlık hissi uyutmazmış cünkü bebekleri yine de 5 saati geçirmeden gece kaldırıp emziriyorum hem gece sütü çok besleyiciymiş ebe mutlaka gece emzir diyor.
Hangi marka sağma makinası kullanıyorsun canım.manuelmi elektrikli mi
Bendemi alsam bilemedim dışarı çıktığımız da emzirme yeri olmadığında kötü oluyor sağıp koyarım çantaya düşündüm
Kizlar bugün kızımı aylık kontrolüne götürdüm .2 gün sonra 3 aylık olacak.İlk ay 1200 gram, ikinci ay 1 kilo almisti. Bu ay ise sadece 300 gram almış.Moralim bozuldu.Boyunda sıkıntı yok.Doktor bazı sorular sordu.Suyu az içtiğim için olabileceğini söyledi..En basitten başlayalım dedi.Suyu arttır 15 gün sonra kilosunu tarttirin.300 gram dan az aldıysa tekrar getirin dedi.Aldiysa getirmenize gerek yok dedi.Neden olabilir sizce?Sütüm de azalma yok.Eskisi gibi.Emiyordu.
Premium care de 2 kullanıyordum sleepy natural e geçtim onda 3 oluyo hatta birazcık sıkıyo ve bu bezden nefret ettim diyebilirim 168 li almasaydım çöpe atardım
Cnm memeyi istediğinde vermezsem ağlıyo yoksa memeden sonra normal duruyo eğer memeyi vermezsem elini boğazına kadar sokup onu emmeye çalışıyo hatta el baş parmağını sokmayı öğrendi bende diyorum elini emeceğine memeyi emsin doğrumu yapıyorum bilmiyorum
Bir keresinde acikmasına rağmen biraz oyalansin sonra emzireyim diye vermedim memeyi, kucağımda hafif hafif salliyordum. Bluzun üstünden meme ucunu bulup ısırdı hiç öyle canım yanmamıştı.
Bir keresinde acikmasına rağmen biraz oyalansin sonra emzireyim diye vermedim memeyi, kucağımda hafif hafif salliyordum. Bluzun üstünden meme ucunu bulup ısırdı hiç öyle canım yanmamıştı.
Kizlar bugün kızımı aylık kontrolüne götürdüm .2 gün sonra 3 aylık olacak.İlk ay 1200 gram, ikinci ay 1 kilo almisti. Bu ay ise sadece 300 gram almış.Moralim bozuldu.Boyunda sıkıntı yok.Doktor bazı sorular sordu.Suyu az içtiğim için olabileceğini söyledi..En basitten başlayalım dedi.Suyu arttır 15 gün sonra kilosunu tarttirin.300 gram dan az aldıysa tekrar getirin dedi.Aldiysa getirmenize gerek yok dedi.Neden olabilir sizce?Sütüm de azalma yok.Eskisi gibi.Emiyordu.
Canım diyet yaptın mı bu aralar? Eskisi kadar emmesine ragmen az kilo aldiysa sütün yağı azalmış olabilir. Biraz daha sıkı beslen bence. Üzülme hiç alamayan bebekler var, yine 300 almış. Artar o 2 haftaya merak etme annesi.
Kaç kilo olmuş. Bnm ki de öyle bu ay sadece 400 g aldı sebebini hastalanmasına bağlıyolar ama bence onla ilgisi olsa bile bu kadar az alması düşündürücü. aynı emziriyorum hatta toparlansın diye gece 2 saatte bir kalkıp emziryorum
Aynen bazen diyorumki bu tatlı hallerini ararsın da bulamazsın tadını çıkar çok hızlı büyüyolar sonra yine kafamda sorular düşünceler o güzelim hallerinin tadını çıkarmayı unutuyorum
Kızlar bişey sorcam çok şükür sütüm var halen tek meme yetiyor ama bnm sıkıntım sütüm yağlı değil koyu kıvamlı değil bişeyler yiyerek yağlanır mı bu süt yoksa böylemi olur hep
Kaç kilo olmuş. Bnm ki de öyle bu ay sadece 400 g aldı sebebini hastalanmasına bağlıyolar ama bence onla ilgisi olsa bile bu kadar az alması düşündürücü. aynı emziriyorum hatta toparlansın diye gece 2 saatte bir kalkıp emziryorum
Şu an 5 kilo 600 gram.Ben de öyle.Zayen geceleri kendisi uyanıyor.Acikiyor.Kendisi emmek istiyor.1 de yatıyorum .O zamana kadar emziriyorum zaten.Sabaha kadar da 2 defa emziriyorum.3.kezsabah 7 de emiyor.Ben de daha fazla dikkat etmeye çalışacağım.İnsallah kilo alırlar.Senin bebeğin kaç kilo?
Canım diyet yaptın mı bu aralar? Eskisi kadar emmesine ragmen az kilo aldiysa sütün yağı azalmış olabilir. Biraz daha sıkı beslen bence. Üzülme hiç alamayan bebekler var, yine 300 almış. Artar o 2 haftaya merak etme annesi.
Evet canım çok kilo almıştım.Birkac gün diyete gitdim.Baktim sütüm azaldı.Tekrar yemeye başladım.Sonra 2 gün tekrar diyet yaptım.O da etkilemiş olabilir..
Kızlar bişey sorcam çok şükür sütüm var halen tek meme yetiyor ama bnm sıkıntım sütüm yağlı değil koyu kıvamlı değil bişeyler yiyerek yağlanır mı bu süt yoksa böylemi olur hep
Canım ne kadar etkili bilmiyorum ama ben çok yağlı yerim, tereyağı ve zeytinyağı çok tüketirim, sütümde o yüzden yağlı diye düşünüyorum. Her sabah yarim çay bardağı zeytinyağı iç, kahvaltıda da tereyağını bol tüket bir dene derim.
Hangi marka sağma makinası kullanıyorsun canım.manuelmi elektrikli mi
Bendemi alsam bilemedim dışarı çıktığımız da emzirme yeri olmadığında kötü oluyor sağıp koyarım çantaya düşündüm
Lansinoh kullanıyorum canm elektrikli dışarıda evet iyi oluyor yalnız süt soğuyor biraz onun için küçük termosa Koymayı deniycem lansinoh bende yara yaptı ağzı dar geliyor benim meme çevresi geniş şimdi şimdi düzeldi kızımda ısırmıyor artık az yara oluyor kremliyorum geçiyor makina şart bence sağmak sütü artıyor