2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben acayip tereyağı ve peynir yiyorum kahvaltıda.Yani bu hep böyleydi,emzirdigim için değil.Ama sütüm gerçekten yağlı..Bilemiyorum alakası var mı?

Kızlar,oğlum sırt üstü yatarken ayak tabanlarına ellerimle destek veriyorum,göbeğini kaldırarak kendini ittire ittire bi uçtan bi uca gidiyor koltukta.Bide anakucaginda kemerini takmadan durmuyor artık,kaya kaya iniyor yere.Geçen bi girdim odaya kaydirmis kendini ,sadece kafası ana kucağında kalmış :)

Oyy maşallah hareketlendiler benim oğlumda öyle maşallah artık kanepede yastıksız koymamak gerek

Ayrıca ben emzirirken diğer gogsumden hiç süt aktığını görmedim az mi acaba sütüm yada sık sık emziriyorum ondanmi
Sık emzirdigin icin benimde gündüzleri akmıyo hiç mesela ama gece akıyo süt biriktigi için. Bide biberonla veriyim diyosunya genelde biberon tutan bebeklerde meme reddi oluyo ben o yüzden vermiyorum 6 ay olana kadar da vermeyi düşünmüyorum zaten kış günü nereye gidiyoruz ki bi hastaneye orda da emzirme odası var memeden emmesi daha iyi bence en azından ısısı falan belli çok daha kolay

Evet ama geçen gün bir kahvaltıya gidelim dedik sırf bebeğimi emzirme yeri yok diye gitmek istemedim mesela zor geliyor kuytu köşede açıp emzirmek milletin içinde bide.sagip veririm öyle zamanlarda diye düşündüm.biberon ben ilk doğduğunda mama vermiştim allahtan hiç alışmadı meme reddide olmadi ama şimdi nasıl olur bilmiyorum

Bizimki de ittiriyo geçen dr da dr un yardımcısı kız üzerini açıuodu kendini ittire ittire kafası duvara yapıştı kız diyo kaç aylık bu ne kadar hareketli

Ayrıca ben emzirirken diğer gogsumden hiç süt aktığını görmedim az mi acaba sütüm yada sık sık emziriyorum ondanmi
Ben lansinoh elektrikli olanı kullanıyorum ama manuel olanlara da iyi yorum yapılmış benim ilk zamanlar diğer göğsümden akıyodu şimdi çok yapan şeylerden çok yersem akıyo onun dışında akmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…