2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya kızım 1 haftadır kaka yapmıyor zayen bir aydır hep zeytinyağı veriyordum öyle çıkıyordu budeda 2 gündür veriyorum zeytinyağı onunla da çıkarmadı çocuk arasında çok bağırıyor yapmak istiyor yapamıyor herhalde.. Poposunu zeytinyağı ile de uyardım yok yine yapmıyor napcam ya benim karnım ağrıdı ona bakarken kıvrandığında..

Canım ben Ankara lıyım gölbaşı ilçesinde ailem. Sen hangi ilçedesin bizde karı koca öğretmeniz düzcede. Bizde dışarı çıkamıyoruz düzcenin havasını hiç sevmiyorum
Merkez ilçede değiliz canım biz ...Düzce de son depremlerden sonra sizi iyi korkutmuştur.Hoş nerede ne zaman olacağı belli değil .Gelin bu taraflara tayin isteyebiliyorsanız...

Canim probiyotik kullanmiyor musunuz ? Istersen onu dene birde. Bağırsak düzenleyici yani damla seklinde ben dogdugundan beri kullanıyorum yapmadigi gün olmadi hic şükür zaten cok gazli onuda yapamazsa mahvolur cocugum

Canım makatı uyarmak pek sağlıklı değilmiş diye duymuştum onun yerine gaz damlalarını denesen ben bizim kullandığımız ve çok etkisini gördüğümüz vicolü önerebilirim birde muskat cevizi dr danışarak bunları kullanmayı deneyebilirsin geçmiş olsun bebişe

Valla benimkide öyle bugun sabahtan beri hiç uyumadı daha yeni uyudu bide misafirim vardı bacaklarım sızlıyor şimdi uzanınca anladım belim boynum kopuyo zaten onları hiç söylemiyorum hep öyle uyuyo emzir salla emzir salla uykuya dalana kadar geri acıkıyo aman ne biliyim ben kanullendim bu durumu böyle uyuyo yapacak biiey yok napıyım uyumuyo pekte düzelecegini sanmıyorum

Ya arkadaşlar evy baby bebek bezi kullanan varmıydı kardeşimin tavsiyesiyle molfix kullanıyordum ona geçtim.Ama ondan olabilirmi bilmiyorum çok huzursuz oğlum iki gündür. Gündüz zor uyuyor daha doğrusu uyuyor ama çok çabuk uyanıyor ben beze bağladım açıkçası beze şöyle elimle bastırıyorum elim ıslanıyor .Eşimde sağolsun vur deyince öldürmüş internetten 4 paket almış keşke deneyip ona göre alsaydım pişman oldum

Gündüz uyumuyorsa gece iyi uyuyordur sanırım .Benimki öyle yapıyor genelde gündüz az uyuduysa gece çok uyuyor.Eğer gece ikide bir kalktıysa gündüz çok uyuyor

Canim probiyotik kullanmiyor musunuz ? Istersen onu dene birde. Bağırsak düzenleyici yani damla seklinde ben dogdugundan beri kullanıyorum yapmadigi gün olmadi hic şükür zaten cok gazli onuda yapamazsa mahvolur cocugum
Benim oğlumda kaka sayısını azalttı 5 günde falan yapıyor damlanın adı neydi kullandığın olmazsa alayım bende gaz içinmi bu damla yoksa bağırsakları düzenlemek için ayrı bir şeymi

Aslında içerde daha çok mikrop var azda olsa çıkarmak lazım aylardır içerde kalmak iyi olmaz bence.çok aşırı soğukta değil tabi anne olunca korumacı oluyoruz tabi. ben de ankaradayim 12 1 gibi ayaz yoksa çıkıyoruz bebek arabasında çok soğuk almıyor yarım saat bir saat duruma göre

Benim oğlumda kaka sayısını azalttı 5 günde falan yapıyor damlanın adı neydi kullandığın olmazsa alayım bende gaz içinmi bu damla yoksa bağırsakları düzenlemek için ayrı bir şeymi
On güne kadar sıkıntı yok cnm bizimkiz da hergun yapmıyor ilerde düzelir

Bir gün hastaneye gittik kadının biri çok üzgündü merak ettim bebeğine ne oldu diye rota virüs u kapmış aşıyı da gecirmis hiç unutmuyorum biz yaptirmistik oğluma o zaman herkes kapmiyor virüsü ama ya olursa önlem almak lazım her Dr farklı söylüyor ben menenjitin a ve b sini de yaptırdım oğluma kızıma da yaptiracam

Cnm Dr git fitil veriyor genelde çok uyarma on güne kadar normal aslında masaj yap iyi gelir

Ben nurse Harvey kullanıyordum. Doktor dedi gaz ilaçları tembellştiriyor bıraktım bende onu. Sonra baktım gaz sancısı var budeda yine gittim ilaç aldım sap simplex aldım budefa da ama yok yine kaka yok. Fitil koydum sağlık ocağı yazmıştı ama yine yok yapmadı çocuk. Gaz çıkarıyor okadar kötü kokuyor ki

Oy kıyamam bebişe sen yediklerine biraz daha dikkat etmeye çalış o zaman lifli gıdalar ye düzelir inşallah

Ben cesaret edemiyorum açıkçası bizimkinin burnuda tıkalı biraz hasta gibi iyice hasta olur.Ama sen alıştırdıysan sorun olmaz bence umutt19

Merkez ilçede değiliz canım biz ...Düzce de son depremlerden sonra sizi iyi korkutmuştur.Hoş nerede ne zaman olacağı belli değil .Gelin bu taraflara tayin isteyebiliyorsanız...
Canım ikimizde sınıfçı olduğumuz için ankarq bize hayal yoksa en çok yaşamak istediğim şehir. Deprem artık her an her yerde olabildiği için korkmuyorum pek aklıma getirmemeye çalışıyorum cnm Rabbım hepimizi korusun

Günde 1 öğün mama vereyim dedim,yok mümkünü yok içmiyor mamayi..Biberonu da yadırgadı çocuk emmiyor ısırıyor Kaşıkla denedim yine içmedi.Ama bişey farkettim,bugün daha güzel,daha kuvvetli emdi beni ❤
Annemi emmezsem bana bu tatsız şeyi verecek dedi herhalde,asıldı memeye yavrum

Suan biogaia kullaniyorum canım normalde bagirsak duzenleyici ama bunun gaza da faydasi oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…