İnşallH düzelir bebişleriniz canım atak haftasındadır belki benim oğlumda bazen çok ağlıyor sebepsizce ben kendimce bi yöntem buldum nazar duası açıyorum internetten hatta linkini bırakıcam şimdi onu açınca sakinliyor ve uykuya dalıyor beklide kendimizin nazarı değiyor diyorum denemekten zarar gelmez dinletin bi bekli iyi gelir
Ne güzel yapmışsın yazmakla duygularını çok iyi anlıyorum seni 2.çocugum olduğu için çok iyi biliyorum geçicek bu günler hiç birşey hatırlamayacağız bile yinede yaşarken zor gerçekten Allah yardımcımız olsun diyelim bu arada uyku gerilemesi 4.aydan sonra oluyor daha ona var bizde
Önceki gecenin nasıl etkisinde kaldıysam,dün gece uyumakta baya zorlandım.Ya yine ağlarda duymazsam diye.Bebeğim de çok huzurlu değildi dün gece,birkaç kez çığlık çığlığa ağlayarak uyandı hep.Emzirip sakinlestirdim.Kızım da benimle beraber uyudu.En azından ben duymazsam o duyar diye..
Uyanıkken hep emme modundayiz ona da çok emiyor vu kadar enzirme diye kızımı benden kıskanıyor sanki ben aldıkça bana ver işini gör deyip duruyor. Yatma yeriymiş burası sanki ne yapacaksak bulasıga yemeğe ise bakmazsan yatma yeri olur kızıma annelik yapma peşinde beni sinir etsin de gerisi önemli değil
Kızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Aman hasta olursa benden bilme de cnmbiz pazar öğlen çıkıyoruz iki çocuk olunca tek gidemiyorum az soğuk da olsa gidiyoruz inan temiz hava iyi gelir hasta bile olsa diyorum doğrusu hava alması diyorum her seferinde battaniye ört puset örtüsünde ortuyorum yüzü çok açıkta kalmıyor üşümesin yeter
Kızlar az önce rota aşısını yaptırdım rotarix bulabildim onu yaptırdım. Kilosu 5600boyu 62 cm çıktı. Geçen aya göre sadece 400 gr almış ama bi haftada 200 g almış geçen haftada tarttırmıştım 5400 çıkmıştı. Hastalık süresince almamış ama bi haftadır sürekli emziriyorum inşallah böyle almaya devam eder. Rota aşısı biraz ağzından aktı yinede etkisi olur dimi
Bunla geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun ama bence küçücük bebek otokoltuğunda daha çok savrulurdu kafası falan ablanın onu tutması daha iyi olmuş bence .Zaten otokoltuğuna koyan var mı bilmiyorum biz anakucağına koyuyoruz hem kısa hem uzun mesafede kemerinide takmıyorum açıkçası birdaha dikkat edeyim en iyisi.. Kaza geliyorum demez gerçekten.
Kizlar ne olur birşeyler diyin bana kızım uykuya geçerken çok ağlıyor özellikle gece uykusuna 2 saatten önce kesinlikle dalmıyor geceleri sinirlerim bozuluyor artık ne kadar destek varsa hepsini yapiyorum kucakta salla ayakta salla beyaz gürültü açma ama yinede ağlamaktan bi hal oluyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum artık 3 ayda bitti yenidoğan donemide geçti sayılır nasıl yapacağım bu uyku işini hiç bilmiyorum oğlumun bebekliği zordu ikinciler genelde uslu oluyor derlerdi ama yok yok bunda da yüzüm gülmedi