2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tabiki denerim canım, eğer iyi gelirse evde 24 saat yayın bile yaparım. Çok teşekkür ediyorum

Bunları günlük gibi yazıyorum, büyüyünce vericem kendisine. Biz unutsakta okur güleriz ilerde
Daha bunun üstüne mi uyku gerilemesi olacak tövbe

Tabiki denerim canım, eğer iyi gelirse evde 24 saat yayın bile yaparım. Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim canım kontrollü bi şekilde melisa, papatya çayı filan iç hem rahatlarsın hemde sütten bebişe de geçer o da sakinler

Kızlar bebişine kehribar kolye/bileklik alan ya da almayı düşünen var mı acaba?

Önceki gecenin nasıl etkisinde kaldıysam,dün gece uyumakta baya zorlandım.Ya yine ağlarda duymazsam diye.Bebeğim de çok huzurlu değildi dün gece,birkaç kez çığlık çığlığa ağlayarak uyandı hep.Emzirip sakinlestirdim.Kızım da benimle beraber uyudu.En azından ben duymazsam o duyar diye..

Ya evet onun annesi benim sen annelik yapma diyesim geliyor ama şimdilik demedim de derim sanırım

Çok geçmiş olsun kemerle bağlamak gerekiyor puseti oto koltuğunu

Mont aldırıyorum bugün valla cesaret verdin bana, eve 50 metre uzakta bi kahveci var. Arada bir oraya giderim oğlumla. ikimize de iyi gelir :)
Aman hasta olursa benden bilme de cnmbiz pazar öğlen çıkıyoruz iki çocuk olunca tek gidemiyorum az soğuk da olsa gidiyoruz inan temiz hava iyi gelir hasta bile olsa diyorum doğrusu hava alması diyorum her seferinde battaniye ört puset örtüsünde ortuyorum yüzü çok açıkta kalmıyor üşümesin yeter

Kızlar az önce rota aşısını yaptırdım rotarix bulabildim onu yaptırdım. Kilosu 5600boyu 62 cm çıktı. Geçen aya göre sadece 400 gr almış ama bi haftada 200 g almış geçen haftada tarttırmıştım 5400 çıkmıştı. Hastalık süresince almamış ama bi haftadır sürekli emziriyorum inşallah böyle almaya devam eder. Rota aşısı biraz ağzından aktı yinede etkisi olur dimi

Yenidoğan içinde var oto koltuğu cnm

Dört ay da sürebilir bekle bira daha yapacak birşey yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…