2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben düşünüyorum canım bayadır sipariş vereyim diyorum ama bi türlü beceremedin
Sorma canım ya ben de siteden siteye geziniyorum ama karar veremedim bir türlü. Bir de bugün kanıtlanmış bir etkisi falan yok diye yazılar okudum kafam karıştı. Alsam mı almasam mı karar veremedim.

Yok yok senden bilmem 50 metre ya hasta olmaz heralde

Kızlar bebişine kehribar kolye/bileklik alan ya da almayı düşünen var mı acaba?
Benim kız kardeşim takıyordu oğluna ben çocuğu gördükçe boynunda fazlalık gibi geliyordu sanki boğulacak gibi yada kıyafet değiştirirken falan elime dolanır gibi .Kardeşim etkisi oldu dişi çıkarken salya olmadı falan dedi ama ben pek inanmıyorum o tür şeylere .

Canım haftada 200gram çok iyi maşallah. Etkisi olur merak etme. Benim oğlum rotadan 3 gün sonra 1 defa ishal kaka yaptı, o gün çok karin ağrısı çekti huysuzlandı. Sende de olur muhtemelen, genelde oluyormuş.

Bizimkinin de daha uyku düzeni oturmadı tam olarak..Akşam dokuz buçukta gece uykusuna yatırdım tabi erken yattığı için sabah saat beşte gözleri açtı yatakta bayağı bi sevdim miniğimi sabahları daha neşeli oluyor .1 saat oynadık sonra biraz mayışınca beşiğine koydum dönenceyi açmadım ama onun hayvanları var onlara baka baka uyudu..sonra dokuzda uyandı .şimdiye kadar da çok düzenli uyumadı çok çabuk geri uyanıyor huzursuz yatıyor.

Malesef bizim buralar çok soğuk ankaradayım çıkarmam çok zor havalar ısınınca ancak..Ama şöyle söylüyüm pek memnun değilim yaşadığım yerden inş.bu sene tayin isteyelim.İlçede oturuyoruz eşim ve ben öğretmeniz okulumuz merkez de değilde ilçenin biraz dışında bir mahallede evide okula yakın diye ordan tuttuk .Ama dışarı çıktığımızda inanın rahat yürüyemiyoruz her yerden öğrencilerle karşılaşıyoruz. Herkesin gözü üstümde gibi geliyor ki öyle velim aramış diyorki hocam sena sizin ışıklara bakıyor öğretmenimin bebeği uyuyormu yoksa uyumuyor mu diye.Gene geçen komşu diyorki nerdeydiniz ışıklarınız yanmıyor.Biraz meraklı bir mahalle yani..Yanı bebekle rahat rahat çıkmam mümkün değil ben rahat edemiyorum yapı gereği sanırım..Genelde arabamıza binip piknik,orman gezisi doğa gezisi türü şeyler yapıyoruz.

Canım ben Ankara lıyım gölbaşı ilçesinde ailem. Sen hangi ilçedesin bizde karı koca öğretmeniz düzcede. Bizde dışarı çıkamıyoruz düzcenin havasını hiç sevmiyorum

Bende yaptırcam da iki dr un önermemesi düşündürdü. sonuçta doktorlar illaki bi bildikleri vardır dedim. Yarın yaptırcam inşallah
Bize de önermiyorum dedi doktor menenjit aşılarını söyledi onları öneririm diye iki çeşidini. Sağlık ocağında ki ebe de önermemişti rota aşısını henuz kanitlanmis asilar degil uzerinde calismalr devam ediyir gerekli olsa devlet karsilar falan dedi bizde o yüzden kararsız kaldım hala düşünüyoruz yaptirsak mi diye

Bizimki de menenjit aşısını öneriyor ama ben bugün rotayı da yaptırdım cnm riske girmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…