4. De biz olalım. 10.59 da doğdu benim oğlum. 40+3 olunca miyom da olunca sezaryen oldu. Şimdi evde yuvarlanıp gidiyoruzBacım seninkinin birde yukseleni kovaysa gecmis olsun diyim ben sana, ilerde evliya çelebi el vermiş gibi gezersiniz artıko yan yan gülmeler işveler nazlar boşa değil, tavlayacak senide. Bende yay burcuyum iyi bilirim
uyku durumu fln nasıl senin lokum uyuyor mu? Biz uykuya hasretiz, agrimayan yerim kalmadi, tosun gezmeden de durmuyor.
Sadece yanak olsa iyi, bi oto lastik reklamı vardı ya michelin, onun maskotu gibi oldu çocuk. Kat yerleri pişmesin diye her sabah kırk pınar güreşçisi gibi yağliyorum çocuğu.
3 tane 26 kasım olduk desenebenim annem ısrar etmeseydi sezaryana almıyordu doktor, daha 20 saat oldu 24e tamamlayabiliriz dedi de annem sınır krizi geçirecekti nerdeyse. O yüzden aldı beni.
Sizin 2 tane galiba cocuk bizimde 2 olunca oyle olur muhtemelenay maşallah şu bızdıklara yaSizi görünce ben kızıma hiç vakit ayıramadığımı hissettim.Çok tatlısınız.
Benimkide 7 kasim dogumlu ismi SelimTesekkurler canim sizde durumlar nasil?
Benimkide 7 kasim dogumlu ismi Selimonceki sayfalarda fotografi var bu ara etkinlik yapiyoruz ufak ufak iyiyiz cok sukur
Doğurdum canım 3.5 aylığız şimdi 4 kasımda doğurdum buralara uğramıyorum ne zamandır@Ilkmelegim
@Voiice
@drburcu92
F foodme
@alera
Minuscule
@Ada Lovelace
itirazediyorumhakimbey
@Kavunlu Dondurma
@Sebogelin
@Landscape
@Maalayya
@zeynepela
@moonyaz
@esmer
@Umithepvar
@Berdinc
@Themarginal
Kizlar nerelerdesinizz ?? Terk ettiniz burayi sizleri ve bebisleri merak ettik umarim herkes iyidirbazilarinin nickleri degismis sanirim etiketlenmedi yanlis anlaşılmasın.
Kaka da yogun mukus var mıKizlar ya benim oglum da fazla kaka yapiyor sanki yenidoganlar gibi hala gunde 6 7 kere yapiyor. Mesela bu saate kadar 4 kez yapti. Bu normal mi yoksa bununda süt alerjisiyle ilgisi olabilir mi
4. De biz olalım. 10.59 da doğdu benim oğlum. 40+3 olunca miyom da olunca sezaryen oldu. Şimdi evde yuvarlanıp gidiyoruz
Kizlar ya benim oglum da fazla kaka yapiyor sanki yenidoganlar gibi hala gunde 6 7 kere yapiyor. Mesela bu saate kadar 4 kez yapti. Bu normal mi yoksa bununda süt alerjisiyle ilgisi olabilir mi
Masallah8300 oldu canım ya, artık yavaşlaması lazım kilo alımının. Fazlası da zarar çocuğa.
Ben de 4 gün sonra 4. ayı kutluycam 1 Kasım da doğdu en büyük benim oğlum heraldeTopiğin yarısı aynı gün doğum yapmış yayarin 3..ayımızı kutlarız hep beraber
Ben de 4 gün sonra 4. ayı kutluycam 1 Kasım da doğdu en büyük benim oğlum heralde
MasallahVerir ya yürüyünce falan kalmıyo kilo bişey olmaz benimki 6100 olmuş kaç kilo doğmuştu seninki bu ay 900 gr almıs benimki doktor normal gelişimi iyi dedi bana az geldide
Mamasına 1 çay kaşığı koyuyorum eskiden hemen yapardı şimdi zeytinyağı da fayda etmiyor daha doğrusu 2 3 gün süreyle mamasına ekliyorım öyle yapıyor eskiden tek sefer koyardım akşama yapardıEmmedikçe süt azalacak. Benim de canım çok sıkılıyor. Halbuki ona en yararlı besin. Hem ekonomik de.
Bizimkinin 69 günlükken: 5,650 kg , 59 cm.
Bir sonraki sağlık ocağı randevusu 101 günlükken olacak. Kilo alımını çok merak ediyorum haftayı dört gözle bekliyorum.
Ben kabız mı değil mi anlamadım hala. Senin gibi zeytinyağı çözümüne gitmek isterim eğer kabızlık varsa. Zeytinyağını nasıl uyguluyorsun?
Tüm yavrulara maşallah bahtları açık olsunTopiğin abisi senin oğlan, masallah yavruya
4 ay diyince ne çok geldi bana bi bilsensanki dün doğum yaptım gibi hatırlıyorum, zaman çok hızlı geçmiş.
Sabaha doğru kakasını yaptı, kan yoktu. Gece uykulu olduğu için meme itirazı yapmadı, çok güzel emdi. Hava aydınlanınca yine memeyi reddetti. Ben de uykuya daldığında emziğini çıkarıp meme verdim, güzel emiyorCanim neden agliyorsun 1 hafta 10 gune kadar kaka yapmaması normal bu ac kaldigi anlamina gelmezki kendini yipratma lutfen
Kusması çok yoğun mu inşallah geçer çabuk kuzular rahatlasın daha çok üzülüyorum böyle olunca. Çabucak geçmesi ümidiyleDoktor değiştirdik iki günlükken kusuyor du bir aylikkende yuzu kizarinca bünyesi alerjik dedi hiç besin alerjisinden söz etmedi. Son gittiğim doktorda ben dediğim için deniz olabilir bilmiyorum ama doktordan yana yüzümüz gülmedi artık yapabileceğim sebze yemekleri araştırıyorum ama cesaret edip yapamadım kusması kesilsin diye bekliyorumgeçse keşke ve sütte kesilmese acta kalırız bebeğimiz için.
Inşallah ilerlemez alerjik birşey yedigjjixden olmuştur kesince belki tekrarlamaz
Kremler evet pek etki etmedi bol bol nemlenmiyorum ben de şu an yanaklarda belirgin zaten kzısrıyor sönüyor birden yünlü giydirmiyorum artk yelek Penye şeklinde sadece. Linola diye Su bazlı bir krem verdi bize de doktor şu an onu sürüyorum ama nemli tutuyor sadece sık sık sürmek gerek sanırm Kurumaması lazımmış cildin yaşadığım şehir de hava kuru zaten mevsimin havanın da etkisi varmış bu egzamayaSanki kremler de geçirmiyor gibi geliyor bana 1. Ayında kirmiziliklardan dolayı coresatin vermişti doktor bir gün sürdüm baktım gecmedi sütümden sürdüm. Şimdi yine var mustela stelatria verdi onuda sürdüm ama düzenli değil sütümden de sürdüm geçmedi bu kez baya uzun sürdü hala var. Ve sanki kırmızı kilcal damarlar görünüyor yüzünde acaba kremlerden mi oldu onlarda.
Aynen neredeyse aynı gün doğum yapmışızTopiğin yarısı aynı gün doğum yapmış yayarin 3..ayımızı kutlarız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?