2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
4. De biz olalım. 10.59 da doğdu benim oğlum. 40+3 olunca miyom da olunca sezaryen oldu. Şimdi evde yuvarlanıp gidiyoruz

Kizlar ya benim oglum da fazla kaka yapiyor sanki yenidoganlar gibi hala gunde 6 7 kere yapiyor. Mesela bu saate kadar 4 kez yapti. Bu normal mi yoksa bununda süt alerjisiyle ilgisi olabilir mi

Doğurdum canım 3.5 aylığız şimdi 4 kasımda doğurdum buralara uğramıyorum ne zamandır

Kizlar ya benim oglum da fazla kaka yapiyor sanki yenidoganlar gibi hala gunde 6 7 kere yapiyor. Mesela bu saate kadar 4 kez yapti. Bu normal mi yoksa bununda süt alerjisiyle ilgisi olabilir mi

Canım benimki de öyle, normal. Tek seferde yapamıyor hala, bütün güne yayiyor. Bir de çok beslenmelerinden kaynaklanıyor sanırım.

ön süt alımı sindirilmeyen sulu mukuslu kakaya sebep olabilir fazla süt alımıda yine aynı şekilde. Bebeğin kilo alımı güzelse çişli bezi çok çıkıyorsa sıkıntı yok çişli bez az kakalı bez çok gelişimi yavaşsa alerjik olabilir Aralık annesinden selamlar

Gaita gizli kan testi falan yaptirmistik pozitif çıkmış iki tanesinin sonucu daha çıkmamış. Zaten belirtilerimizde besin alerjisine benziyordu. Doktorlara kalsa faxla beslenmeden kusuyor 20 dk yi geçirmeyin diyor ama kizim tas catlasa 10 dk memede kalir ve ıkinciye geçmeyiz zaten biriyle emdigini kusuyor . Doktara neden gidiyoruz anlamıyorum da hiç güzel yönlendirme yapmıyorlar aynı hastanedeki bu ikinci doktor ama bizim söylediklerimizi tekrar bize söylüyor

8300 oldu canım ya, artık yavaşlaması lazım kilo alımının. Fazlası da zarar çocuğa.
Masallah Verir ya yürüyünce falan kalmıyo kilo bişey olmaz benimki 6100 olmuş kaç kilo doğmuştu seninki bu ay 900 gr almıs benimki doktor normal gelişimi iyi dedi bana az geldide

Ben de 4 gün sonra 4. ayı kutluycam 1 Kasım da doğdu en büyük benim oğlum heralde

Topiğin abisi senin oğlan, masallah yavruya

4 ay diyince ne çok geldi bana bi bilsen sanki dün doğum yaptım gibi hatırlıyorum, zaman çok hızlı geçmiş.

Masallah Verir ya yürüyünce falan kalmıyo kilo bişey olmaz benimki 6100 olmuş kaç kilo doğmuştu seninki bu ay 900 gr almıs benimki doktor normal gelişimi iyi dedi bana az geldide

900 gram çok iyi canım hiç endişe etme. 3870 doğdu benimki, hastane çıkışı 3650ye düştü sonra önünü alamadık

Mamasına 1 çay kaşığı koyuyorum eskiden hemen yapardı şimdi zeytinyağı da fayda etmiyor daha doğrusu 2 3 gün süreyle mamasına ekliyorım öyle yapıyor eskiden tek sefer koyardım akşama yapardı

Topiğin abisi senin oğlan, masallah yavruya

4 ay diyince ne çok geldi bana bi bilsen sanki dün doğum yaptım gibi hatırlıyorum, zaman çok hızlı geçmiş.
Tüm yavrulara maşallah bahtları açık olsun Valla bana da öyle geliyor ne ara hamile kaldım ne ara doğurdum diyorum bazen zaman çok hızlı akıyor

Canim neden agliyorsun 1 hafta 10 gune kadar kaka yapmaması normal bu ac kaldigi anlamina gelmezki kendini yipratma lutfen
Sabaha doğru kakasını yaptı, kan yoktu. Gece uykulu olduğu için meme itirazı yapmadı, çok güzel emdi. Hava aydınlanınca yine memeyi reddetti. Ben de uykuya daldığında emziğini çıkarıp meme verdim, güzel emiyor bir süre bu şekilde uygulayacağım.

Kusması çok yoğun mu inşallah geçer çabuk kuzular rahatlasın daha çok üzülüyorum böyle olunca. Çabucak geçmesi ümidiyle
Kremler evet pek etki etmedi bol bol nemlenmiyorum ben de şu an yanaklarda belirgin zaten kzısrıyor sönüyor birden yünlü giydirmiyorum artk yelek Penye şeklinde sadece. Linola diye Su bazlı bir krem verdi bize de doktor şu an onu sürüyorum ama nemli tutuyor sadece sık sık sürmek gerek sanırm Kurumaması lazımmış cildin yaşadığım şehir de hava kuru zaten mevsimin havanın da etkisi varmış bu egzamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…