Gittik canım ciğerler temiz dedi serum fizyolojikten başka yapılacak birşey yok dedi evi 21 derece yap diyor yatak odasının peteği kapalı olduğu halde 23 derece ev nasıl 21 e düşüreyim üstünü incelt diyor zaten tek kat giydiriyorum bende bilmiyorum bu hırıltı ve burun ne zaman rahatlayacakCanım naptınız gittiniz mi doktora fln nasıl oldu kuzucuk?
Maşallah uzaya bende bugün doktorda tarttirdim anca 6000 olmuş 12 günde 160 gram almış bu ay az alacak anlaşılan8300 oldu canım ya, artık yavaşlaması lazım kilo alımının. Fazlası da zarar çocuğa.
Insallah kaynağını bulabilirim de geçer biran önce. Her emmeden sonra mutlaka kusuyor ya gaz sonrasi yada bir süre sonra. Günümüz kıyafet değiştirmekle geçiyor. Aynen bende yünlü giydirmiyorum penye yelekle idare ediyoruz acaba usutuyormuyum diye dusuncem ama yanaklar kırmızı gizli kanda pozitif çıkmışKusması çok yoğun mu inşallah geçer çabuk kuzular rahatlasın daha çok üzülüyorum böyle olunca. Çabucak geçmesi ümidiyle
Kremler evet pek etki etmedi bol bol nemlenmiyorum ben de şu an yanaklarda belirgin zaten kzısrıyor sönüyor birden yünlü giydirmiyorum artk yelek Penye şeklinde sadece. Linola diye Su bazlı bir krem verdi bize de doktor şu an onu sürüyorum ama nemli tutuyor sadece sık sık sürmek gerek sanırm Kurumaması lazımmış cildin yaşadığım şehir de hava kuru zaten mevsimin havanın da etkisi varmış bu egzamaya
Benim ilk çocuğum yani oğlum 26 kasım doğumlu bebekliği zordu ama 2 .5 yaşından sonra hiç sorun çıkarmayan uyumlu bir çocuk oldu hâlâ da öyledirTopiğin yarısı aynı gün doğum yapmış yayarin 3..ayımızı kutlarız hep beraber
Ay 4 kasim cok istemistim evlilik yildonumumuz diye 3 gun gecikmeli olduDoğurdum canım 3.5 aylığız şimdi 4 kasımda doğurdum buralara uğramıyorum ne zamandır
Malesef varKaka da yogun mukus var mı
Ondan mi dersin evet bende sık sık emziriyorum en fazla 2 saati buluyor emme araligi sanirim o yuzdenCanım benimki de öyle, normal. Tek seferde yapamıyor hala, bütün güne yayiyor. Bir de çok beslenmelerinden kaynaklanıyor sanırım.
Ilk ay 1200 gram ikinci ve ucuncu ay 700er gram aldi gelisimi normal ama yinede alerjisi oldugunu dusunuyorum cunku kakada 3 kez kan gordumön süt alımı sindirilmeyen sulu mukuslu kakaya sebep olabilir fazla süt alımıda yine aynı şekilde. Bebeğin kilo alımı güzelse çişli bezi çok çıkıyorsa sıkıntı yok çişli bez az kakalı bez çok gelişimi yavaşsa alerjik olabilir Aralık annesinden selamlar ☺
Sevindim kan olmamasina. Bi donem bizde yasamstik meme reddini. Dedigin gibi uykuluyken veriyordum emiyordu bi sure devam ettim sonra normale döndü seninde oyle olacaktirSabaha doğru kakasını yaptı, kan yoktu. Gece uykulu olduğu için meme itirazı yapmadı, çok güzel emdi. Hava aydınlanınca yine memeyi reddetti. Ben de uykuya daldığında emziğini çıkarıp meme verdim, güzel emiyorbir süre bu şekilde uygulayacağım.
Benimkindede hırıltı devam ediyor hala sık sık burnunu temizliyorum. 21 derece cok az degil mi ya ben bile üşürüm ki o sicakliktaGittik canım ciğerler temiz dedi serum fizyolojikten başka yapılacak birşey yok dedi evi 21 derece yap diyor yatak odasının peteği kapalı olduğu halde 23 derece ev nasıl 21 e düşüreyim üstünü incelt diyor zaten tek kat giydiriyorum bende bilmiyorum bu hırıltı ve burun ne zaman rahatlayacak
Antibiyotik kullandınız mı hiç oda yapıyor benim oğlumda da protokolit tepkili alerji var dedi doktor gaita kan ve lökosit tespit edildi süt yumurta diyeti yaptım baktım geçmiyor doktorla görüşüp diyeti açtım çünkü kilo yada cilt tepkili değildi en fazla Demir eksikliği olur biraz dedi bizde diyet yapmama kararı aldık çünkü diyet yapınca sütün kalitesi gerçekten çok ama çok düşüyor ilk oğlumda 8 ay diyet yapmış biri olarak söylüyorumIlk ay 1200 gram ikinci ve ucuncu ay 700er gram aldi gelisimi normal ama yinede alerjisi oldugunu dusunuyorum cunku kakada 3 kez kan gordum
Gittik canım ciğerler temiz dedi serum fizyolojikten başka yapılacak birşey yok dedi evi 21 derece yap diyor yatak odasının peteği kapalı olduğu halde 23 derece ev nasıl 21 e düşüreyim üstünü incelt diyor zaten tek kat giydiriyorum bende bilmiyorum bu hırıltı ve burun ne zaman rahatlayacak
Canim kilo alımları artık azalacakmış aydan aya, ilk 3 ay çok aliniyormus.Maşallah uzaya bende bugün doktorda tarttirdim anca 6000 olmuş 12 günde 160 gram almış bu ay az alacak anlaşılan
Ondan mi dersin evet bende sık sık emziriyorum en fazla 2 saati buluyor emme araligi sanirim o yuzden
ön süt alımı sindirilmeyen sulu mukuslu kakaya sebep olabilir fazla süt alımıda yine aynı şekilde. Bebeğin kilo alımı güzelse çişli bezi çok çıkıyorsa sıkıntı yok çişli bez az kakalı bez çok gelişimi yavaşsa alerjik olabilir Aralık annesinden selamlar
Ben de aynı problemi yaşıyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Atlatacağız umuyorumGittik canım ciğerler temiz dedi serum fizyolojikten başka yapılacak birşey yok dedi evi 21 derece yap diyor yatak odasının peteği kapalı olduğu halde 23 derece ev nasıl 21 e düşüreyim üstünü incelt diyor zaten tek kat giydiriyorum bende bilmiyorum bu hırıltı ve burun ne zaman rahatlayacak
Yok hayir bir kere calpol disinda hic ilac kullanmadik. Bence bizim hem bagirsak hem cilt tepkili. Yanaklarinda hafif kizariklik ve zaman zaman döküntü olabiliyor. Birde makat cevresinde gecmeyen kizariklik var pişik diyemem sadece kizariklik. Aile hekimimin onerisiyle diyete basladim 6 subatta. Hep kendi varsayimlarimdan bahsediyorum cunku henuz alerji doktoruna gitmedik pazartesi gunune randevumuz var sanirim netlesir artik alerjisi olup olmadigi. Aglamasi huysuzlugu oluyor ama genelde gaz sancisindan oluyor. Insallah benimde sizinki gibi diyet yapmama gerek kalmaz cunku cok zormus gercekten insan ne yiyecegini sasiriyor bide sütüm kesilirse korkusu var tabiAntibiyotik kullandınız mı hiç oda yapıyor benim oğlumda da protokolit tepkili alerji var dedi doktor gaita kan ve lökosit tespit edildi süt yumurta diyeti yaptım baktım geçmiyor doktorla görüşüp diyeti açtım çünkü kilo yada cilt tepkili değildi en fazla Demir eksikliği olur biraz dedi bizde diyet yapmama kararı aldık çünkü diyet yapınca sütün kalitesi gerçekten çok ama çok düşüyor ilk oğlumda 8 ay diyet yapmış biri olarak söylüyorum ☺ Atopik dermatit ciğer tepkili susmayan ağlama geçmeyen pişik yoksa diyete gerek yok herkesin alerjisi var çok doğal birşey
Normaldede iki meme mi veriyorsun her beslenmede ? Benimki mumkun degil emmez ikisini biriyle doyuyor hatta doyunca oyuna basliyor artik diliyle itiyor yaliyor ama emmiyorBenimde öyle canım, max 2 saat, genelde saat başı emmek istiyor. Bugün bi heves banyo yaptırıp masaj yaptım güzelce, iki memeyi de emzirdim uyusun 2-3 saat diye ama o kaka yüzünden 45 dk uyuyup uyandı hep.
Aynen 21 derece yapamam dediğin gibi ben üşüyorum o derecede zaten üstünü açıyor kızım bide soğuktan hasta ederizBenimkindede hırıltı devam ediyor hala sık sık burnunu temizliyorum. 21 derece cok az degil mi ya ben bile üşürüm ki o sicaklikta
Evet Doğumdan önce ara ara yazıyordum Doğumdan sonra ilk defa uğradım Kasım annelerine bende 31 Aralık doğum yaptımBuluştuk mu yine? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?