2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet Doğumdan önce ara ara yazıyordum Doğumdan sonra ilk defa uğradım Kasım annelerine bende 31 Aralık doğum yaptım Nasılsınız nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat canım

Yıkılmadım ayaktayım :) iyiyiz ya şükür. Alıştık birbirimize hepimiz. Haftaya işe dönüyorum. Büyük 3 yaşına basmak üzere. Küçük de neredeyse 4 aylık oldu. İyiyiz çok şükür. Sizde durum ne?

Yok tek meme veriyorumda belki uzun uzun uyur diye bu defa iki meme verdim, daha kısa uyudu
Az kaldı bitecek inşallah yoksa biz biteceğiz artik

Of 3.aya giedik gaz sancısı daha arttı kızım çok sancılı uyku çok az çok kötü ya 2 hafta önce çok g0zeldi emmesi ve uykusu aöa 1 haftadır berbat. Uykulu bile emzirmek aşırı zor çok bağırıyor kıvranıyor gazı çok fazla.

Kızlar buarada kızım çıngıraklı oyuncak ile oyalanıyor ama sürekli sallamak zor onu diyoeum dönence lsam hep ana kucağına hem beşğe takılanlar var oyalanır bari bem bi yemek yaparken oyalansa yeter bana çünkü buara aşırı gaz sancısı var anlamadım niye birden arttı. Güya 3.ay azalırdı bizim ilk 2 ay böyle sancısı olmamıştı yavrum çok kıvranıyor nurse harvey kullanıyoruö bir de metsil. Sab simplex kullandım 1 hafta o hafta sancısı çok başladı o ilaca yordum bu hafta bıraktım onu ama yine sancısı çok demek k ilaçtan değilmiş. Zaten sürekli faz ilacı mama değiştirmekten yorulduk valla maddi manevi. Biara çok kusuyordu mama değiştirdik kaç kere. Şimdi yine gazı çok olunca mama mı yaptı dedim yine değiştirsik aöa yine aynı. Buarada günde 2 3 defa mama veriyorum çünkü asla emmek istemiyor 2 hafta önce nasıl güzeldi çok güzel emiyordu of ya bırakacak bu gidişle

Kızımın yüzünü deniz suyuyla silsem yada yıkasam bu kırmızılıklar geçer mi acaba

Kizlar bugün bebeğimi sağlık ocağına götürdüm .Geçen ay 300 gram almisti.Doktor 15 gün sonra bir daha tartılsin demişti.15 günde 400 gram almış.Tam 6 kilo şu an.Hemsire normal dedi .Bira için rahatladi.İnsallah böyle devam eder..Doktor da 300 gram aldıysa getirmeyin dedi.Doktora gitmemize gerek kalmadı şükür.Rota aşısını da oldu.

Kızımın yüzünü deniz suyuyla silsem yada yıkasam bu kırmızılıklar geçer mi acaba
Bilemedim ben cesaret edemezdim sanirim. Bizdede oluyor mustela cicastela diye bi krem var gunde 2 kez sürüyorum geciriyor canim istersen bi dene onarici ozellikli nemlendirici krem

bende de durumlar aynı yaşam mücadelesi veriyorum sanırım alışmaya başladım. Baya büyütmüşsün maşAllah Allah kolaylık versin hepimize . Büyükte kıskançlık varmı

Gözün aydın canım sen baya dert ediyordun yanlış hatırlamıyorsam bu kilo konusunu, çok güzel kilo almış. Böyle devam eder artık. Uzay rotadan 3 gün sonra tek seferlik ishal olmuştu, biraz karin ağrısı çekmişti o gün. Umarım sizde olmaz.

Bilemedim ben cesaret edemezdim sanirim. Bizdede oluyor mustela cicastela diye bi krem var gunde 2 kez sürüyorum geciriyor canim istersen bi dene onarici ozellikli nemlendirici krem
Sözde bizede mustelanin kremini yazdı doktor mustela steratria nin iki tane kremini bi dunga para verdiriyorlar ama dün banyodan sonra sürdüm bugün iyice artırmış her doktor degistirisimizde güvenip yazdığını alıyoruz ama yine hüsran. Olmazsa birde sizinkini deneriz öyle gördükçe çok canım sıkılıyor

Hadi gözün aydın,maşallah iyi almış

900 gram çok iyi canım hiç endişe etme. 3870 doğdu benimki, hastane çıkışı 3650ye düştü sonra önünü alamadık
Demi bencede iyi ebe sanki biraz az mı almıs falan dedi canımı sıktı cocuk doktoru gelişimi gayet iyi dedi ama. Benimki 3500 doğdu hiç düşmedi kilosu ama

Bunu ben de öyle duydum ama kaka da 1 kere kan ve mukusluydu bir daha görmedim. Kilo alımı her ay güzel hiç sıkıntı yaşamadık o konuda inşallah benim kızımda da ön sütten dediğiniz gibidir tahlili verebilirsek görecez sonucunu iyş sonuçlar almak istiyorum hayırlısıyla
İnşallah cnm bir an önce geçer. Bende üşütürüm diye korkuyorum ama hafif olunca daha bi iyi sanki sıcak iyş gelmiyormuş egzamaya. Hadi ya biz daha veremedik gaita yı bugün bekledim yapmasını yaptı ama onu da hastane kabul etmemiş az bulmuşlar Kolay yapan kız tahlile gelince yapmaz oldu alınacak kadr bir şey yok ortada. Bakalm artk bu günleri çabuk atlatırız inşallah.

bende de durumlar aynı yaşam mücadelesi veriyorum sanırım alışmaya başladım. Baya büyütmüşsün maşAllah Allah kolaylık versin hepimize . Büyükte kıskançlık varmı

İlk zamanlar felaketti. Beze geri döndü. Sen yedir demeye başladı falan. Şimdi bayaa toparladık.

Bizim vermemiz bir haftayı buldu onuda evden yetiştirdik akşam saatlerinde yoksa daha uzun sürecekti sanırım çünkü üç dört güne bir yapmaya başladı. Lazım olunca yapmıyor cimcimeler

Dün benimde iş başı yapmam gerekiyordu rapor almaya gittim doktora. Eşimle oğlum arabada bekledi ama eşim diyor bir ağladı bir ağladı susturamadım.Beni aradı dedim dışarı çıkar gezdir anca öyle susmuş .Bir geldim ilk defa iki gözü de yaşlı ıslak ıslak bakıyor kuşum hemen emzirdim rahatladı ..

İlk zamanlar felaketti. Beze geri döndü. Sen yedir demeye başladı falan. Şimdi bayaa
İlk zamanlar felaketti. Beze geri döndü. Sen yedir demeye başladı falan. Şimdi bayaa toparladık.
Çok şükür sevindim toparlanmanıza darısı başımıza seneye çoooook güzel olucak inş

Birkere mi biz 15 gün boyunca hergün gördük canım doktora sordum zararı olur mu hayır sadece biraz Demir eksikliği olur oda 4. Ayda Demir takviyesini biraz fazla doz başlarız dedi probiyotik kullandık bağırsak florası bozulmasın diye çok iyi geldi diyet yapmamama rağmen kan vs hiçbirşey kalmadı sadece mukus var. Oda laktoz intoleransımız var o yüzden. sonuçta herkesin birşeylere alerjisi var bebeğe zarar vermediği müddetçe sıkıntı yok susmayan ağlama geçmeyen aşırı pişik egzama astım vs bunlar diyet gerektirir diğer durumlar normal

Bizim vermemiz bir haftayı buldu onuda evden yetiştirdik akşam saatlerinde yoksa daha uzun sürecekti sanırım çünkü üç dört güne bir yapmaya başladı. Lazım olunca yapmıyor cimcimeler
Bizimde 1 haftayı bulacak gibi
Bizimde Gıda testine göre süt yumurtaya çıktı şu an diyet yapıyorum bende pişik astım durumları yok ama egzamamız vsr bizim de yüzünde vücudunda geçmiyor bakalm inşallah geçer diyelim

çoklu gıda demekki geçmediğine göre Allah kolaylık versin bizim 10 ayda azalmış 1 yaşta şikayetler tamamen geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…