2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sizde kusma da var mı

Ay 4 kasim cok istemistim evlilik yildonumumuz diye 3 gun gecikmeli oldu hayirla saglikla buyusun inşallah ismi ne
Bizimede tahmini doğum tarihi 8 kasımdı ama 4 kasımda geldi :) oğlumun adı göktuğ senin kızın mı oğlun mu oldu adı ne

Eklentiler

• 460BC0EA-B637-4102-9F2F-8FE8C0718C7A.webp
    77 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar şu fizyolojik serumu nasıl sıkıyorsunuz yahu ben sıkıyorum sırt üstü yatırıp başını yana çevirerek birde kucağımda dik olarak çıldırıyor resmen ya eli kolu cok hareketli durmuyor çırpınıyor yaparken 2ml şırıngayı bile tam bosaltamiyorum çok ağlıyor.bir beceremedim bir burundan sıkıp diğerinden çıkmasını

Kucağımdayken kolumla kollarını sarıyorum sen yapıyomusun öyle. Bu aylarda genelde bebekler kıpır kıpır oluyor elleri dursa ayaklar ayaklar dursa kafa durmuyor bi şekilde sabitlemelisin çünkü kıpırdanırsa serum yakar genzini. Benim kızım normal zamanlarda kucağımdan fırlayacak nerdeyse ıııh ıııh diye kendini bi atıyo öne azıcık gevşek tutsam uçar

Birde ben aynanın önünde yapıyorum bana bakarken hopp sıkıyorum gafil avlıyorum

Kızlar bebeklerinizde doğum lekesi var mı?
Benim oğlumun sağ üst bacağında ufak bi leke var.
Kızımın ense kökünde,saç diplerine doğru 23 sayısı şeklinde doğum lekesi vardı.Tabi şimdi görünmüyor,saçlar var.

Kızlar ya kolik 3.ay başlar öı acaba.? Benimki önce böyle değildi bu 3.aya giedik akşam 6 da başlıyor yatana kadar ağlıyor emmiyor zaten sürekli mama veriyorum bir tek gece emiyor o da çok mırın kırın. Of napcam ya her feöen fün önceki gün daha iyiydi diyorum. 1 haftadır akşamlar felaket ya napcsm böyle azalacsğı yerde arttı sancıları ve memeyi tutmuyor ağlamaktan zorlayınca daha öok hava yutıyor daha çok gaz oluyor mma veriyorum bari karnındoysun ağlaması yine kesilmiyor da

Bnm küçük kızımda kolunda nohut büyüklüğünde sarı yuvarlak leke var çok tatlı. Büyük kızımında ensesinde saçların arasında kırmızı lekeler var.

Yok canım 3e kadar çıkardı çoktan merak etme. Atak haftan olabilir. Bu ara benimki de haydut gibi çok fena. Dönemsel sanırım. Uyku denen şeyi unuttuk gitti

Kızlar az önce kızımın yanağında bi kızarıklık oluştu gittikçe de arttı neden olabilir yüzünü ovuşturdu desem çoktan geçerdi birazda kabarık çok moralim bozuldu

Eklentiler

• IMG-20200226-WA0034.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
Tamam öyle de yaptım ama kafası da durmuyor sağa sola hızlı hızlı çeviriyor enjektörü denk getiremiyorum poff çok zor birşey ya

Bugün burda hava çok güzeldi, bi cesaret attım arabaya Uzayı şehir merkezine uzak bir avm ye götürdüm. Araba durmadığı sürece sorun çıkmadı, durunca mizirdandi. Atletleri fln küçük geliyordu yenilerini alıp döndük. Cuma sabah aşıya götüreceğim, bexsero. Ondan baya korkuyorum.

Canım bexsero konusunda bize dr bilgi verir misin? Ben onu yaptırıp yaptırmama konusunda kararsizim Menenjitlerin diğerini hangisinden yaptıracaksın ya da yaptırdın mı?

Bende iki gündür çıkarıyorum cnm bahçeye. Çok sevdi güneşlendirdim zaten bi süre sonra uyuyor

Bizde 2 gündür çıkıyoruz oğlumla.Ama açık havada geziyoruz biz,hemen uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…