- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Hadi canım tesadüfe bakKızındaki lekenin aynısından Uzayda da var
Canım bexsero konusunda bize dr bilgi verir misin? Ben onu yaptırıp yaptırmama konusunda kararsizimMenenjitlerin diğerini hangisinden yaptıracaksın ya da yaptırdın mı?
Uykuyu geçtim de bağırması sancıaı beni mahvetti hiç böyle olmamıştı bende desim yeni mi başlıyor gaz sancıları yavrum ya ayaklarını asla bırakmıyor katlayıp masaj ayapyıö gaz çıkarsın hiç izin vermiyor kas katı ayakları. Napcam kızlar ya geçer mi bu ne kadar sürer acaba çaresiz kaldım gaz için de o kadar şey kullandıö hiçbirşey çare olmuyor çok fazla gazı. Doktora götüesüm bir yeri mi ağrıyoe dedim çok ağlıyor çünkü dedi çok fazla gazı var.. Napam bilmiyorum hani azalırdı bizimki neden arttı atak haftasıysa birkaç güne geçmesi lazım hafta olduYok canım 3e kadar çıkardı çoktan merak etme. Atak haftan olabilir. Bu ara benimki de haydut gibi çok fena. Dönemsel sanırım. Uyku denen şeyi unuttuk gitti
Benim oğlumun kalçasında lacivert bir leke var. Doğum lekesi . Geçici olabilirmiş bu tarz lekeler. Takip edeceğim.Kızlar bebeklerinizde doğum lekesi var mı?
Benim oğlumun sağ üst bacağında ufak bi leke var.
Kızımın ense kökünde,saç diplerine doğru 23 sayısı şeklinde doğum lekesi vardı.Tabi şimdi görünmüyor,saçlar var.
Bu ara benim oğlumda da arttı gaz. Eczaneden satılan sıcak soğuk kullanılan jellerden aldım. Mikrodalgada 1 dk ısıtıp karnına ve ayaklarına koyuyorum. Uyuyunca da koyuyorum. Bi de daha da durmazsa kovaya socak su doldurup göbeğine kadar suya sokuyorum. Sonra masaj. Yine de hergün bir iki kere bağıra bağıra ağlıyor ama uzun sürmüyor ağlaması. Şu gaz ve kusma ve bitseydiUykuyu geçtim de bağırması sancıaı beni mahvetti hiç böyle olmamıştı bende desim yeni mi başlıyor gaz sancıları yavrum ya ayaklarını asla bırakmıyor katlayıp masaj ayapyıö gaz çıkarsın hiç izin vermiyor kas katı ayakları. Napcam kızlar ya geçer mi bu ne kadar sürer acaba çaresiz kaldım gaz için de o kadar şey kullandıö hiçbirşey çare olmuyor çok fazla gazı. Doktora götüesüm bir yeri mi ağrıyoe dedim çok ağlıyor çünkü dedi çok fazla gazı var.. Napam bilmiyorum hani azalırdı bizimki neden arttı atak haftasıysa birkaç güne geçmesi lazım hafta oldu
Benim oğlumun kalçasında lacivert bir leke var. Doğum lekesi . Geçici olabilirmiş bu tarz lekeler. Takip edeceğim.
Bizimkinde de var o leke foto çekip atayım bakalım moğol lekesi miCanım moğol lekesi mi acaba? Benim yeğenimde var, tam kalçanın üstünde. Doğduğunda bilemedik ne olduğunu doktora götürdük. Türk bu çocuk o yüzden var bu leke dedi doktorAsya bebeklerinde çok olur dedi.. 3 yaşında hala duruyor leke. Dayım 50 yaşında, onda da varmış.
Vicol ü kullandın mı canım tavsiye ederimUykuyu geçtim de bağırması sancıaı beni mahvetti hiç böyle olmamıştı bende desim yeni mi başlıyor gaz sancıları yavrum ya ayaklarını asla bırakmıyor katlayıp masaj ayapyıö gaz çıkarsın hiç izin vermiyor kas katı ayakları. Napcam kızlar ya geçer mi bu ne kadar sürer acaba çaresiz kaldım gaz için de o kadar şey kullandıö hiçbirşey çare olmuyor çok fazla gazı. Doktora götüesüm bir yeri mi ağrıyoe dedim çok ağlıyor çünkü dedi çok fazla gazı var.. Napam bilmiyorum hani azalırdı bizimki neden arttı atak haftasıysa birkaç güne geçmesi lazım hafta oldu
Böyle bi morluk oğlumun ensesinin biraz aşağısında da var ama doğum lekesi değil dr her bebekte olabilir sonra geçer dedi benim kardeşimin de vardı geçmiştiBez epey iz yapmış ama leke görünüyor.
Doğrudur. Moğol lekesi o zaman. Bizimkisi köken bakımından melez bir çocuk ama ... demek geçmeyebilir. Neyse görünen bir yerinde değilCanım moğol lekesi mi acaba? Benim yeğenimde var, tam kalçanın üstünde. Doğduğunda bilemedik ne olduğunu doktora götürdük. Türk bu çocuk o yüzden var bu leke dedi doktorAsya bebeklerinde çok olur dedi.. 3 yaşında hala duruyor leke. Dayım 50 yaşında, onda da varmış.
Sap simplex kullandım. Nurse harvey, metsil, biogaia ama hiçbiri çarw olmadı daha doğrusu hiç bu kadar şiddetli sancısı olmamıştı zaten anlamadıö 1 haftadır ne oldu çocuğa ayakları kaskatı bırakmıyor masaj yapayım sırt üatü bırakınca bağırıyor direkVicol ü kullandın mı canım tavsiye ederim
Evet,bende doğum lekelerini demin yazarken ondan bahsetmedim,geçici birşeydir diye.Böyle bi morluk oğlumun ensesinin biraz aşağısında da var ama doğum lekesi değil dr her bebekte olabilir sonra geçer dedi benim kardeşimin de vardı geçmişti
Ya bişey dicem acaba gaz olmayabilir mi?Sırt dikeni diye bişey okumuştum.Bi baksana internettenSap simplex kullandım. Nurse harvey, metsil, biogaia ama hiçbiri çarw olmadı daha doğrusu hiç bu kadar şiddetli sancısı olmamıştı zaten anlamadıö 1 haftadır ne oldu çocuğa ayakları kaskatı bırakmıyor masaj yapayım sırt üatü bırakınca bağırıyor direk
Her bebekte her gaz damlası işe yaramıyor maalesef ama bu vikolü kullanıpta hala gazı var diyeni hiç duymadım mutlaka al çok faydasını görceksin benim oğlum kolik bir bebekti vikolü kullanmaya başlayınca düzeldi çok rahatlamıştı bitkisel bir ürün doktorum reçetelemişti banaSap simplex kullandım. Nurse harvey, metsil, biogaia ama hiçbiri çarw olmadı daha doğrusu hiç bu kadar şiddetli sancısı olmamıştı zaten anlamadıö 1 haftadır ne oldu çocuğa ayakları kaskatı bırakmıyor masaj yapayım sırt üatü bırakınca bağırıyor direk
Bende yaptırmak istiyorum bexseroyu ama sağlık ocağındaki aşıları bitsin öyle yaptırayım diyorum 3 ve 5 ayları boştu ona da rotavirüsü ekledim bide çocuğu da aşı manyağı yapmak istemiyorum ya çok aşı yaptırmakta bağışıklığı zayıflatıyormuş menenjitde önemli de sen nezaman yaptıracaksın canmCanım doktordan gelince yazarım mutlaka da diğeri için menactra dedik diye hatırlıyorum.
Bexsero için bende tereddüt etmiştim ama ingilterenin vatandaşlarına zorunlu tutup aşı takvimine aldığı bir aşı olduğunu öğrenince yaptırmaya karar verdim. Dünyada vatandaşına en çok kıymet veren ülkedir ingiltere. Sıkıntılı bir durum olsa ülkeye sokmazlar o aşıyı.
Akademik makaleleri araştırdım "bexsero side effect" yazınca öyle şeyler çıkıyor ki yok dedim yaptirmayayim ama sonra aspirinin bile prospektüsünde dünya kadar yan etki yazdığını gördüm. Bir de hastalıklar aniden yayılmaya başladı artık, corona çok korkuttu beni mesela. O yüzden yaptiricam.
ay öyle öyle yükseleni kova.Zaten saat için doktora rica etmiştim sırf yükseleni kova olsun diye.Burcu yay yükseleni kova olanlar için nette çok güzel tanımlanıyor o yüzden çok istedim böyle olmasını şükür doktorum kırmadı.Yaylar zaten çok rahat çok hayatı seven insanlar şimdiden belli ediyor mutlu bir bebk olduğunu şükür.Bacım seninkinin birde yukseleni kovaysa gecmis olsun diyim ben sana, ilerde evliya çelebi el vermiş gibi gezersiniz artıko yan yan gülmeler işveler nazlar boşa değil, tavlayacak senide. Bende yay burcuyum iyi bilirim
uyku durumu fln nasıl senin lokum uyuyor mu? Biz uykuya hasretiz, agrimayan yerim kalmadi, tosun gezmeden de durmuyor.
Sadece yanak olsa iyi, bi oto lastik reklamı vardı ya michelin, onun maskotu gibi oldu çocuk. Kat yerleri pişmesin diye her sabah kırk pınar güreşçisi gibi yağliyorum çocuğu.
3 tane 26 kasım olduk desenebenim annem ısrar etmeseydi sezaryana almıyordu doktor, daha 20 saat oldu 24e tamamlayabiliriz dedi de annem sınır krizi geçirecekti nerdeyse. O yüzden aldı beni.
popodaki kızarıklara pek pişik kremleri işe yaramadı benim ilk bebeğimde ama sonra sirke+ su+ karbonat ve lavanta yağıyla kurtuldum kuzumun altı resmen şişmişti kabarıklar oluşmuştu beyaz beyaz bir haftada kurtulduk ha bide her temizleme sonrası azıcık havalandırdık poposunu iyice kurusun nemli kalmasın diye hala da yapıyorum arada olduğunda hemen geçiyor.Makat çevresinde de geçmeyen bir pişik var kırmızı kırmızı duruyor. Doktor üç krem verdi karistirip üç gün kullan dedi iki gün kullandım araştırınca oraya sürükleyeceği yazıyordu ve kortizonluymus bıraktım. Ama yine oldu kırmızılık hiç geçmiyor
haaa tamam şindi oldu benimkinde henüz niyetli yani hedefe yönelik kelime yok sanki.Yani kelimeyi söylüyor ama tekrar etmesi için uğraşınca yapmıyor canı isterse diyor ama sanki oda farkında değilCanım Haziran annesimisin 2018 bende tanıyorum seni ben yazarken çok isme bakamıyorum acele ile yazıyorum yok sıkıntı etmiyorum buyugun motor gelişimi geriydi biraz ama kelime sayısı iyi maşallah geç de olsa yapıyorlar herşeyi. büyük 21 aylık gece uyumamak için çıldırıyor krize giriyor gece kalkmaya basladi neyseki babamız çok iyi o ilgilrniyor
öyle bu kadar kısa aralıklarla resmen benSizin 2 tane galiba cocuk bizimde 2 olunca oyle olur muhtemelentesekkur ederiz ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?