2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Cuma sabah yaptırıyoruz. Katılıyorum sana aslında ama ben erken yaptırmak zorundayım. Haftaya eve gidiyoruz ve iş gereği oldukça hijyenden uzak ve salgın hastalık çıkabilecek bir ilde oturuyoruz şimdilik. Aşıları erken yaptırmam gerekti.

Merak ettim hangi il bu?

Merak ettim hangi il bu?

Iğdir canım. Hastanelerin hali berbat. Hiç bir doktor 2 aydan uzun kalmıyor. Nahçıvandan ve Irandan çok fazla insan var hastanelerde. Hiç suriyeli yok ama Afgan dolu ortalık. ilk gidecegimiz zaman bir doktor arkadas diş dolgusu gibi büyük operasyonlarınızı yaptırıp gelin dedi. Düşün dolgu büyük operasyon orda. Korkudan doğumu kendi memleketime gelip yaptım.

Sen bexseroyu 3,5,7. ayda mı yaptıracaksın canım? 400 tl imiş sanırım 1 dozu

Geçmiş olsun canım benim kizda öyleydi bol bol serum fizyolojik ve burun temizliği ile atlattık gibi hırıltı devam etsede gece uyuttu en azından

Evet o şekilde gidecek bizim. Ama 400 geçen.sene fiyatı diye biliyorum. %12 zam geldi tüm ilaclara
2 hafta önce eczacı arkadaşım demişti fiyatı. Zam gelmiş olabilir canım bilemiyorum. Ben 7-9-13 yaptıracağım sanırım.

2 hafta önce eczacı arkadaşım demişti fiyatı. Zam gelmiş olabilir canım bilemiyorum. Ben 7-9-13 yaptıracağım sanırım.

Canim benim sağlık ocagindaki ebem 40 yıldır bu işi yapan bir kadın, kendi cocuklari için ne yapıyorsa bizlere de onu yapıyor. Çok bilgili, açıkçası doktorumuzdan daha çok güveniyorum bu konularda. Gidince bi sorucam artık ne derse ona uyarım. Yazarım ne dediğinide gelince. Belki 7-9-13 der bizede. Doktora kalsa bexseroyu da veremle beraber yaptıracaktı da ebemiz izin vermedi. Çok ağır gelir yazik çocuğa bexseroyu tek yapalım dedi sağolsun.

Kızlar selam,
Aşılardan rota virüs yaptırtacağım 3. Ay alışına gittiğimizde. Aşının fiyatı 260 tl diye biliyordum ama 310 tl imiş. Bu da bayağı zamlı gözüküyor. Ama mecbur çocuklarımız için yaptıracağız.

Eve dün nem ve işi ölçer aldım .Evin sıcaklığı 28 nem ise yüzde 27 civarlarında .İlk işim birkaç yerin kaloriferini kapatmak ve nem makinesini çalıştırmak oldu .Hergün burnunu temizliyorum 3 kere falan serum fizyolojik ile ama hala tıkalı şu kış bir bitseydi

Ben 2 hafta önce Rotateq için 190 tl vermiştim canım. Eğer dediğin gibiyse baya zam gelmiş.

Aynen aşıları ben de yayarak yapma taraftarıyım. Bir ay icinde birkaç ağır aşı üst üste gelirse zor olur çocuğa. Bir de bak ne buldum bexsero için

Eklentiler

• 20200227_130139.webp
    42 KB · Görüntüleme: 48
Aman dikkat et,hele ki şu ortamda..
Hastalıklar,virüsler kol geziyor.İran deyince zaten bi korktum.

Ben bir hafta önce rotateqi 213 tl ye aldım nasıl öyle zamlanmış şaşırdım

Bende az önce bexsero aldım, 400tl olan aşı 450 tl olmus. Üstelik çok zor buldum. Ithal ilaçlarda sıkıntı var dediler

Son düzenleme:
Ya ben cesaret edemiyorum arabayla pusette dediğin gibi araba durduğunda ağlıyor eşim de izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…