Bende yaptırmak istiyorum bexseroyu ama sağlık ocağındaki aşıları bitsin öyle yaptırayım diyorum 3 ve 5 ayları boştu ona da rotavirüsü ekledim bide çocuğu da aşı manyağı yapmak istemiyorum ya çok aşı yaptırmakta bağışıklığı zayıflatıyormuş menenjitde önemli de sen nezaman yaptıracaksın canm
Cuma sabah yaptırıyoruz. Katılıyorum sana aslında ama ben erken yaptırmak zorundayım. Haftaya eve gidiyoruz ve iş gereği oldukça hijyenden uzak ve salgın hastalık çıkabilecek bir ilde oturuyoruz şimdilik. Aşıları erken yaptırmam gerekti.
Cuma sabah yaptırıyoruz. Katılıyorum sana aslında ama ben erken yaptırmak zorundayım. Haftaya eve gidiyoruz ve iş gereği oldukça hijyenden uzak ve salgın hastalık çıkabilecek bir ilde oturuyoruz şimdilik. Aşıları erken yaptırmam gerekti.
Iğdir canım. Hastanelerin hali berbat. Hiç bir doktor 2 aydan uzun kalmıyor. Nahçıvandan ve Irandan çok fazla insan var hastanelerde. Hiç suriyeli yok ama Afgan dolu ortalık. ilk gidecegimiz zaman bir doktor arkadas diş dolgusu gibi büyük operasyonlarınızı yaptırıp gelin dedi. Düşün dolgu büyük operasyon orda. Korkudan doğumu kendi memleketime gelip yaptım.
Iğdir canım. Hastanelerin hali berbat. Hiç bir doktor 2 aydan uzun kalmıyor. Nahçıvandan ve Irandan çok fazla insan var hastanelerde. Hiç suriyeli yok ama Afgan dolu ortalık. ilk gidecegimiz zaman bir doktor arkadas diş dolgusu gibi büyük operasyonlarınızı yaptırıp gelin dedi. Düşün dolgu büyük operasyon orda. Korkudan doğumu kendi memleketime gelip yaptım.
Benim kız grip oldu teyzeleri çok kötü burnu baya tıkalı gözleri sulu sulu bu hafta da dışarı çıkmamıştır çıksak ondan bilecektik .geçer ins hemencik. Kızımın kalçasının üst bel boşluğunda kırmızı gülü var
Canim benim sağlık ocagindaki ebem 40 yıldır bu işi yapan bir kadın, kendi cocuklari için ne yapıyorsa bizlere de onu yapıyor. Çok bilgili, açıkçası doktorumuzdan daha çok güveniyorum bu konularda. Gidince bi sorucam artık ne derse ona uyarım. Yazarım ne dediğinide gelince. Belki 7-9-13 der bizede. Doktora kalsa bexseroyu da veremle beraber yaptıracaktı da ebemiz izin vermedi. Çok ağır gelir yazik çocuğa bexseroyu tek yapalım dedi sağolsun.
Kızlar selam,
Aşılardan rota virüs yaptırtacağım 3. Ay alışına gittiğimizde. Aşının fiyatı 260 tl diye biliyordum ama 310 tl imiş. Bu da bayağı zamlı gözüküyor. Ama mecbur çocuklarımız için yaptıracağız.
Eve dün nem ve işi ölçer aldım .Evin sıcaklığı 28 nem ise yüzde 27 civarlarında .İlk işim birkaç yerin kaloriferini kapatmak ve nem makinesini çalıştırmak oldu .Hergün burnunu temizliyorum 3 kere falan serum fizyolojik ile ama hala tıkalı şu kış bir bitseydi
Kızlar selam,
Aşılardan rota virüs yaptırtacağım 3. Ay alışına gittiğimizde. Aşının fiyatı 260 tl diye biliyordum ama 310 tl imiş. Bu da bayağı zamlı gözüküyor. Ama mecbur çocuklarımız için yaptıracağız.
Canim benim sağlık ocagindaki ebem 40 yıldır bu işi yapan bir kadın, kendi cocuklari için ne yapıyorsa bizlere de onu yapıyor. Çok bilgili, açıkçası doktorumuzdan daha çok güveniyorum bu konularda. Gidince bi sorucam artık ne derse ona uyarım. Yazarım ne dediğinide gelince. Belki 7-9-13 der bizede. Doktora kalsa bexseroyu da veremle beraber yaptıracaktı da ebemiz izin vermedi. Çok ağır gelir yazik çocuğa bexseroyu tek yapalım dedi sağolsun.
Kızlar selam,
Kızlar selam,
Eksik bilgi verdim galiba : Sağlık ocağındaki hemşiremiz 3. Ay aşısında ROTARIX ismindeki ilacı almamızı söyledi. Şu ağız yoluyla alınan. Onun fiyatı 310 tl
Bugün burda hava çok güzeldi, bi cesaret attım arabaya Uzayı şehir merkezine uzak bir avm ye götürdüm. Araba durmadığı sürece sorun çıkmadı, durunca mizirdandi. Atletleri fln küçük geliyordu yenilerini alıp döndük. Cuma sabah aşıya götüreceğim, bexsero. Ondan baya korkuyorum.