2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bı bakmışsın konuşmaya başlamış cnm hepsinin gelişimi farklı oluyor büyük ihtimalle anladılar biz salonda yatıyoruz kucukle gelip gelip gidiyor babası peşinde feryat figan emmeye çok başladı tekrar yaza ins daha rahat ederiz iyi olacak o zaman şimdi zor geçiyor da

Geçmiş olsun canım benim kizda öyleydi bol bol serum fizyolojik ve burun temizliği ile atlattık gibi hırıltı devam etsede gece uyuttu en azından
Sağol cnm bizde başka birşey yapamıyoruz bı de aspiratör le çekiyoruz gündüz hiç uyku yok

Evet bı bitseydi yavrular rahatlayacskti

Canım sıcaklık 21-22 derece nemde 30-50arasi olmaliymis.siringayla mi açıyorsun burnunu çok ağlıyor benimki seninki nasıl nasıl yapıyorsun,,? Aspire ediyormusun sonra

Canım sıcaklık 21-22 derece nemde 30-50arasi olmaliymis.siringayla mi açıyorsun burnunu çok ağlıyor benimki seninki nasıl nasıl yapıyorsun,,? Aspire ediyormusun sonra
Ya bugün 26 ya kadar düşürdüm camlı balkon var kapısını falanda açtım .Nem makinesi nerdeyse 3 4 saat çalışmıştır .nem anca yüzde 30 oldu. Sıcaklığı dahada düşürmeliyim bir kaç yerin peteğini daha kapatayım olmazsa .Burnunuda çekerken hiç ağlamıyor tek sıkışta 2 ml birine 2 ml birine sıkıyorum. Sadece sıkınca yüzünü bir ekşitiyor çok şükür öyle genzine kaçtı tıkandı durumu olmuyor. Sonra çekiyorum aspiratörle. İnternette her seferinde çekmeyin diyor ama ben çekiyorum sümükte çıkıyor yoksa nasıl çıkacak .

Yatırarak mi yapıyorsun kucağında dik tutarakmi? Ben ikisinide denedim ikisinde de çok ağlıyor genzine kaçıyor yutuyor hep

İlk zamanlar öyleydi bizimde her emme sonrası neredeyse hep kusuyordu anlayamadım bende sanırım. Bi süre pek yoktu 2 gün tekrar başladı ama dünden beri yok bizde
Ne güzel inşallah tekrar olmaz kusmalar. Çok zorlaniyoruz nereye ne zaman kusacagi belli olmuyor sanki bütün midesini kusarak bosaltiyor gibi geliyor bana. Diyetinde sadece süt ve yumurta mi var canım yoksa başka şeyleri yemeyi de bıraktın mi

Süt yumurta vardı normalde başka bi doktora gittik oda et tavuk balık hepsini kestirdi kuruyemiş lerde aynı şekilde. bi 15 gün deneyelim dedi. Deniyoruz bakalm

Süt yumurta vardı normalde başka bi doktora gittik oda et tavuk balık hepsini kestirdi kuruyemiş lerde aynı şekilde. bi 15 gün deneyelim dedi. Deniyoruz bakalm
Bende öyle süt yumurta hazır gıdalar kuruyemiş domates salça muz elma dışında ki meyveler hepsini kestik. Protein alman lazım diye et ve tavuğu kesmemişti doktor. baktım kusuyor ben kestim iki gün ama yine devam etti kusması bede tekrar yemeye başladım et ve tavugu ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum kusmada bir değişiklik yok malesef

33 tane şehit varmış hatay valisi açıklama yaptı.Sosyal medya ya erişim yasağı geldi.Twitter da 100+ şehit haberleri dolaşıyor.Ne berbat bi sabah..
Aynen.. Dün geceden beri dolaşıyor o haberler. Ahh o bekleyiş içindeki annelere Allah sabırlar versin...

Amin..Empati bile yapamıyorum o annelerle..
Gözünün içine baka baka büyütüyorsun,saçının teline kıyamıyorsun,gözünden akan bir damla yaşa dünyayı yakarsın ama hainler acimadan gözünün bebeğine kıyıyor. Allahim çok çok zor bir durum. Içim yanıyor çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…