Kızlar aşıdan geldik, bexsero. 3-5-13 şeklinde 3 doz olacak. Ateşi çıkar korkusuyla yarim fitil verdim. Malum bexsero o konuda mimli. Şimdilik bir şey yok, gülüp oynuyor.
Kızlar aşıdan geldik, bexsero. 3-5-13 şeklinde 3 doz olacak. Ateşi çıkar korkusuyla yarim fitil verdim. Malum bexsero o konuda mimli. Şimdilik bir şey yok, gülüp oynuyor.
Kizlar dün disimi cektirdim. Cekimden 3 saat sonra emzirdim oglumu. Ilk kakasında degisik bi koku vardi bugunki kakası da oyle. Acaba bana yaptiklari morfinden dolayi olabilir mi ? Ilac gibi sanki kokusu
Oluyormuş tercih meselesi biraz dedi. Rota aşısı vardı 5 gün sonra, yapmam dedi. Ya aynı gün ya da 20 gün arayla olur diyor. Doktor önerebilir ama ben yapmam dedi. Benim uygulamam 3-5-13 dedi.
Uzay çok ağladı son 1 saattir ağlıyor. ilk defa burnunu çeke çeke ağladı yavrum. Battaniyede sallamak zorunda kaldık. Zorla uyudu şimdi
Ben cektirdikten sonra hemen emzirdim canım bir şey olmuyor. Söylemiştim kız kardeşim diş hekimi, emzirebilirsin çok çok az geçiyor süte o da dokunmuyor çocuğa dedi. Hangi anestezi ilacı kullanıldı onu öğren, prospektusunu oku internetten canım. Ben içim rahat etsin diye birde kendim okumuştum.
Ben cektirdikten sonra hemen emzirdim canım bir şey olmuyor. Söylemiştim kız kardeşim diş hekimi, emzirebilirsin çok çok az geçiyor süte o da dokunmuyor çocuğa dedi. Hangi anestezi ilacı kullanıldı onu öğren, prospektusunu oku internetten canım. Ben içim rahat etsin diye birde kendim okumuştum.
Ay evet simdi gördüm doktor banada hemen emzirebilirsin dedi ama ben internette bi kac yerde 3 4 saat sonra emzirin diye yorum gorunce riske atmak istemedim aslinda giderken emzirmistim zaten. Doktor bugun hastanede yok yarin arayip ogreneyim bari morfinin adini cok sagol canim
Merhaba; Bizim de 4 ay oldu, analık izniyle beraber .şükür evladımıza ama resmen dışarıyı unuttum. Nadiren çıktım ama gezdirmeye asla çıkmadım, şaka gibi...
Kızlar az önce kızımın yanağında bi kızarıklık oluştu gittikçe de arttı neden olabilir yüzünü ovuşturdu desem çoktan geçerdi birazda kabarık çok moralim bozuldu
Merhaba; Bizim de 4 ay oldu, analık izniyle beraber .şükür evladımıza ama resmen dışarıyı unuttum. Nadiren çıktım ama gezdirmeye asla çıkmadım, şaka gibi...
Canım bende çıkmıyordum ama hiç iyi gelmedi bana ve oğluma. Bugün aşıya gitmek için çıktık, montunu giydirmeye başlayınca bile güldü çocuk heyecanlandı. O da seviyor çıkmayı. Dikkat ederek çıkmak en iyisi, havalar da güzel bu hafta
Canım bende çıkmıyordum ama hiç iyi gelmedi bana ve oğluma. Bugün aşıya gitmek için çıktık, montunu giydirmeye başlayınca bile güldü çocuk heyecanlandı. O da seviyor çıkmayı. Dikkat ederek çıkmak en iyisi, havalar da güzel bu hafta
Kuzum egzama olmuş arkadaşlar tüm vücudunda var krem losyon yazdı aranızda var mı böyle olan ne iyi gelir internetten okudum çok kötü şeyler yazıyor canım çok sıkkın