2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun. Tedavisi için ne verdiler? Nasıl şimdi bebişin?
Canım doktor amoklavin antibyotik verdi ama başka doktora gösterdim gerek yok antibyotiğe dedi. Bu kadar ağlaması neden o zaman çocuk kuruyor resmen dedim. Gaz dedi doktor agulime yazdı. Allah yardım etsin şaşırdım kaldım perişan oldum çocuk çok ağlıyor gaz mı enfeksiyon mu anlamadık. Ama gaz ise 3.ay neden gaz başlasım ki bunca zaman çocuğum hiç böyle olmamıştı. Enfeksşyon da değil gibi 2 doktora daha sonuç gösterdik enfeksiyon yok denecek akdar az dediler.
Geçmiş olsun canım en azından sorunu buldun iyi bişey. Antibiyotik mi verdi
Geçmiş olsun canım en azından sorunu buldun iyi bişey. Antibiyotik mi verdi

Hangi sayfadan aldın cnm ben de alayim

Cook geçmiş olsun canım. Sen bilirsin ama bence az dedilerse antibiyotik başlama küçük daha. Bizimde aynısı oldu uzun uzun ağlıyor bir baslayinca. Hatta üç aylik kontrolünde denk geldi bizde korktuk kan verdik ultrason da baktirdik gaz çıktı biraz. Ama hala ağlamaları var. Yediğin birşey gaz yapmıştır belki. Besin alerjimiz var ben brokoli ve pırasa yemiştim sanki o zamanlar ona bağladım şimdide hala diyetteyim ve yiyecek sınırlı şeyler var ve gaz yaptığı için huysuzluğu devam ediyor bide meme reddi olunca daha da şiddetli huysuzluk oluyor

3. Aydan sonra gaz azalır brnce gaz başlamaz o biraz saçma geldi bana. Benim kızım da bu gece hiç uyumadı emzirdim yatırdım geri uyandı yatırdım geri uyandı en sonunda saat ayagımda salladım 2 3 saat öyle ayagımda uyudu sonra yine koydum yine uyandı cok zor bi geceydi ya hic uyuyamadım şuan perişan haldeyim

Alerji için test mi yaptınız. Benim kız da çok kıvranıyor çok ağlıyor birşey mi yaramıyoe bilmiyorum. Enfeksiyon azmış hiç antibyotik başlamıycam ama bu bağırmalar ağlamalar nasıl geçecek allahım gaz ise rğer niye 10 gündür bu kadar arttı ne yaramıyor acaba çocuğa ya of. Zaten bağırmaktan meme de emmiyor sadece gece emiyor

Netten baktım
Parmaklarınızla almayın diyor. Kendilipimden dökülmesini bekleyin olmazsa vazelin

Ayda 3-4 defa bizede oluyor bu durum. Insan delirecek gibi oluyor. Çok zor gerçekten, kabus gibi. Geçmiş olsun.

Bence de gaz başlamaz. Arada sebepsiz zorluklar oluyo maalesef ben gece her emzirip yatırdığımda korkuyorum, geri uyanacak mı diye aah yaa

Merhaba kızlar bugün rota aşısı yaptırdık. Önlem olarak calpol vereyim mi yoksa ateşi olursa mı vereyim sizce?

Canım bebişin karnını zeytinyağıyla güzelce yağlasan. Ben öyle yapıyorum bir de üzerine kare büyük pamuklar var ya onu ısıtıp koyuyorum. Sonra bacaklarını bisiklet sürer gibi hareket ettiriyorum gazı rahat çıkıyor. Hem masaj yaparken de mutlu oluyor.

Merhaba kızlar bugün rota aşısı yaptırdık. Önlem olarak calpol vereyim mi yoksa ateşi olursa mı vereyim sizce?
Ateş yapmıyor canım. Sadece kakasını takiple ishal yapabiliyor ama korkma geçici oluyor.

Bende işe yaradı ama şu sıra tekrar çıktı, ben de anlamadım bu aylarda Çıkmaz artık diye düşünüyordum

Durduk yere ağladığında bizde idrar verdik temhz cikti. kan tahlilinde bi kaç değer yüksek çıktı ve Calprotectin Gaita mikroskopi Gaita kültürü Gaita gizli kan Gaita redüktan madde bu tahlilleri yaptırdık gizli kan çıktı ve değerin biri yüksek çıktı sütumdeki laktozu da sindiremiyormuş.
Bizde kusma, kakada mukus , saçlarda konak ve vucudunda az ama yanaklarda çok kızarıklık vardı alerjik olduğu belliydi doktorda alerjik dedi.

Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı

Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı
Benimkide dün kahkaha atmaya başladı ama sadece banababasi deliriyor banada gulsene diye muhtesem birsey dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…