Canım ben aldım 3 hafta önce 95 günlüğüz şu an bende kararsız kalmıştım alıp almama konusunda instagramda bi sayfadan aldım. 170 çokmuş ben 50 liraya aldım. Hatta dedim ne kaybederim ki sevmezse etmezse diye düşünüyordum şu an memnunuz içinde uyuması da cabası baya rahat ediyorum Dışarı falan çıkarken iyi oluyor
İnan bizim dd derdimiz bu konak kafasinin ust kismi tamamen konak, kaslari da konak olmustu cok da kalindi zeytinyagi ise yaradi, simdi kafaya suruyorum dustan once baya cikariyor ama fazla banyo yaptiramiyorum evim soguk. Pembe ccorasetin de ise yariyor dedi doktor konak icin.
Kızlar kaka da mukus ve konak tek başına Alerji belirtisi değildir dimi. Kusma ve ciltte döküntü kızarıklık yok. Ama kakası uzunca bir süredir mukuslu şimdi bir de konak çıktı. Sizce bu ikisi Alerji diyebilmek için yeterli mi yoksa Alerji değil midir.
Kızlar kaka da mukus ve konak tek başına Alerji belirtisi değildir dimi. Kusma ve ciltte döküntü kızarıklık yok. Ama kakası uzunca bir süredir mukuslu şimdi bir de konak çıktı. Sizce bu ikisi Alerji diyebilmek için yeterli mi yoksa Alerji değil midir.
Canım antibyotik verdi amoklavin ama başka doktora sonucu gösterdim gerek yok amtibyotiğe gazı var aguline kullan dedi şaşırdıö kaldıö napcağımı çocuk kuruyor ağlamaktam ya delircem. 3.aya girerken gaz başlar mı bu kadar ya of
Bazı bebeklerde 3 ayda başlayabiliyormuş malesef Canm Allah kolaylık versin zor gerçekten benim kızımda bir defasında bir saat ağladı gaz sıkışmasından Da ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağladım gazı gideren yiyecekler tüket özellikle yarım çay kaşığı kimyonu su ile iç iyi geliyor cok
Kızlar bebeklerde konak 3.aydan sonra çıkar mı ya çok ilginç kızımda konak var hemde baya. Bu zamana kadar yoktu güzelde duruluyorum banyoda neden olur ki. Bebeği konak olanlar zeytinyağı işe yaramış mıydı ne kadar sürdü geçmesi.
Anne sütü mü alıyor sadece yoksa mama desteği var mı
Bazı bebeklerde 3 ayda başlayabiliyormuş malesef Canm Allah kolaylık versin zor gerçekten benim kızımda bir defasında bir saat ağladı gaz sıkışmasından Da ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağladım gazı gideren yiyecekler tüket özellikle yarım çay kaşığı kimyonu su ile iç iyi geliyor cok
Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı ❤
Bence sadece ikisi belirti sayılmaz canım sen yinede gözlemle yanlışta yonlendirmeyelim. Bizimde ara ara oluyordu içinde ama son üç haftadır tamamen mukus köpük köpük görünüyor.
Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı ❤