2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hangi sayfadan aldın cnm uygunmus ben de alayım deneme amaçlı

Bende az önce zeytinyağı sürüp taradım ters yönde. Biraz bekletip yıkadım geçti baya. İşe yarıyor bu zeytinyağı işi

Kızlar kaka da mukus ve konak tek başına Alerji belirtisi değildir dimi. Kusma ve ciltte döküntü kızarıklık yok. Ama kakası uzunca bir süredir mukuslu şimdi bir de konak çıktı. Sizce bu ikisi Alerji diyebilmek için yeterli mi yoksa Alerji değil midir.

Bence değil cnm benimkinde de ara ara oluyor ikisi de sonra geçiyor

Veriyorum canım her sabah rutin 2 çay kaşığı
Anne sütü mü alıyor sadece yoksa mama desteği var mı
Bazı bebeklerde 3 ayda başlayabiliyormuş malesef Canm Allah kolaylık versin zor gerçekten benim kızımda bir defasında bir saat ağladı gaz sıkışmasından Da ne yapacağımı şaşırdım oturdum bende ağladım gazı gideren yiyecekler tüket özellikle yarım çay kaşığı kimyonu su ile iç iyi geliyor cok

Zeytinyağ işe yarıyor canm banyodan 2 sat önce sürüp yıkadıktan sonra Konak tarağıyla taramak geçiriyor

Mama destekli

Kizlar aklıma geldi de bu iki omuzdan çıtçıtlı yada geniş olanlar alttan çıkabiliyor kaka yapınca cokbrahat oluyor çıkartması

Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı
Bizimki de yaptığımız esprileri anlıyor sanki kahkaha atıyor bize minnoş minnoş

Bence sadece ikisi belirti sayilmaz canim

Bence sadece ikisi belirti sayılmaz canım sen yinede gözlemle yanlışta yonlendirmeyelim. Bizimde ara ara oluyordu içinde ama son üç haftadır tamamen mukus köpük köpük görünüyor.

Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı
Mete de atıyor Allahım bide cıvıldıyor kahkaha aralarında,tam yemelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…