Kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz sadece anne sütü alıyor kızım hiç vermedim bu zamana kadar çişli bez sayısında çok iyi Ama çevremdeki tecrübeli arkadaşlarım su ver diyorlar emse de su verilir huzursuz olur içi kurur vs diyorlar da bazen çok huzursuz oluyor gerçekten aklıma geliyor acaba diyorum hep versem mi bir cay kaşığı diye sonra vazgeçiyorum eşimde diyo verelim azcık diyo ne olcak
Kızlar kızım 10 gündğr kötüydğ ya götürdüm doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı ben dedim çocuğun birşeyş var herkes dedi çocuktur aplar cart curt belliydş yavrum hiç durmadan ağlıyordu uykusu yoktu
Ayyy geçmiş olsun canım. Demek çocuğun sıkıntısı varmış gerçekten. Bak şimdi benim içime de kurt düştü acaba bizimkinde de mi öyle bir şey var Doktora gotureyim ben de.
Kızlar kızım 10 gündğr kötüydğ ya götürdüm doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı ben dedim çocuğun birşeyş var herkes dedi çocuktur aplar cart curt belliydş yavrum hiç durmadan ağlıyordu uykusu yoktu
3 günde 1 banyo olayımız,havaların biraz ısınmasıyla 2 günde 1e düştü..Sanırım nisan ayında hergün yıkamaya başlarız artık.
Sizde de oluyor mu bilmem ama,güzel havalarda içim kıpır kıpır oluyor benim..
Az kaldı az..Yaz geliyor
Ben hala beş günde bir yıkıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var iki güne düşmek için. Küvetin içine yastık ve battaniye serip dolduruyorum yarıya kadar, uzatiyorum icine Uzayı, köpürte köpürte yıkıyorum. Ama yazın her gün yıkarım. Yaz bir gelse de rahatlasak artık.
Canım önce kullanan biri varsa etrafında alıp dene bence. Her bebek sevmiyor. Ben aldım Uzay sevmedi, 1 hafta fln kullanabildim çok rahat etmiştim. Hareketlendikten sonra istemedi. Eğer severse büyük rahatlık.
Hem 170tl çok nerden alacaksinki, internetten bak daha ucuz.
Canım antibyotik verdi amoklavin ama başka doktora sonucu gösterdim gerek yok amtibyotiğe gazı var aguline kullan dedi şaşırdıö kaldıö napcağımı çocuk kuruyor ağlamaktam ya delircem. 3.aya girerken gaz başlar mı bu kadar ya of
Benimki kendi çıkarıyor. Özellikle emzirirken. Yedikçe bağırsak gazı varsa çıkarıyor. Midesindeki gazı da yedikten hemen sonra sırtına vuruyorum. Öyle çıkarıyor.
Benimki kendi çıkarıyor. Özellikle emzirirken. Yedikçe bağırsak gazı varsa çıkarıyor. Midesindeki gazı da yedikten hemen sonra sırtına vuruyorum. Öyle çıkarıyor.
Kızlar bebeklerde konak 3.aydan sonra çıkar mı ya çok ilginç kızımda konak var hemde baya. Bu zamana kadar yoktu güzelde duruluyorum banyoda neden olur ki. Bebeği konak olanlar zeytinyağı işe yaramış mıydı ne kadar sürdü geçmesi.
Ben hala beş günde bir yıkıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var iki güne düşmek için. Küvetin içine yastık ve battaniye serip dolduruyorum yarıya kadar, uzatiyorum icine Uzayı, köpürte köpürte yıkıyorum. Ama yazın her gün yıkarım. Yaz bir gelse de rahatlasak artık.
Kızlar bebeklerde konak 3.aydan sonra çıkar mı ya çok ilginç kızımda konak var hemde baya. Bu zamana kadar yoktu güzelde duruluyorum banyoda neden olur ki. Bebeği konak olanlar zeytinyağı işe yaramış mıydı ne kadar sürdü geçmesi.
İnan bizim dd derdimiz bu konak kafasinin ust kismi tamamen konak, kaslari da konak olmustu cok da kalindi zeytinyagi ise yaradi, simdi kafaya suruyorum dustan once baya cikariyor ama fazla banyo yaptiramiyorum evim soguk. Pembe ccorasetin de ise yariyor dedi doktor konak icin.
Canım ben aldım 3 hafta önce 95 günlüğüz şu an bende kararsız kalmıştım alıp almama konusunda instagramda bi sayfadan aldım. 170 çokmuş ben 50 liraya aldım. Hatta dedim ne kaybederim ki sevmezse etmezse diye düşünüyordum şu an memnunuz içinde uyuması da cabası baya rahat ediyorum Dışarı falan çıkarken iyi oluyor
Bu bir ay boyunca mi zor olacakmış
Uykuya geçişler çok zor ayakta sallanarak emecek ve nasıl nerden anlıyorsa oturunca basıyor çığlığı artık bileklerim kollarım dayanmıyor bir an önce hepimizinki normale döner inşallah
Hiç sorma benim de öyle bizim galiba dişimizde çıkıcak onun huzursuzluğuda var bu soğukta terletiyor beni birde sadece beni istiyor sürekli gözü bende uzaklaşınca çığlık atmaya başlıyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Hiç sorma benim de öyle bizim galiba dişimizde çıkıcak onun huzursuzluğuda var bu soğukta terletiyor beni birde sadece beni istiyor sürekli gözü bende uzaklaşınca çığlık atmaya başlıyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun