2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Veriyorum canım her sabah rutin 2 çay kaşığı

Ayyy geçmiş olsun canım. Demek çocuğun sıkıntısı varmış gerçekten. Bak şimdi benim içime de kurt düştü acaba bizimkinde de mi öyle bir şey var Doktora gotureyim ben de.

Sling kullanan var mı alsam geç mi oldu acaba 12 sinde 4 aylık olacak bir de bir yerden sordum 170 TL kullananisliysa alayim

Ben hala beş günde bir yıkıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var iki güne düşmek için. Küvetin içine yastık ve battaniye serip dolduruyorum yarıya kadar, uzatiyorum icine Uzayı, köpürte köpürte yıkıyorum. Ama yazın her gün yıkarım. Yaz bir gelse de rahatlasak artık.

Sling kullanan var mı alsam geç mi oldu acaba 12 sinde 4 aylık olacak bir de bir yerden sordum 170 TL kullananisliysa alayim

Canım önce kullanan biri varsa etrafında alıp dene bence. Her bebek sevmiyor. Ben aldım Uzay sevmedi, 1 hafta fln kullanabildim çok rahat etmiştim. Hareketlendikten sonra istemedi. Eğer severse büyük rahatlık.

Hem 170tl çok nerden alacaksinki, internetten bak daha ucuz.

Geçmiş olsunn Canm nasıl kapmış ki enfeksiyonu kız çocukları daha hassas oluyorlar ya tedavisi nasıl olucak peki
Canım antibyotik verdi amoklavin ama başka doktora sonucu gösterdim gerek yok amtibyotiğe gazı var aguline kullan dedi şaşırdıö kaldıö napcağımı çocuk kuruyor ağlamaktam ya delircem. 3.aya girerken gaz başlar mı bu kadar ya of

Ben kullandım epey evin içinde falan ama artık büyüdü daha çok arabada zaman geçiriyoruz ama bence baya kullanisli.hala ara ara kullanıyorum

Çok geçmiş olsun. Tedavisi için ne verdiler? Nasıl şimdi bebişin?

Kızlar bebeklerde konak 3.aydan sonra çıkar mı ya çok ilginç kızımda konak var hemde baya. Bu zamana kadar yoktu güzelde duruluyorum banyoda neden olur ki. Bebeği konak olanlar zeytinyağı işe yaramış mıydı ne kadar sürdü geçmesi.

Geçmiş olsun canım en azından sorunu buldun iyi bişey. Antibiyotik mi verdi

Bende dört bes günde aynı dedigin gibi yastık battaniye srrip yıkıyorum

İnan bizim dd derdimiz bu konak kafasinin ust kismi tamamen konak, kaslari da konak olmustu cok da kalindi zeytinyagi ise yaradi, simdi kafaya suruyorum dustan once baya cikariyor ama fazla banyo yaptiramiyorum evim soguk. Pembe ccorasetin de ise yariyor dedi doktor konak icin.

Canım ben aldım 3 hafta önce 95 günlüğüz şu an bende kararsız kalmıştım alıp almama konusunda instagramda bi sayfadan aldım. 170 çokmuş ben 50 liraya aldım. Hatta dedim ne kaybederim ki sevmezse etmezse diye düşünüyordum şu an memnunuz içinde uyuması da cabası baya rahat ediyorum Dışarı falan çıkarken iyi oluyor

Hiç sorma benim de öyle bizim galiba dişimizde çıkıcak onun huzursuzluğuda var bu soğukta terletiyor beni birde sadece beni istiyor sürekli gözü bende uzaklaşınca çığlık atmaya başlıyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun

Amin canım karnı doyunca babaya gitse bari sürekli bizde olmak istemesiyle dinlenmeye fırsatta olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…