2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar doktora götürdüm Uzayı karnındaki leke için. Büyük beyaz ben dedi. Vitiligo değilmiş neyseki. Çok rahatladım. Cildi çok kuru diye nemlendirici verdi birde
Hadi gözün aydın cnm nemlendir sürekli bak bizimki de kuruydu egzama ya dönmüş kuru olan ciltler i olan bebisleri nemlendirin kizlar

Zaten 2 ve daha çok çocuklu annelere artık ayrı bir saygı duyuyorum ben. 1 tane minno benim hakkından geldi, 2 tanesi ne yapardı bilmiyorum. Emzirmek hayat kurtarıcı bir şey ona da katılıyorum. Bugün hastanede huysuzlandı hemen meme verdim, uyumadığı zaman hemen meme. Kısacası ağzına memeyi tepince sıkıntı çözülüyor genelde. O da olmasa yanmışım.

3 günde 1 banyo olayımız,havaların biraz ısınmasıyla 2 günde 1e düştü..Sanırım nisan ayında hergün yıkamaya başlarız artık.
Sizde de oluyor mu bilmem ama,güzel havalarda içim kıpır kıpır oluyor benim..
Az kaldı az..Yaz geliyor

Baba olmadan tek basimiza banyo yapamıyoruz malesef buda üç dört günü buluyor ben ne zaman yaptırma aşamasına geçeceğim onuda bilmiyorum.
Havalar tamamen ısınsa keşke biran önce

Kızlar kızım 10 gündğr kötüydğ ya götürdüm doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı ben dedim çocuğun birşeyş var herkes dedi çocuktur aplar cart curt belliydş yavrum hiç durmadan ağlıyordu uykusu yoktu

Geçmiş olsunn Canm nasıl kapmış ki enfeksiyonu kız çocukları daha hassas oluyorlar ya tedavisi nasıl olucak peki

Oyy kuzumm geçmiş olsun.sen diyene koyana bakma inanki bizim içgüdülerimiz çok güçlü iyiki götürmüşsün çocuğu

Evet tek çocuk bir şekilde bakılıyor zor da olsa tabi mutluluklariyla geçiyor günler emzirmek de dışarda zorluyor yemek yiyince ne yiyecek sıkıntısı oluyor ama dışarda yemek yiyince rahatliyorsun kısır döngü yani

Cildi kuruysa dikkat et canım nemlendir bizimki egzama oldu kuruydu cildi Dr sık yıkama dedi

Çok geçmiş olsun kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…