2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Alerji denen sey illa ki bellie der kendisini, boyle konakla dokuntuyle olmaz, iki alerjili cocuk annesi yaziyor bunu

Kanguru olarak ne tavsiye edersiniz
Açıkçası ben de bu sıralar kanguru araştırması yapıyorum sling kullanıyordum ama artık kangurunun daha rahat olacağı kanaatindeyim o yüzden öyle yazdım. Solomom dan genel olarak memnunmuş insanlar, bir de ergobaby omni nin iyi olduğunu duymuştum

İkinci el mi alsam diyorum solomombaby ben de duydum

Bence de gaz başlamaz. Arada sebepsiz zorluklar oluyo maalesef ben gece her emzirip yatırdığımda korkuyorum, geri uyanacak mı diye aah yaa
Annelik sabır işi valla normalde uykumu bölüp tuvalete bile gitmezdim mecbur kalmadkça

Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı
Benim kızım da geçen hafta bana öyle kahkaha attı eşim yatak odasında yatıyordu duyup geldi nasıl güzel güldü diye Bidaha öyle gülmedi ama, bekliyorum sabırsızlıkla tekrar gülsün diye. Çok tatlılar aynen

Kızlar,
Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz hala? Ben hala takıyorum. Sürekli emme halinde . Islattığı için de elleri üşüyor, eldiven dayandıramıyorum . Birkaç defa ellerini keşfetsin diye çıkardım bu kez yabancıladı ellerini emmiyor bir tuhaf oluyor.

Artık takmasam mı? Tırnaklarını sürekli kestikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.

Törpü de kullanırsak yüzünü çizme riskini en aza indirmiş oluruz herhalde. Törpü de kullananız var mı?

Ben kırkı çıktığından beri takmıyorum canım eldiven. Ellerini keşfetmesi lazım bence çıkar artık. Uzayda emiyor elini bütün gün, kıpkırmızı oluyor hatta, bazen iki elini birden ittiriyor ağzına, dönemsel ve çok normal bir şey. Biri yazmıştı bebeklerin elleri gözleri gibidir diye, elleriyle keşfediyorlar.

Ben eldiven kullanmıyorum artık zaten çok az kullandım şimdilerde ellerini keşfetme halindeler.bence takma bırak emsin bizimki hepsini sokuyor bide ağzına sığmayınca sinirleniyor falanve meme emerkende elleri hep memede veya elimde
Tirnaklarinida hafifçe torpuluyorum okadar

Çok bile takmışın eldiveni canım bende 2 ay taktım sonra bıraktım şimdi cıngırak yaklaştırıyorum eliyle uzanuyo tutuyo Ağzına götürmeye çalısıyo eliyle ağzıyla tanıyolar herşeyi tırnaklarını sık sık kesiyoeım ama yine de bazen çiziyor yüzünü bebeklerin kendi çizdikleri iz kalmıyo zaten geçiyo bi kaç gün somra

Ben hiç takmadım eldiven tırnakları uzadıkça kestim ve bebek törpüleri var kağıttan onunla da törpüledim eli hep ağzında çünkü gelişim süreci böyle işliyor iyi bişey elini ağzına götürmesi benim oğlum benim ağzıma bi elini kendi ağzına bi elini sokup bişeyler mırıldanıyor iki ağız arasındaki farkı çözmeye çalışıyo heralde
Birde ellerini sürekli yıkıyorum ben sürekli kontrol ediyorum çünkü ıslanınca etraftan tüy topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…