Bence sadece ikisi belirti sayılmaz canım sen yinede gözlemle yanlışta yonlendirmeyelim. Bizimde ara ara oluyordu içinde ama son üç haftadır tamamen mukus köpük köpük görünüyor.
Hımm neler oluyor peki Alerji de bana dr bir aylık kontrolde çok gazı olduğu için süt ve süt ürünlerine olabilir demişti ama üzerinde durmamıştım inşallah yoktur dediğin gibi
Kızlar benim kız taktı kollarından tutup ayakta durmaya. İndirdiğim an ciyak ciyak ağlıyotekrar kaldırıyorum susuyor indiriyorum yine ağlıyo çok komik amabu ayda ayakta durması tehlikeli değilmi bacakları eğrilecek diye korkuyorum ama bizimki adım atıp babasına yürüyor yüzüstü yatırıyorum oyuncaklara uzasın kafasını kaldırsın ama yok ağlıyo sırtüstü uzandırıyprum eline oyuncak veriyorum yine ağlıyo ayağa kaldırıyoruz gülüyo. Birde gündüz kucakta çok gezmek istiyo valla dermanım kalmadı çok kötü alıştı
Birde bizimki henüz cıvıldamıyor gülüyor ağzını açarak ama kahkaha sesi duymadık henüz. El emme konusu konuşmuşsunuz bizimki de iki elini birden sokuyor hatta birkaç kez kusturdu kendini. Elleri hep ıslak. Meme emerken bile bi yandan elini ağzına almaya çalışıyor kafasını koltuk altıma doğru itip eline ulaşmaya çalışıyobi eliyle de benim elimi tutuyor. Tırnaklarını kesiyorum ama yüzünü çiziyo törpü hiç kullanmadım yapabilir miyim bilmiyorum durmuyorki eli kolu ama törpülemem lazım çünkü yüzü çok çizildi.
Dün alerji doktoruna gittik. 3 tup kan aldilar kanda cikmayabilir ama yinede bakalim dedi. Diyeti bozup gozlemlememi soyledi. Eger yine kan olursa tekrar diyete baslayacagim. 16sinda kontrole gidicez. Test sonuçlari çıkmış sen anliyorsundur belki canim buraya eklesem yorumlayabilir misin ?
Kızlar bebişi kahkaha atan var mı? Uzay dün bir kahkaha attı anneme, kendisi dahil hepimiz şok olduk, bir süre sessizlik oldu evde Bir daha yapmadı ama. Çok tatlıydı ❤
Benimkide iki gün önceydi parmaklarımı karnından yürüterek çenesine dokunuyordum nasıl kıkırdadı öyle insan fazla güldü diye korkarmı tükmüğü genzine kaçar diye korktum valla fazlada abartmadım sonra
Kızlar kaka da mukus ve konak tek başına Alerji belirtisi değildir dimi. Kusma ve ciltte döküntü kızarıklık yok. Ama kakası uzunca bir süredir mukuslu şimdi bir de konak çıktı. Sizce bu ikisi Alerji diyebilmek için yeterli mi yoksa Alerji değil midir.
Canım bizdede konak yoktu başlarda ben şampuan değişikliğinden dolayı diye düşünüyorum. Başta unibaby bebekler için köpüklüsünü kullanıyorduk sonra onunla beraber büyük oğlumun şampuanındanda kullandım oda unibaby ama sıvı olan o konak yaptı bebeğimde.
Kızlar,
Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz hala? Ben hala takıyorum. Sürekli emme halinde . Islattığı için de elleri üşüyor, eldiven dayandıramıyorum . Birkaç defa ellerini keşfetsin diye çıkardım bu kez yabancıladı ellerini emmiyor bir tuhaf oluyor.
Artık takmasam mı? Tırnaklarını sürekli kestikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.
Törpü de kullanırsak yüzünü çizme riskini en aza indirmiş oluruz herhalde. Törpü de kullananız var mı?
Çizerse çizsin geçiyor üç güne bence çok geç kalmışsın hemen çıkarmalısın yazık miniğe o eller neler yapıyor neler benimki şu sıralar kumaş renk incelemesinde elleriyle tişörtlerime dokunuyor inceliyor ..Hele kırmızı paraşüt kumaş gibi bir tişörtüm var onu giyince incelemekten emmeyi bırakıyor bıdık
Benim miniğimde çok kibar öyle parmaklarının hepsini ağzına sokmuyor sadece başparmağını sokup onu emiyor .Ben emzik vermedim ama kendi parmağını emzik yapıp uyuduğu oluyor.
Canım bizdede konak yoktu başlarda ben şampuan değişikliğinden dolayı diye düşünüyorum. Başta unibaby bebekler için köpüklüsünü kullanıyorduk sonra onunla beraber büyük oğlumun şampuanındanda kullandım oda unibaby ama sıvı olan o konak yaptı bebeğimde.
Ben de bir aylıkken çıkardım eldivenleri hatta eldiven çıktıktan sonra şapur supur emmişti ellerini uyurken acikinca :) çiziyor arada yüzünü ama iz kalkiyor iyilesmesi çok uzun sürmüyor
inşallah bir an önce geçer alerjileri canım. Bizdede öyle ne ararsan var dogdugundan beri mukus oluyordu normalde kakada beyaz parçalar oluyordu mukusla beraber ama son 10 gündür sadece mukus ve köpük var. Çok süt ürünü yumurta tükettim ondan galiba. Diyetteyim bakalım inşallah faydasını görürüz
Dün alerji doktoruna gittik. 3 tup kan aldilar kanda cikmayabilir ama yinede bakalim dedi. Diyeti bozup gozlemlememi soyledi. Eger yine kan olursa tekrar diyete baslayacagim. 16sinda kontrole gidicez. Test sonuçlari çıkmış sen anliyorsundur belki canim buraya eklesem yorumlayabilir misin ?
inşallah bir an önce geçer alerjileri canım. Bizdede öyle ne ararsan var dogdugundan beri mukus oluyordu normalde kakada beyaz parçalar oluyordu mukusla beraber ama son 10 gündür sadece mukus ve köpük var. Çok süt ürünü yumurta tükettim ondan galiba. Diyetteyim bakalım inşallah faydasını görürüz
Bende diyetteydim 1 aydir dün doktor diyeti boz bakalim kan olacak mi dedi dunden beri yiyorum geceden beri huzursuzlugu artti insallah alakasi yoktur ama korkuyorum kaka inceliyorum surekli
Kızlar alerji benimde kafama takıldı kıxıö 15 gündür huzursuz ağlıyor gazı aşırı var ki 3 aydır bu kadar asla yoktu 3.ayda gaz çıkacak değil ya. Bende alerjşden şüpheleniyorum o da çok gaz yaparmış ve kakası sümüskü bayağı of ya inşallah değildşr alerji aöa çok huysuz uykusu yok ağlıyor ve aşırı sancı çekiyor çocuk krize gieiyor dün beterdi suaturamadık resmen gün boyu ama bugün iyi agulin başladkk gaz ilacı bide nurse birlikte kullanıyoruz o mu rahatlattı bilmiyorum apkamadı ama uykusu yine yok gün boyu toplamda 3 saat uyudu sadece. Alerji kafama çok takıldı ama sancıdı benim kafamı kurcalıyor çocuk da 3 aydır yoktu bu kadar gaz neden şimdi kıvrandırır anlamadım