2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ebe kan damlası verdi bize de devletin verdiğinden kızımın kan değerleri normal dedim bir haftalıkken kan almışlardı kanı normalken neden vereyim ki dedim 4 ay itibariyle başlatıyor devlet dedi cantama koydum kaldırdım rafa ben kullanmıycam

Nerden aldın foto var mı

Aslında ben çok memnunum park yataktan öbür oğlum dört beş yaşına kadar güvenle yattı hiç aklım kalmadı onun içindeyken. Tabi bizimki de kapıdan geçmiyor o yüzden bu oğluma küçük ana dizi yanı beşik aldım gündüz küçükte gecede park yatakta yatıyor.Ama benimki bayağı küçük anca 9 aya kadar idare eder sanırım. Bimden reflü yatağı aldıydık o sığıyor içine tam o kadar yani.

Kizlar egzersiz yaptırıyor musunuz bebislere kol bacak ben başladım
Aslında egzersize gerek yok sağolsunlar kendilerinin sürekli elleri bacakları hareket halinde ..Ama bende oyun olsun diye kolları bacakları ön arka çapraz yapıyorum.

Her hastalıktan yada değişik bir durumdan sonra çocuklar huy değiştiriyor bu bir gerçek. Dünkü aşıdan sonra biraz huysusuz normalde anakucağu yada yatağına yatırınca dururdu şimdi mızıldanup duruyor.Birde kendi kendine bağırıyor...

Kızlar bebekleriniz kaka yapmadan önce ıkınıyor mu hala? Uzay yarim saat falan ıkınıyor öncesinde. Normal mi?

Herkes dere otu diyor yarında onu denicem ama bence sütü artıran şey bebek. Bebek iyi çekmeyinc e ne yersek yiyelim artmıyor bnm kızım bu aralar neredeyse hiç emmiyor

Cankm benim de sütüm azalmıştı. Hatta oğlum 3. ayda hiç kilo almamıştı. 1,5 ay kilo alamadı. Doktor bana bir ilaç verdi. Hani arabada mide bulantısını engelleyen haplar olur ya.. onlardan verdi 3 hafta sonra etki gösterir dedi. Gerçekten de arttırdı. Sen bi doktora sor İstersen. Bir de bu 3 haftayı bekleyemedim. Pompa yaptım. Oğlumun emip bitiremediği sütleri emzirdikten sonra sağıp hemen içirdim. Gece uyurken bi öğün atlıyosa yine sağdım onu da içirdim. O da arttırdı. Pompan varsa deneyebilirsin. Pompa uyarıyor göğsü, beyne sinyal gidiyor daha çok süt üretin yetiştiremiyoruz diye.:)

Benim ki 3.ayında 6.400 dü.25 Kasım doğumlu.ay sonunda 4.ay aşımız var bakalım kaç kilo almış.3.ayında 550 gr almıştı.ilk günlere göre daha az yiyor
Benim ki de 1 kasım 1mart da gittiğimde 5600 dü simdi almıştır çünkü 1 kasımdan beri devam sütüne de başladım sadece 100 gr almıştı diye kiz bebek mi

Herkes dere otu diyor yarında onu denicem ama bence sütü artıran şey bebek. Bebek iyi çekmeyinc e ne yersek yiyelim artmıyor bnm kızım bu aralar neredeyse hiç emmiyor
Benim sütüm hep taşıyor ona rağmen kilo alamadı et sebze ne dedilerse yedim ama kızıma yaramadı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…