Karanlıkta mı uyuyor?Gece lambası yanıyor mu?Kızlar birkaç gecedir oğlum gece tam uykuya daldı derken kötü rüya görmüş gibi ağlayarak uyanıyor. O kadar okuyoruz çocuğumu, muskası falan da var baş ucunda ama niye böyle oluyordur ki acaba? Gün içinde de çok mutlu yani hani gergin ,olumsuz bişeyler olsa hani neyse diyeceğim de hep kakara kikiri modundayız. Üzülüyorum böyle olunca
Gece ben de park yatakta yatırıyorum .Ben de gündüz için istiyorum.İstedigim yere taşıyıp içinde uyutmak için.Aslında ben çok memnunum park yataktan öbür oğlum dört beş yaşına kadar güvenle yattı hiç aklım kalmadı onun içindeyken. Tabi bizimki de kapıdan geçmiyor o yüzden bu oğluma küçük ana dizi yanı beşik aldım gündüz küçükte gecede park yatakta yatıyor.Ama benimki bayağı küçük anca 9 aya kadar idare eder sanırım. Bimden reflü yatağı aldıydık o sığıyor içine tam o kadar yani.
Foto koyabilir misin??Trendyoldan aldım çok memnun kaldım
Gece lambası yanıyor canım. Doğduğundan beri hiç tamamen karanlıkta yatmadı. Az ışıklı gece lambamiz yanıyor hep.Karanlıkta mı uyuyor?Gece lambası yanıyor mu?
Canim nasilsin? Uzun zamandir yazmiyorsun, oglusun nasil?Cankm benim de sütüm azalmıştı. Hatta oğlum 3. ayda hiç kilo almamıştı. 1,5 ay kilo alamadı. Doktor bana bir ilaç verdi. Hani arabada mide bulantısını engelleyen haplar olur ya.. onlardan verdi 3 hafta sonra etki gösterir dedi. Gerçekten de arttırdı. Sen bi doktora sor İstersen. Bir de bu 3 haftayı bekleyemedim. Pompa yaptım. Oğlumun emip bitiremediği sütleri emzirdikten sonra sağıp hemen içirdim. Gece uyurken bi öğün atlıyosa yine sağdım onu da içirdim. O da arttırdı. Pompan varsa deneyebilirsin. Pompa uyarıyor göğsü, beyne sinyal gidiyor daha çok süt üretin yetiştiremiyoruz diye.:)
Aslında karanlığa alissa iyi olur ben hep karanlıkta yatırdım ilerde surekli ışık isteyebilirGece lambası yanıyor canım. Doğduğundan beri hiç tamamen karanlıkta yatmadı. Az ışıklı gece lambamiz yanıyor hep.
Wellgronun beşiğini öneririm istediğin yere taşıyabiliyorsun kullanışlıGece ben de park yatakta yatırıyorum .Ben de gündüz için istiyorum.İstedigim yere taşıyıp içinde uyutmak için.
Dün sağdım cnm normalde doluluktan taşan göğüslerimden 60cc zor çıktı. Biberonla vermeye çalıştım içmedi.bugünde memeyi emmiyor en son kaçta emdi hatırlamıyorum iyice bırakacak diye korkuyorumCankm benim de sütüm azalmıştı. Hatta oğlum 3. ayda hiç kilo almamıştı. 1,5 ay kilo alamadı. Doktor bana bir ilaç verdi. Hani arabada mide bulantısını engelleyen haplar olur ya.. onlardan verdi 3 hafta sonra etki gösterir dedi. Gerçekten de arttırdı. Sen bi doktora sor İstersen. Bir de bu 3 haftayı bekleyemedim. Pompa yaptım. Oğlumun emip bitiremediği sütleri emzirdikten sonra sağıp hemen içirdim. Gece uyurken bi öğün atlıyosa yine sağdım onu da içirdim. O da arttırdı. Pompan varsa deneyebilirsin. Pompa uyarıyor göğsü, beyne sinyal gidiyor daha çok süt üretin yetiştiremiyoruz diye.:)
Bu 35 günlük atak beni de çok yordu çok şükür bitti ama o atağın nasıl oğlumu büyüttüğünü görebiliyorum cee oyununu anlıyor gülüyor ve taklit ediyor oyuncaklarına uzanıyor oyun oynuyor artık ve ağlayarak emerken zorla şimdi emmek istiyor emmek istediği zaman gözlerime kapanım ağzını şaplatıyor sabredin uyurken emzirin bu dönemde atak geçince çok güzel geri dönüş alıyor insan valla çektiğin tüm o yorgunluk biti veriyor anındaDün sağdım cnm normalde doluluktan taşan göğüslerimden 60cc zor çıktı. Biberonla vermeye çalıştım içmedi.bugünde memeyi emmiyor en son kaçta emdi hatırlamıyorum iyice bırakacak diye korkuyorum
Ayy inşallah yaaa eğer sonu güzelse katlanırız tabiki emerken bir çekiyor sonra bırakıp kafasını arkaya atıp etrafı izliyor sonra yine bi çekiyo bırakıyo eliyle bnm elimi itip kendi tutuyo memeyi ellerinden memenin ucunu bile göremiyorum savaş halindeyiz. Geçsin artık şu meme reddi yaaa çocuk aç geziyorBu 35 günlük atak beni de çok yordu çok şükür bitti ama o atağın nasıl oğlumu büyüttüğünü görebiliyorum cee oyununu anlıyor gülüyor ve taklit ediyor oyuncaklarına uzanıyor oyun oynuyor artık ve ağlayarak emerken zorla şimdi emmek istiyor emmek istediği zaman gözlerime kapanım ağzını şaplatıyor sabredin uyurken emzirin bu dönemde atak geçince çok güzel geri dönüş alıyor insan valla çektiğin tüm o yorgunluk biti veriyor anında
Sakın aç diye düşünme Çünkü artık büyüdükleri için birkaç emişte bile karnın doyacak kadar emebiliyorlarmış birde memenin ucunu tutup konuştur kukla gibi ben öyle böyle bitirdim çok şükür gelsin yeni atakAyy inşallah yaaa eğer sonu güzelse katlanırız tabiki emerken bir çekiyor sonra bırakıp kafasını arkaya atıp etrafı izliyor sonra yine bi çekiyo bırakıyo eliyle bnm elimi itip kendi tutuyo memeyi ellerinden memenin ucunu bile göremiyorum savaş halindeyiz. Geçsin artık şu meme reddi yaaa çocuk aç geziyor
Ataklar yedin bitirdin biziSakın aç diye düşünme Çünkü artık büyüdükleri için birkaç emişte bile karnın doyacak kadar emebiliyorlarmış birde memenin ucunu tutup konuştur kukla gibi ben öyle böyle bitirdim çok şükür gelsin yeni atak
Karanlığa alıştırmaya başlayayım o zaman canım yavaştan.Aslında karanlığa alissa iyi olur ben hep karanlıkta yatırdım ilerde surekli ışık isteyebilir
Bende aynı durumdayım.Aç bu çocuk demekten alıkoyamıyorum kendimi.Çok çok az emiyor oda kavga dövüşle..Sonra bezlerine bakıyorum,e baya dolu gibi.Sonra diyorum ki aç olsa ağlar.Kızımdan biliyorum yıkıyordu ortalığı,susmuyorduAyy inşallah yaaa eğer sonu güzelse katlanırız tabiki emerken bir çekiyor sonra bırakıp kafasını arkaya atıp etrafı izliyor sonra yine bi çekiyo bırakıyo eliyle bnm elimi itip kendi tutuyo memeyi ellerinden memenin ucunu bile göremiyorum savaş halindeyiz. Geçsin artık şu meme reddi yaaa çocuk aç geziyor
Kesinlikle ilerde rahat edersin çok karanlık olursa gunesligi kapatma dışardan gelen ışık yeter ben öyle yapmıştım bir araKaranlığa alıştırmaya başlayayım o zaman canım yavaştan.
Aynen bende diyorumki bu çocuk aç olsa nasıl böyle uyur. Sonra altını değiştiriyorum bezi dolu. Emmiş ama nasıl emmiş valla bilmiyorumBende aynı durumdayım.Aç bu çocuk demekten alıkoyamıyorum kendimi.Çok çok az emiyor oda kavga dövüşle..Sonra bezlerine bakıyorum,e baya dolu gibi.Sonra diyorum ki aç olsa ağlar.Kızımdan biliyorum yıkıyordu ortalığı,susmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?