2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Peki mama veriyor musunuz?Ayni durumdayız .Ben de sık sık emziriyorum .Genel olarak keyfi de iyi.Emerken uyuyor.Ac olsa huzursuz olmaz mı?300 gram çok az ama.Sizin doktorunuz ne dedi?
Bizimkinin de keyfi yerinde memede istediği kadar duruyo uykusu varsa memede uyuyook mızmız bir bebek değilok şükür ama sütüm çokken de kilo alımı azdı galiba bnm sütüm yaramıyor dr a götüremedim 3 aylıktan beri.

Saat başı uyanmalarimiz başladı bu bir atakmi yahu bakıyorum 35gunluk atak haftası ve kalan 20gun diyor.delircem helpppppp

Karnı aç eminim mamayı veriyorum tükürüyor aç kalmasın diye memeyi veriyorum saldırıyor memeye ben artık pes ettim ya bi kutu mama daha çöpe gitti
O zaman emzir cnm sütüm çok sütüm yetiyor diye sürekli telkinlerde bulun göğüslerine masaj yap emzirirken kokla emiyorsa mama verme

Bunu bir uygulamadan mi takip ediyorsun?
Evet atak haftası hesaplama diye aratiyorsun googledan.dogmasi gereken günü yazıyorsun bizimki 2 hafta önce gelmişti mesela doğması gereken 4aralik.4 aralık baz alınıyor

Karnı aç eminim mamayı veriyorum tükürüyor aç kalmasın diye memeyi veriyorum saldırıyor memeye ben artık pes ettim ya bi kutu mama daha çöpe gitti
Hahhaha meme istiyor senin kız baska cocuk olsa mama kolayına gider mamayı içer

Öyle yapıcam canım artık yapacak başka bişeyim yok
Canım belki de evdeki tartıdan az almıs gibi cıkıyodur kilosu normalde doktorun tarttıgıyla evdeki aynı mı cıkıyordu benim tartım bozuldu evde hiç tartmadım dogru mı cıkıyo bilmiyorum o Yüzden sordum aklıma geldi

35 günlük atağın bitmesine 8 günümüz kalmış.Bu kadar meme reddi,uykusuzluk,huzursuzluk,ağlama,sinir,stresin ardından kalkıp yürümesini bekliyorum artık. Madem büyüme atağı ..
Ne zaman oluyor bu atak dönemi? Değişir mi her bebekte?13-19. Hafta arası diye biliyorum ama sizde kaçıncı hafta oldu?

İnan alışıyor büyüğü bir yaşında kestim gece emzirmesini bu aylarda daha kolay vazgeçmemek lazım sadece sen önce gündüz uykularını uzat istersen sonra uyku eğitimine geç
Nasıl yaptınız acaba ya? Ay ben kaçırdım galiba?

Benimki de kucakta gezdirerek uyuyurdu. 2-3. Ay arası yatağına koyunca uguyordu ne güzel kendi kendine, sonra bir gün misafir var diye kucakta uyuttum, bozuldu bütün de ge.
1 haftadır tekerlekli beşikte sallanarak uyuyor. Bi ileri bir geri.

Yan yatakta yatıyor benimki doğduğundan beri.

Geçmiş olsun Dilan, şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…