Peki mama veriyor musunuz?Ayni durumdayız .Ben de sık sık emziriyorum .Genel olarak keyfi de iyi.Emerken uyuyor.Ac olsa huzursuz olmaz mı?300 gram çok az ama.Sizin doktorunuz ne dedi?
Bizimkinin de keyfi yerinde memede istediği kadar duruyo uykusu varsa memede uyuyook mızmız bir bebek değilok şükür ama sütüm çokken de kilo alımı azdı galiba bnm sütüm yaramıyor dr a götüremedim 3 aylıktan beri.
Evet atak haftası hesaplama diye aratiyorsun googledan.dogmasi gereken günü yazıyorsun bizimki 2 hafta önce gelmişti mesela doğması gereken 4aralik.4 aralık baz alınıyor
Canım belki de evdeki tartıdan az almıs gibi cıkıyodur kilosu normalde doktorun tarttıgıyla evdeki aynı mı cıkıyordu benim tartım bozuldu evde hiç tartmadım dogru mı cıkıyo bilmiyorum o Yüzden sordum aklıma geldi
35 günlük atağın bitmesine 8 günümüz kalmış.Bu kadar meme reddi,uykusuzluk,huzursuzluk,ağlama,sinir,stresin ardından kalkıp yürümesini bekliyorum artık. Madem büyüme atağı ..
İnan alışıyor büyüğü bir yaşında kestim gece emzirmesini bu aylarda daha kolay vazgeçmemek lazım sadece sen önce gündüz uykularını uzat istersen sonra uyku eğitimine geç
Kesinlikle katılıyorum sallayarak falan uyutmak inanilmaz zor. Bacaklarım o kadar ağrıyor ki. Memeyi biraktirayım derken sallamaya alistircam bu gidişle. Uyku konusu zor ya. Allah hepimizin bebişlerine mışıl mışıl uykular versin inşallah.
Benimki de kucakta gezdirerek uyuyurdu. 2-3. Ay arası yatağına koyunca uguyordu ne güzel kendi kendine, sonra bir gün misafir var diye kucakta uyuttum, bozuldu bütün de ge.
1 haftadır tekerlekli beşikte sallanarak uyuyor. Bi ileri bir geri.
Kızlar bebeğini yanında uyutan var mı? Uzayı gündüzleri yatakta yanıma yatırıp uyutunca 2 saat uyuyor en az. Ara ara gozlerini acip bakıyor, beni görüp bir daha uyuyor. Beşiğine yatırınca 45 dakika uyuyor en fazla. Gece de bazen yanımda yatmak istiyor ama korkuyorum yatıramıyorum.
Diger taraflar dedigin gibi yapismis ama Sadece bir nokta tam kaynamamis orasi kanama yapmis. Bizim buralar cok kotu durum da . Vaka sayisi 45.00 oldu korkumdan kinigi bile ariyamadim. Esim biraz dikkat et cocugu karnina bastirma gecmezse gidersin dedi. Bir kac gun takip yapacagim devam ederse gidecegim artik.