2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet o söz çok doğru degilmis öğrendik bunu bu aylarda normal canım bunlar oğlum tam tersiydi gece uyurdu hep hiç uykusuz kalmadım biraz uyumasa da uykusuz kalıp anneliği görseydim demiştim demez olaydım altı aydan sonra bozulmuştu sonra uyku eğitimiyle tekrar düzene koydum bunda da erken daha yavaş yavaş basladim bir şekilde düzeliyor canım ama kendiliğinden olmuyor tabi üç saat yeterli olduğunu bilmiyordum uzatmaya çalışıyorum bakalım pes etmeden devam

Bu arada 6 aydan sonra uyku egitimi etkili gerçekten pes etmeyin,beniimki anlattigim gibi ozel bir durumdu
Katılıyorum cnm beş aydan sonra diyorlar zaten ben de ilkinde yaptım oldu bunda da ins diyorum dediğin gibi pes etmemek lazım ben ikisini de hiç sallamadim zaten bakalım

Herkes istediğini yapar burda fikrimizi soyluyoruz ben iki çocuk emziriyorum öyle dolu dolu degil.sütüm bezi doluyor kilo alıyor hiç aç olduğunu düşünmedim. gece çok uyanıyor bes dakika emiyor ama aç olduğunu düşünmüyorum. .mantıken sütun varmı bez doluyorsa kilo alıyor. Şöyle birsry var on bebekten 8 i sık uyanır ama hepsi aç değildir. İns hep böyle uyur bozulmaz.herkes nasıl rahat hissederse öyle davranır anlattigin şeyler sütünün yettiğini gösteriyor sadece sürekli emziriyorum diyorsun ya cnm demekki sütun var ama

Ben de oğlumda beş aylıkken başladım sonuç kabızlık birbucuk yıldır yemek seçer zor yer bu sefer altı ayı bekleyecem ben de

Benim bebişimde 4 ayını doldurdu.yoğurt mayaladım akşam.bir çay kaşığı tattıracağım.doyumluk değil ve sürekli vermiyoruz zaten.

Benim bebişimde 4 ayını doldurdu.yoğurt mayaladım akşam.bir çay kaşığı tattıracağım.doyumluk değil ve sürekli vermiyoruz zaten.
Bizim evde de hiç hazır yoğurt bulunmaz bende tattırcam 3gün yoğurt tattırcam sonra belki buharda pişmiş havuç veririm eline. Blw klasik karışık ilerlicem zaten birde ben çok güzel yoğurt mayalarım ama yapmaya üşenirim bu yüzden yoğurt makinesi aldım kızım için weewell. Pastörize sütle mayalicam çünkü çiğ süt kaynatılınca yararlı olan bakterileri de öldürüyormuşuz öyle işte cnm yavaştan doyumluk değil tadımlık.

Tabi rutin kontrollerimiz doktorla hep var zaten goturuyorum da deneyimlerinizi bilmek istedim :) Gunde 1 en fazla 2 defa yapiyor bazen yesil ve az köpüklu oluyor,sadece anne sutu aldigi icin sulu oluyor tabi,tesekkur ederim tekrar size
Alerjik bebeklerde kaka sayisi 8 10 oluyor genelde sizinki cok degil rica ederim ne demek

Ben tattiriyorum canim süt ürünü hic vermedim alerji ihtimalimiz var çünkü cesaret edemem ona ama muz yalıyor elmayla ve havucla dislerini kaşıyor falan onun dışında pek bisey vermiyorum sadece tatlarina bakiyor

Kızlar Uzay 1haftadir babasıyla benim ağzımıza bakıyor konuşurken ve taklit yapıyor sanırım. A, o, u harflerini yapmaya çalışıyor. Önce ben oooo diyorum sonra oda diyor. Yoksa bana mı öyle geliyor açıkçası bilemedim. Var mı böyle olan

Ben tattırıyorum.Elma,muz,labne tattırdım.Yalana yalana yiyor.Tabi çay kasığının ucuyla.Devamını istiyor vermezsem ağlıyor Kızım da 4 buçuk aylıkken ek gıdaya geçirmişti doktor.Şimdi hiç yemek seçmez.Ben ,ne yediysek kızıma da vermiştim.5.ayı doldurunca yavaş yavaş purelere geçerim diye düşünüyorum.En azından 3gün kuralını uygularım 6.aya kadar.

Anladım cnm ben meyvelerden önce sebze tattırmayı düşünüyorum muzun tadını beğenip havucu kabağı yadırgamasın diye. Bugün yoğurdu tattırışımın 2.günü yarında yoğurt tattırıp öbürsü gün havuç verebilirim eline ama bu sefer içimden geldiği gibi davranıcam çokta sınırlamicam kendimi.

Aynen bende ne yiyorsak veririm 6.ayda.birde yoğurt yapma makinesi aldım aslında kendimize yoğurt yapıyorum ama günlerce tüketiyoruz onu. Kızıma günlük yapmak için aldım birde çiğ sütle değilde günlük pastörize sütle yapıcam o yüzden makine aldım. Yarında yoğurt tattırıp diğer gün başka bişey tattırabilirim. pürelerini nasıl yapacaksın

Babası Mete'ye ham yapmayı öğretmiş Yüzüne doğru yaklaştığımızda elleriyle yüzümüzü tutup ısırmaya çalışıyor.Normalde yaklaşınca bişey yapmıyor,ne zaman ham yap desek tutup saldırıyor.

Hadi sizin yine çaresi var emzirmek benimki emmiyo sürekli uyanıyor geri uyutmaya çalışmak neredeyse 1 saat sürüyor uyutuyorum 40 dakika em fazla 1 saat sonra yine uyanıyor bende çok kötüyüm çok yorgunum gaz sorunu hala çok fazla çık mızmız

Patates,havuç,balkabagi ile baslicam,zaten bunlar klasik başlangıç sebzeleri.Ayrı ayrı 3 gün buharda başlayıp ezerek,sütümle biraz açarak vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…