Kızlar kimlerin bebeği dönmeye başladı ya benimki dönmeye yelteniyordu ama bu aralar hiç bir çabası yok sürekli yüz üstü yatırıyorum artık çünkü sırt üstü yata yata kafası düzleşti dönmeye başlasaydı duzelirdi biraz egzersiz yaptırıyorum siz neler yapıyorsunuz ataktan dolayı mı böyle acaba
Taşınma kötü olmuş kolay gelsin eşim bir hafta evde iki çocukla tam yapamiyordum bakalım bu hafta daha sıkı yaparım ikinci uykuya geçiyor bir iki tanesinde ins kısa sürede alışır
Kizlar ben de bu çocuk aç kitabı var baya ise yaramıştı sağlıklı yiyecekler doğru beslenme şimdi üç kitap olmuş diğer ikisini bilmiyorum almanızı tavsiye ederim. Bı de Makarna vitma var ordanda doğal ürünler almıştım bebek irmiği bebek tarhana di bebekler için özel ürünler malum ek gıda serüveni başlamak üzere
Biz de iyiyiz canim, esim de 1,5 aydir evde bana yardim ediyor. Ben dikisin resmini cekip tup bebek dr ma gonderdim. Gazli beze oksijenli su dokup baski uykula gunde iki kez dedi. Gecmez ise dr na git dedi.
Kızlar şimdilik sallanan sepet beşik kullanıyorum içine de baby nest koymuştum ama artık büyüyor dönmesini zorlaştıracak gibi normalde 1 yaşında odasini yapıp ayırmayı düşünüyorum ama o zamana kadar uygun fiyatlı bir park yatak alayım diyorum var mı öneriniz geniş olsun biraz bu beşik 6 aya kadar ancak idare eder
Ben pek bir atak hissetmedim ama sonradan olur mu bilemedim... sadece gece uykusu bir kere bölünürken şimdi 2-3 kere bölünüyor. Sabah daha erken uyanıyor. Gece daha geç yatıyor. Bu da bir atak olabilir mi?
Ever gece ara ara uyanıyor, emzik verip uyutuyorum. Atak böyle bir şey de olabilir mi?
Biz de iyiyiz canim, esim de 1,5 aydir evde bana yardim ediyor. Ben dikisin resmini cekip tup bebek dr ma gonderdim. Gazli beze oksijenli su dokup baski uykula gunde iki kez dedi. Gecmez ise dr na git dedi.
Ben pek bir atak hissetmedim ama sonradan olur mu bilemedim... sadece gece uykusu bir kere bölünürken şimdi 2-3 kere bölünüyor. Sabah daha erken uyanıyor. Gece daha geç yatıyor. Bu da bir atak olabilir mi?
Ever gece ara ara uyanıyor, emzik verip uyutuyorum. Atak böyle bir şey de olabilir mi?
Her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor atak haftaları,hatta bazı bebekler hiç etkilenmiyor.Siz şanslı olan grupta olabilirsiniz.Yada sizin bebeğiniz bu dönemi hafif atlatıyor da olabilir.
Her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor atak haftaları,hatta bazı bebekler hiç etkilenmiyor.Siz şanslı olan grupta olabilirsiniz.Yada sizin bebeğiniz bu dönemi hafif atlatıyor da olabilir.
Umarım hafif atlatıyordur. Bundan önceki atakları öyle değildi, epey çektirmişti de, ben de hazırda bekliyordum, pek sanmıyordum hafif geçeceğini... hadi bakalım umarım gelmez artık böylece geçer gider.
Sizin de bişey kalmamış, haftaya sonlanır, meyvelerini görürsünüz inşallah.