2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu aylarda sesleri taklit etmeye bayiliyorlar.Sana öyle gelmiyor yani,sizin ufaklık sizi taklit ediyor

Benim oğlum da öyle. Agu demiyor da agungu diyor bizim dediğimizi taklit ediyor. Bir de ağzından tükürükler saçarak değişik sesler çıkarıyor

Cnm sorun kilosunun az olması değil sorun bir ayda aldığı kilo. Bnm kızım 3300 doğdu ilk iki ay iyi aldı ama şimdi kilo alımı durdu. Tabiki kilo alımı önemli çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamak için kilo alımına bakılıyor bende çocuğumun doymadığını düşünüyorum cnm Ayla-

Tabi hiç kilo almadan olmaz da hani 6400 çokta az gelmedi bana o yüzden dedim yoksa mecbur kilo alcak gelişecek yani canım duymuyorsa ağlıyorsa uyumuyorsa o ayrı tabiki mama vermek lazım o zaman ama günde iki üç kez mama vermek kilo aldırmıyor diyo bazı doktorlar

Canim benimkide 3320 dogdu 4 aylikken 6600 dü normal dedi doktor seninkide az degil bence

Canım bu dediğin nedir? Nasıl yapacağız?

Kızlar sütünüz azaldıysa iki saate bir sağım yapmanızı öneririm Yada emzirdikten sonra göğsü boşaltın gerçekten sütü arttırıyor biberona alışır memeyi almaz diye korkmayın Bebeğin anne sütü alması herşeyden daha önemli bence

Canım bu video da anlatıyor biraz uzun sürebilir pes etme devam et bı bakmışsın uzamış bizim kız bazen bir saatin tam son dakikasinda uyuyor mesela bazen bir saati az geçiyor çünkü tam uyuyacak oluyor

Mama veremiyorum zaten cnm çünkü istemiyo her seferinde döküyorum mamayı

Peki mama veriyor musunuz?Ayni durumdayız .Ben de sık sık emziriyorum .Genel olarak keyfi de iyi.Emerken uyuyor.Ac olsa huzursuz olmaz mı?300 gram çok az ama.Sizin doktorunuz ne dedi?

Ben tattiriyorum.Az az yediklerimizden.Cok az ama sadece yalatiyorum çok az.Tatlara alışsın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…