2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin günlerin nasıl geçiyor? Çıkıyor musunuz dışarıya?
Evde bebis ile ilgilenerek ve Türkiye dekiler ile konusmak ile geciyor. Duruma gore haftada bir veya iki hafta da bir esim ile birlikte alisverise gidiyorum. Sizin orasi nasil?

New York ta hastaneler ücretliymiş sanırım koronovirüs tedavisi için 30bin dolar ödemek gerekiyormuş öyle duydum şuan virüsün merkez üssü oldu abd
Sigortalar karsiliyor canim, sigortan olmazsa sana baya yuklu bir miktarda fatura geliyor, durumunun olmadigina dair evraklarini hazirliyip veriyorsun hemen hemen $400 e veya daha asagisina kadar dusurebiliyorsun. Televizyonda sigortalarin karsiladigini soylediler.

Uyuyamadığı ve hala uykusu olduğu için
Tam uyutuyorum derin de uyudu budefa diyorum sonra 20 dakika uyuyor en fazla yarım saat sonra gözlerini ovuşturuyor uyaanıyor uykusunu alamıuor farkındayım ama nasıl olacak böyle uykudan uyanıyor

Iki gündür emzirme de dahil 1 saat 15 dakikada geçiyor gece uykusuna. Memede uyumasın derken ayakta sallamaya alıştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Nasıl vazgecirecegim bilmiyorum.

Iki gündür emzirme de dahil 1 saat 15 dakikada geçiyor gece uykusuna. Memede uyumasın derken ayakta sallamaya alıştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Nasıl vazgecirecegim bilmiyorum.
Valla uyku kısmı işin en zor kismi bana göre. internetten videolar izleyin kim west,tracy hogg yöntemlerine bakın hangisi uygunsa onu uygulayın.ben şimdiden yazıyorum kacta uyudu uyandı emdi vs..düzeni seviyor bebekler gündüz uykularını hallettik sayılır şimdi gece uykularını düzene sokmakta 5.ayini doldurmasını bekliyorum desteksiz uyuması icinde

Tam uyutuyorum derin de uyudu budefa diyorum sonra 20 dakika uyuyor en fazla yarım saat sonra gözlerini ovuşturuyor uyaanıyor uykusunu alamıuor farkındayım ama nasıl olacak böyle uykudan uyanıyor
Sallayarak mi uyutuyorsun emzirerekmi

Benimkide istekli ya bende mecbur kalıyorum azar azar oturtuyorum
Oturtmak kötü mü ki benimki de sürekli oturmak istiyor 4 aylık oldu daja yeni ama sürekli oturmak istiyor kucağımda oturuyorum kendini çne doğru çok veriyor ama genelde seviyor oturarak durmayı

Ben oturtmuyorum.Omurgası henüz çok hassas."Kemikleri batar"der eskiler.

Kızlar demir damlasından sonra bebeklerinizin kaka düzeninde değişme oldu mu? Bestiron kullanıyorum ben, günde 1 defa yapmaya başladı. Ama ne yapmak. 3-4 bez peş peşe. Beline kadar çıkıyor. Çok ıkınıyor canı yanıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum ilacı.

Hepsine bakıyorum dediğin gibi saatleri not ediyorum. Arada geceleri sıkıntı çıkarıyor ama düzenli uyuyor sayılır. Yatağında yatırma kısmına çalışıyorum ben de. Ama o kadar hareketli ki ninni de söylesem sevip okşasam da mayışmıyor. Mayışmış olsa bile gözleri açılıyor komik komik sesler çıkarıyor. Eli kolu hiç durmuyor. Evime döneyim de o zaman daha rahat alıştırabilirim. Hem 5 Ayı da dolmuş olur. Işe yarayan bir yöntem bulursan bizimle de paylaşır mısın canım

Tabiki canım.brnde düzen oluşturmaya çalışıyorum.simdilik yöntemlere tek tek bakıyorum oğluma hangisi uygunsa onu uygulayacağım bakalim

Maalesef emmiyor mama veriyorum. Sallayarak uyutuyorım hamakta
Destekli uyuduğu için rem uykusu(ilk 15dk) uyandığında aynı şeyde olmak istiyormuş bebekler(mesela sallama emme)o yüzden desteksiz kendi kendine uykuya geçmeleri gerekirmiş derin uykular için

Oturtmak kötü mü ki benimki de sürekli oturmak istiyor 4 aylık oldu daja yeni ama sürekli oturmak istiyor kucağımda oturuyorum kendini çne doğru çok veriyor ama genelde seviyor oturarak durmayı
Yok kötü değil aslında şuan bebelerimiz 4.ayı doldurdu çok şükür yavaş yavaş oturabilirlermiş kısa süreliğine

Bizede bestiron verdi ama henüz alamadim kullanmıyorum demir ilacı öyle etkileri var mi hiç bilmiyorum kullanmadığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…