2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oturtmak kötü mü ki benimki de sürekli oturmak istiyor 4 aylık oldu daja yeni ama sürekli oturmak istiyor kucağımda oturuyorum kendini çne doğru çok veriyor ama genelde seviyor oturarak durmayı
Kötü devil cnm azar azar oturtun gün içinde uzun oturmak zararlı olabilir dört aydan sonra normal

Tabiki canım.brnde düzen oluşturmaya çalışıyorum.simdilik yöntemlere tek tek bakıyorum oğluma hangisi uygunsa onu uygulayacağım bakalim
Canım bu gündüz uykularında odayı karanlık yapma olayina ne diyorsun? Ben yapmaya çalışıyorum ama bi yandan da acaba başkasının evinde, disarda falan uyuturken de aynı ortamı ister mi diye düşünüyorum

Valla ben çok karanlık yapmıyorum karartma perdem var onu yarim çekiyorum başkasının evinde de illaki güneşlik vardır onu çekeriz kolay oluyor çünkü los ortamda uyumalari

Canım ben ışıkta uyutuyorum bence daha iyi karanlıkta uyuyun diyen de var

Sizlere bi sorum olacak hangi demir damlasini kullaniyorsunuz, biz newvit aldik doktor onerisiyle, damla baya suyu ayri icerigi ayri bozulmus gibi kullanan var mi

Kızlar şşt pat yöntemi deneyen var mı bugün daha dayanamadım kızımı evde resmen koşturarak kucakta uyutuyorum ya. Hamakta uyuyordu önce sallayınca buara onda da bağırıyor. Bugün öğlen denedim başta çok apladk ama uyudu sonra 10 dakika sonra uyandı yine gidio şşt pat yaptım yine uyudu bi 165 dakika sonra yine kalktı yine gidio lşşt pat yaptım uyudu sonra 1 saat uyudu.. Çok sevindim ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum tam araştırmadım. Galiba uyanınca hemen gitmemem lazım kendisi uyuması için ama çok ağladı. Akşam üzeri yine denedim budefa çok kısa uyu çdu ve daha şiddetli ağladı uyuyana kadar. Sanki zamanla olacak gibi ya mecburum daha gücüm kalmadk çünkü. Çok ağlasa da içim gitse de alışması lazım kendisi de bende perişan oluyorum o da uykusunu almıyor sallayarak yatımca 20 dakika yarım saat yatıyor çünkü

Evde bebis ile ilgilenerek ve Türkiye dekiler ile konusmak ile geciyor. Duruma gore haftada bir veya iki hafta da bir esim ile birlikte alisverise gidiyorum. Sizin orasi nasil?
Benim de senin gibi aynı. Burada sokakta dolaşmak serbest ama bazı sınırlamalr var. Mesela skakta 2 kişiden fazla dolaşamıyor yan yana. Eşer aynı evdeysen dolaşaniliyorsun sadece. Bir de her yer kapalı.

Ben 2-3 aylıkken öyle uyutuyordum ama sadece akşamları uyuyordu o şekilde. Şimdi tekerlekli beşikte gezdirerek uyutuyorum maaşesef. İlerleyeceğimize küçüldük

Benimki mümkün değil uyumuyor öyle bir kaç defa denedim çok da zorlamadımdaha küçük diye 5.Ayın dolmasını bekliyorum.ama şuda bir gerçek aglatmadan eğitim olmuyor illaki ağlayacaklar ama bunu azaltarak yapılması taraftariyim

Merhaba ,bebeginizin dişlerı çıktı mı?Ben bugün alt dişinin birinin ucunun göründüğünü fark ettim,zaten birkaç gündür huysuzdu.Ucu az çıkmış bu dışin tamamının çıkması kaç gün alıyor?

Kaç günlük bebeğiniz?Mete'nin de alt dis eti baya beyaz görünüyor ama henüz diş yok.

Kaç günlük bebeğiniz?Mete'nin de alt dis eti baya beyaz görünüyor ama henüz diş yok.
4,5 aylık bugun fark ettim azıcik cikmis ucu bayagi ele geliyor ,görünuyor yani deriden çıkmış, huysuzdu bu hafta acabs kalan kisim cikarken de huysuzluk devameder mi:) tamami ne zaman cikar merak ettim ,aslinda 2.cocugum ama inanin hic hatirlamiyorum

Seliminde alt diş eti beyaz baya ama o beyazlik uzun süre oyle kalabiliyormuş yani beyazladi cok yakinda cikar demek anlamina gelmiyomus. Elleriyle yüzümü tutup isirmaya calisiyor çıldırıyor

Alyanın da öyle beyaz çok salyası akıyo önü hep ıslak yüzümüzü elimizi ısırmaya çalışıyo ama bence daha çıkmayacak o beyazlık bikaç ay öyle kalıyo
Dokror 4 aylik oldugunda kontrole gittigimde daha çikmaz demisti ama 15 gün sonra çikti,çok huysuzlanirsa bilin ki çıkacak

Dokror 4 aylik oldugunda kontrole gittigimde daha çikmaz demisti ama 15 gün sonra çikti,çok huysuzlanirsa bilin ki çıkacak
Buara gerçekten çok huzursuz ama bilmiyorum ki büyük kızımında böyle 4 aylıkken başladı ama doğumgününe 1hafta kala çıkardı ilk dişini. Her kontrolde dr diş geliyo derdi ama o diş yaşında geldi. Sizin dişiniz hayırlı olsun buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…