2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben başlamadım o damlaya ama 4. ay aşısından beri aynı dediğin gibi bizde de durum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor bir rahata eremedi 3 gün oluyor aşıdan beri

Beyazlık görünüyor ama henüz çıkmadı bizim de.Arkadaşların dediği gibi uzun da sürebilir çabuk da çıkabilir. Bebekten bebeğe değişir sanırım. Inşallah huysuzluğu çabuk geçer minnoşun

Çok tesekkur ederim,evet aslinda her bebek farklidir,biraz arastirdim tam olarak olmasi 3 ayı buluyormuş

Ben başlamadım o damlaya ama 4. ay aşısından beri aynı dediğin gibi bizde de durum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor bir rahata eremedi 3 gün oluyor aşıdan beri

5 gün sonra bizim aşılarda, umarım artmaz iyice perişan oldu çocuk. Vermedim damlayı bi takip edeceğim durumunu, eğer normale dönerse ben de vermeyeceğim.

Kızlar açılın dert yanmaya geldim.

Çok yoruldum, bu atak döneminden canlı çıkabilecek miyim bilmiyorum. Uzay sürekli bağırıyor. Benim komşumun çocuğu böyle bağırsa polisi ararım çocuğu kesiyorlar diye. O kadar cok bağırıyor. Gece 7-8 defa kalkıyor. Gündüz uykularını kucağımda uyumak istiyor. Tüketti beni. Bu atak dönemini bitiren var mı aramızda. Normale dönüyor mu çocuk? 9-10 gün kaldı ama benim dermanim kalmadı. Normale dönüyor diyin nolur. Eşime çok güveniyordum ama oda hiç düşündüğüm gibi çıkmadı. Bir kere daha kadınların gerçekten daha güçlü ve sabırlı olduklarını farkettim. Çocuğu kucağında taşıyamıyor ya, 2 metre adam yoruluyor hemen. Uykusuz kalınca hasta oluyor, gece de bakamıyor. Elinden geleni yapıyor ama cidden erkekler çok dayanıksız. Sabah 4-5 gibi uyanıyor uzay. 7ye kadar kucağımda. Bi taraftan kahvaltı hazırlıyorum. 7de uyuyunca hemen çamaşır, ekmek pisiriyorum bu korona yüzünden birde. Uyanincaya kadar iş yapıyorum. Sonra yine Uzay kucakta. Bir sonraki uykusunda yemek pisiriyorum bulaşık makinesi fln derken hiç oturmuyorum. Akşama haşatım çıkıyor. Ölmezsek iyi vallahi bittim tükendim.

Canım evet ben de oğlumda onunla uyutmustum ama ağlatmak yok ağlayınca gidip önce yatakta sakinlestir olmadı kucağa alacaksın sustugu anda yatağa koyacaksın ağlatmak yok sadece ağladı diye sallayıp emzirmeyeceksin

Tamam bende öyle yapıyorum ve dünden beri çok iyi gidiyor kızım ilkkez 1 saati devirip uyuyor valla başta direniyor ağlıyor kucağıma slıp skainleştirip devam ediyorum bu böyle 6 7 defa oluyor en som uyuyor. Hamakta uyuduğunda 40 dakikayı geçmiyordu onda da çıtırtıda kalkıyordu sürkeli sallıyordum öyle 40 dakika oluyordu ancak çok kötüydğ bu yöntemi çok sevdim inşallah devam eder böyle

Zamanla kendisi uyuyor mu bu yöntemle bırakınca yerine

Uyur zamanla kendiliğinden cnm kendi başına uyumayı öğrenmeleri onlar için daha iyi zaten dinleniyor kuzular peki uyuyana kadar yanında mi duruyorsun

Uyur zamanla kendiliğinden cnm kendi başına uyumayı öğrenmeleri onlar için daha iyi zaten dinleniyor kuzular peki uyuyana kadar yanında mi duruyorsun
Evet gözünü kapatana kadar duruyorum yanında öyle çıkıyorum birkaç zaman sonra skainleşince bırakıp çıkmayı bi denerim hele bakalıö öyle uyuyacak mıbuna bi alışsında

Alyanın da öyle beyaz çok salyası akıyo önü hep ıslak yüzümüzü elimizi ısırmaya çalışıyo ama bence daha çıkmayacak o beyazlık bikaç ay öyle kalıyo
Aylanın da öyle ya çok salyası akıyo baya da beyazlamış diş eti. Eli hep ağzında herseyi ağzına götürmek istiyor oyuncaklarla dövüşüp duruyo

Ya benim kızım hep memede uyuyo bende istiyorum uyku eğitimi vermek ama memede uyuyup gidiyo napıcam bilmiyorum

Atak haftasının bitmesine 3 gün var diyor ama ben pes ettim artık geceleri bu kiz böyle uyuyacak diye düşünüyorum saat başı kalkıyor birde artık şu uyku rutini olayinada inanmamaya başladım abartısız 1 aydan fazladır akşam uykuya geçişte hep aynı rutini uyguluyorum ama daha bir arpa boyu yol alamadık. Akşam 8-8.30 arasi uyuyor saat 10 kadar 3 kere falan uyanıyor geri ya sallayıp yada emzirip uyutuyorum 10 dan sonra sabah 6 Ya kadar saat başı kalkıyor nerdeyse 6 da eşime teslim edip 1.30 saat falan uyuyorum 7.30 gibide güne başlıyoruz. Gün içinde de 2 saatte bir 45 dakika uyuyor. Herşeyi hep düzenli yapıyorum ama gece uykuları bir türlü uzamıyor tersine git gide kısalıyor

Aylanın da öyle ya çok salyası akıyo baya da beyazlamış diş eti. Eli hep ağzında herseyi ağzına götürmek istiyor oyuncaklarla dövüşüp duruyo
Peki bi oyuncağı ağzına sokamazsa deli gibi bağırıyo mu ya Alya sokamayınca çok sinirleniyo bağırıyo ağlıyo tam bi akrep burcu

Canım bizimde öyle atak haftası etkiliyor galiba.sabret düzelir insaALLAH bizimde gündüz uykularımızda kısalma var felaket uykuları olmaya başladı uzatmaya çalışıyorum bende.rutin icinse masaj yap şarkı söyle ben öyle yapıyorum ama ben baya geç gidiyorum odaya( 21.30 veya 22.00de) onuda indirmem lazım 8.30 -9.00a

Güneşli yanımız kayıp herhalde..

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-02-15-09-00.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 36
Peki bi oyuncağı ağzına sokamazsa deli gibi bağırıyo mu ya Alya sokamayınca çok sinirleniyo bağırıyo ağlıyo tam bi akrep burcu
Aynen ayla da öyle valla ağzına sokamazsa bağırıp duruyo çok sinirli bi kız olcak diye korkuyorum valla benim eşimde sinirli biraz ona çekmiş diyorum

Benim kiz yarın 23 haftaya girecek 3 haftadır sakin çok şükür inşallah sizin bebisler de düzelecek
İnsallah benimki 19 haftalık insallah sakinleşir tabi eskisi gibi değil gaz sancısı falan yok çok şükür ama huysuz bi bebek hep ilgi istiyo hep kucak istiyo bırakıp odadan 5 dk cıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…