- 7 Ağustos 2019
- 55
- 74
- 38
Ben başlamadım o damlaya ama 4. ay aşısından beri aynı dediğin gibi bizde de durum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor bir rahata eremedi 3 gün oluyor aşıdan beriKızlar demir damlasından sonra bebeklerinizin kaka düzeninde değişme oldu mu? Bestiron kullanıyorum ben, günde 1 defa yapmaya başladı. Ama ne yapmak. 3-4 bez peş peşe. Beline kadar çıkıyor. Çok ıkınıyor canı yanıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum ilacı.
Beyazlık görünüyor ama henüz çıkmadı bizim de.Arkadaşların dediği gibi uzun da sürebilir çabuk da çıkabilir. Bebekten bebeğe değişir sanırım. Inşallah huysuzluğu çabuk geçer minnoşunMerhaba ,bebeginizin dişlerı çıktı mı?Ben bugün alt dişinin birinin ucunun göründüğünü fark ettim,zaten birkaç gündür huysuzdu.Ucu az çıkmış bu dışin tamamının çıkması kaç gün alıyor?
Çok tesekkur ederim,evet aslinda her bebek farklidir,biraz arastirdim tam olarak olmasi 3 ayı buluyormuşBeyazlık görünüyor ama henüz çıkmadı bizim de.Arkadaşların dediği gibi uzun da sürebilir çabuk da çıkabilir. Bebekten bebeğe değişir sanırım. Inşallah huysuzluğu çabuk geçer minnoşun
Ben başlamadım o damlaya ama 4. ay aşısından beri aynı dediğin gibi bizde de durum sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor bir rahata eremedi 3 gün oluyor aşıdan beri
Canım evet ben de oğlumda onunla uyutmustum ama ağlatmak yok ağlayınca gidip önce yatakta sakinlestir olmadı kucağa alacaksın sustugu anda yatağa koyacaksın ağlatmak yok sadece ağladı diye sallayıp emzirmeyeceksinKızlar şşt pat yöntemi deneyen var mı bugün daha dayanamadım kızımı evde resmen koşturarak kucakta uyutuyorum ya. Hamakta uyuyordu önce sallayınca buara onda da bağırıyor. Bugün öğlen denedim başta çok apladk ama uyudu sonra 10 dakika sonra uyandı yine gidio şşt pat yaptım yine uyudu bi 165 dakika sonra yine kalktı yine gidio lşşt pat yaptım uyudu sonra 1 saat uyudu.. Çok sevindim ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum tam araştırmadım. Galiba uyanınca hemen gitmemem lazım kendisi uyuması için ama çok ağladı. Akşam üzeri yine denedim budefa çok kısa uyu çdu ve daha şiddetli ağladı uyuyana kadar. Sanki zamanla olacak gibi ya mecburum daha gücüm kalmadk çünkü. Çok ağlasa da içim gitse de alışması lazım kendisi de bende perişan oluyorum o da uykusunu almıyor sallayarak yatımca 20 dakika yarım saat yatıyor çünkü
Tamam bende öyle yapıyorum ve dünden beri çok iyi gidiyor kızım ilkkez 1 saati devirip uyuyor valla başta direniyor ağlıyor kucağıma slıp skainleştirip devam ediyorum bu böyle 6 7 defa oluyor en som uyuyor. Hamakta uyuduğunda 40 dakikayı geçmiyordu onda da çıtırtıda kalkıyordu sürkeli sallıyordum öyle 40 dakika oluyordu ancak çok kötüydğ bu yöntemi çok sevdim inşallah devam eder böyleCanım evet ben de oğlumda onunla uyutmustum ama ağlatmak yok ağlayınca gidip önce yatakta sakinlestir olmadı kucağa alacaksın sustugu anda yatağa koyacaksın ağlatmak yok sadece ağladı diye sallayıp emzirmeyeceksin
Zamanla kendisi uyuyor mu bu yöntemle bırakınca yerineCanım evet ben de oğlumda onunla uyutmustum ama ağlatmak yok ağlayınca gidip önce yatakta sakinlestir olmadı kucağa alacaksın sustugu anda yatağa koyacaksın ağlatmak yok sadece ağladı diye sallayıp emzirmeyeceksin
Uyur zamanla kendiliğinden cnm kendi başına uyumayı öğrenmeleri onlar için daha iyi zaten dinleniyor kuzular peki uyuyana kadar yanında mi duruyorsunTamam bende öyle yapıyorum ve dünden beri çok iyi gidiyor kızım ilkkez 1 saati devirip uyuyor valla başta direniyor ağlıyor kucağıma slıp skainleştirip devam ediyorum bu böyle 6 7 defa oluyor en som uyuyor. Hamakta uyuduğunda 40 dakikayı geçmiyordu onda da çıtırtıda kalkıyordu sürkeli sallıyordum öyle 40 dakika oluyordu ancak çok kötüydğ bu yöntemi çok sevdim inşallah devam eder böyle
Evet gözünü kapatana kadar duruyorum yanında öyle çıkıyorum birkaç zaman sonra skainleşince bırakıp çıkmayı bi denerim hele bakalıö öyle uyuyacak mıbuna bi alışsındaUyur zamanla kendiliğinden cnm kendi başına uyumayı öğrenmeleri onlar için daha iyi zaten dinleniyor kuzular peki uyuyana kadar yanında mi duruyorsun
Aylanın da öyle ya çok salyası akıyo baya da beyazlamış diş eti. Eli hep ağzında herseyi ağzına götürmek istiyor oyuncaklarla dövüşüp duruyoAlyanın da öyle beyaz çok salyası akıyo önü hep ıslak yüzümüzü elimizi ısırmaya çalışıyo ama bence daha çıkmayacak o beyazlık bikaç ay öyle kalıyo
Ya benim kızım hep memede uyuyo bende istiyorum uyku eğitimi vermek ama memede uyuyup gidiyo napıcam bilmiyorumUyur zamanla kendiliğinden cnm kendi başına uyumayı öğrenmeleri onlar için daha iyi zaten dinleniyor kuzular peki uyuyana kadar yanında mi duruyorsun
Peki bi oyuncağı ağzına sokamazsa deli gibi bağırıyo mu ya Alya sokamayınca çok sinirleniyo bağırıyo ağlıyo tam bi akrep burcuAylanın da öyle ya çok salyası akıyo baya da beyazlamış diş eti. Eli hep ağzında herseyi ağzına götürmek istiyor oyuncaklarla dövüşüp duruyo
Canım bizimde öyle atak haftası etkiliyor galiba.sabret düzelir insaALLAH bizimde gündüz uykularımızda kısalma var felaket uykuları olmaya başladı uzatmaya çalışıyorum bende.rutin icinse masaj yap şarkı söyle ben öyle yapıyorum ama ben baya geç gidiyorum odaya( 21.30 veya 22.00de) onuda indirmem lazım 8.30 -9.00aAtak haftasının bitmesine 3 gün var diyor ama ben pes ettim artık geceleri bu kiz böyle uyuyacak diye düşünüyorum saat başı kalkıyor birde artık şu uyku rutini olayinada inanmamaya başladım abartısız 1 aydan fazladır akşam uykuya geçişte hep aynı rutini uyguluyorum ama daha bir arpa boyu yol alamadık. Akşam 8-8.30 arasi uyuyor saat 10 kadar 3 kere falan uyanıyor geri ya sallayıp yada emzirip uyutuyorum 10 dan sonra sabah 6 Ya kadar saat başı kalkıyor nerdeyse 6 da eşime teslim edip 1.30 saat falan uyuyorum 7.30 gibide güne başlıyoruz. Gün içinde de 2 saatte bir 45 dakika uyuyor. Herşeyi hep düzenli yapıyorum ama gece uykuları bir türlü uzamıyor tersine git gide kısalıyor
Aynen ayla da öyle valla ağzına sokamazsa bağırıp duruyo çok sinirli bi kız olcak diye korkuyorum valla benim eşimde sinirli biraz ona çekmiş diyorumPeki bi oyuncağı ağzına sokamazsa deli gibi bağırıyo mu ya Alya sokamayınca çok sinirleniyo bağırıyo ağlıyo tam bi akrep burcu
Aman ben pek inanmıyorum bu atağa bakmıyorum artık baktıkça canım sıkılıyor geriliyorumGüneşli yanımız kayıp herhalde..
Benim kiz yarın 23 haftaya girecek 3 haftadır sakin çok şükür inşallah sizin bebisler de düzelecekEvet bizimde 13.haftada başladı.Su an 19.haftadayiz hâlâ devam ediyor.
İnsallah benimki 19 haftalık insallah sakinleşir tabi eskisi gibi değil gaz sancısı falan yok çok şükür ama huysuz bi bebek hep ilgi istiyo hep kucak istiyo bırakıp odadan 5 dk cıkamıyorumBenim kiz yarın 23 haftaya girecek 3 haftadır sakin çok şükür inşallah sizin bebisler de düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?