2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kurulu saat gibi oğluşum hiç şaşmıyor 2 saate bir niye böyle oldukki yaa

Canım dua et 2 saatte 1. Beterin beteri var. 30dk'ya düştük biz. 3 gündür toplam 3 saat uyumadım. Çok kötü haldeyim.
Geçecek...
Allah Allah niye boyleki ya bizimde max 2 saat genede 1,5 saate uyanıyor ataksa eğer bu bitsin biz bitmeden nolur Allahin
Peki her kalktığında memeni istiyor

Canım dua et 2 saatte 1. Beterin beteri var. 30dk'ya düştük biz. 3 gündür toplam 3 saat uyumadım. Çok kötü haldeyim.
Geçecek...
Sen oğluna nazar mı ettin naptın canım 7 de uyuyor sabah 7 ye kadar demiştin galiba şimdi 7de de mi uyumuyor aksam. Ben ne zamn bugun iyi uyudu desem ertesi gün uyumuyo bugun akıllıydı desem ertesi gün cıldırıyo

Allah Allah niye boyleki ya bizimde max 2 saat genede 1,5 saate uyanıyor ataksa eğer bu bitsin biz bitmeden nolur Allahin
Peki her kalktığında memeni istiyor

Bizim atak bitti. Ataktan değil. Uyku gerilemesi bu. Her kalktığında meme istiyor çünkü uyuyamıyor başka türlü. Gün sayıyorum, 6 aylik olsun eğitime başlıycam. Çünkü benim bebeğim 45 dakika bile uyuyamaz oldu. Ben neyse de çocuk uykusuz kalıyor.
Bu arada bizimde 2 saatti uykularımız, sonra böyle oldu. Umarim Yiğit böyle olmaz çok zormuş.

Benim kızımda öyle ne zaman benim kızım akıllı yormadı beni desem o gün uyumuyor durmuyor hep miz miz oluyor sabahı zor ediyoruz. Kendi kendimize nazar ediyoruz galiba :)

Öyle demiştim ama gece 3 saatte 1 kalkıp emip yatıyordu hemen, artık öyle değil
Akşam uyku saati yine 7, en çok 8. Ama uykuda kalamıyor çocuk. Uyanıyor hemen. Kaka düzeni bozuldu, o da etkiledi baya. Umarım düzelir.

Bes aylik olmamıza beş gün kaldı. Gece uykusuna on yada onbucuk gibi geçiyordu erkene alsam diye düşünürken cadı benden önce davrandı ve onbir buçuktan önce uyumuyor. Uykusu oluyor gözler kapanıyor kucakta ama yataga koyunca uyanıyor bu on iki buçuğa kadar devam ediyor . Gündüz uykuları da azaldı. Bu uyku gerilemesi mi oluyor ve tekrar düzene girer mi acaba

Canım geçmiş olsun, uyku gerilemesi diyorlar, ben öyle okudum bir çok yerde. Malesef 4. aydaki gerileme kalıcı olabiliyormuş. Ne yapıp edip uyutun, dördüncü ayda alışkanlık kazanır diyordu bir uzman. 5 günün kalmış, az kalmış. Umarım düzelir.

Sagol canım alerjik kızım önce kucakta emerek uyudu on buçuğa kadar sonra yerine yatirinca uyanıp bi saat bütün emdigini kustu dört beş gün böyle surdu. Şimdi baba yokken erken uyutmaya çalışıyorum ama babamiz evdeyken yine on bir buçuktan erken uyutamiyoruz cadıyı. 3. Aydan sonra tamamen değişti huyu meme reddiyle kucakta sallanmaya alıştık şimdide uyku gerilemesi kakıcı olmaz inşallah

Bende 5.ayın dolmasını bekleyecektim ama 4.ayı bitirince de eğitim verilebiliyor.benimkide aynı emmeden uyuyamıyor acıktığı için değil emme refleksi var ve emzikte almıyor.ben neyse deme annede önemli verimli olamıyoruz onlara sonra her konuda.ikimizinde acısından diyorum. insaALLAH çabuk geçer şu dönem

Bizim uyku düzeni de felaket. Gündüzleri zaten hiç düzenli olmamıştı gece de bozuldu. Gündüz en uzun 1 saat uyuyor o da haftada 2 falan. Onun harici 20-30 dk falan. Gece de dört beş gündür 8-8 buçuk gibi yaptırmama rağmen anca 9-9 buçuk gibi uyuyor. Yarım saat falan sonra uyanıp felaket bi şekilde ağlıyor. Emip uyuyup 1 saate 2 saate bir kalkıyor sabaha kadar Inşallah geçici bir durumdur yoksa psikolojim bozulmak üzere

Benim bebeğim de 5 ay 1 günlük 1 aydır 10 buçukta yatiyordu.Ben de aynı sizin gibi daha erkene çekeyim derken 10 gündür 12 den önce uyumuyor.İyice oyantip yoruyoruz,banyo yaptırıyoruz .Banyo yaptıktan sonra kesintisiz uyurdu o bile etki etmedi.İlla saat 12 olacak hatta dün 12 buçukta uyudu..Sanırım hepsinde var.Donemsel bir şey inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…