Canım geçmiş olsun, uyku gerilemesi diyorlar, ben öyle okudum bir çok yerde. Malesef 4. aydaki gerileme kalıcı olabiliyormuş. Ne yapıp edip uyutun, dördüncü ayda alışkanlık kazanır diyordu bir uzman. 5 günün kalmış, az kalmış. Umarım düzelir.
Aaa ben de dönemsel geçer diye dusunuyordum.Benim kizkm 5 ay 1 günlük .10 buçukta uyurdu hep.2 haftadır 12 den önce uyumuyor.Banyo dahil her şeyi denedim.Bir gün sadece arada 7 de uyudu .O kadar .Bir kerede 11 i 20 gece uyudu .Ona bile sevindim ..Nasıl dehistiricem bu uyku saatini bilemiyorum
Aaa ben de dönemsel geçer diye dusunuyordum.Benim kizkm 5 ay 1 günlük .10 buçukta uyurdu hep.2 haftadır 12 den önce uyumuyor.Banyo dahil her şeyi denedim.Bir gün sadece arada 7 de uyudu .O kadar .Bir kerede 11 i 20 gece uyudu .Ona bile sevindim ..Nasıl dehistiricem bu uyku saatini bilemiyorum
Gerçekten çok zormuş uyumayan çocuk. insanlıktan çıktığımı hissediyorum. Az önce aynanın önünden geçtim de kendime acıdım biz uyku saatini her gün 15 dk çekerek akşam 7-9 arasına almıştık eşimle. Birden bire 1-2 saat oynamıyor. Ama 1 haftada oluyor. Umarım düzelir en kısa sürede.
Bizim uyku düzeni de felaket. Gündüzleri zaten hiç düzenli olmamıştı gece de bozuldu. Gündüz en uzun 1 saat uyuyor o da haftada 2 falan. Onun harici 20-30 dk falan. Gece de dört beş gündür 8-8 buçuk gibi yaptırmama rağmen anca 9-9 buçuk gibi uyuyor. Yarım saat falan sonra uyanıp felaket bi şekilde ağlıyor. Emip uyuyup 1 saate 2 saate bir kalkıyor sabaha kadar Inşallah geçici bir durumdur yoksa psikolojim bozulmak üzere
Bes aylik olmamıza beş gün kaldı. Gece uykusuna on yada onbucuk gibi geçiyordu erkene alsam diye düşünürken cadı benden önce davrandı ve onbir buçuktan önce uyumuyor. Uykusu oluyor gözler kapanıyor kucakta ama yataga koyunca uyanıyor bu on iki buçuğa kadar devam ediyor . Gündüz uykuları da azaldı. Bu uyku gerilemesi mi oluyor ve tekrar düzene girer mi acaba
Benim bebeğim de 5 ay 1 günlük 1 aydır 10 buçukta yatiyordu.Ben de aynı sizin gibi daha erkene çekeyim derken 10 gündür 12 den önce uyumuyor.İyice oyantip yoruyoruz,banyo yaptırıyoruz .Banyo yaptıktan sonra kesintisiz uyurdu o bile etki etmedi.İlla saat 12 olacak hatta dün 12 buçukta uyudu..Sanırım hepsinde var.Donemsel bir şey inşallah ..
Herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor su sıra daha önce bahsetmiştim burda ilerde alışkanlıklar daha bağımlı olur diye kendiliğinden düzelir diye beklemeyin arkadaşlar her kalktığında emzirir sallarsaniz daha çok istemeye devam eder büyüdüler artık daha farkındalar düzeninizi bozmayın sakinlestirip yatırın
Herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor su sıra daha önce bahsetmiştim burda ilerde alışkanlıklar daha bağımlı olur diye kendiliğinden düzelir diye beklemeyin arkadaşlar her kalktığında emzirir sallarsaniz daha çok istemeye devam eder büyüdüler artık daha farkındalar düzeninizi bozmayın sakinlestirip yatırın
Of ya gerçekten çok zor eğitmekte çok zor olacak ama sabredersek hem o hem kendimiz rahatlayacağız.daha başlayamadım bende rotayı bekliyorum 5 gün var 5 aylık olmamıza doktora sordum hemen yap birşey olmaz derse yapacağım şimdi.ondan sonrada ver elini eğitim sallamadan ve emzirmeden baya zorlanacagiz ama yapacak birşey yok
Cnm mavi olanı banyoda kullandık şampuan kullanma saça ve vücudun a kullan beyazı vücuduna günde birkez yatarken sürdüm yuxune mustela kullandım birkaç günde geçti seninki gibiydi kol ve bacaklarda vardı sık banyo yaptırma demişti Dr
Of ya gerçekten çok zor eğitmekte çok zor olacak ama sabredersek hem o hem kendimiz rahatlayacağız.daha başlayamadım bende rotayı bekliyorum 5 gün var 5 aylık olmamıza doktora sordum hemen yap birşey olmaz derse yapacağım şimdi.ondan sonrada ver elini eğitim sallamadan ve emzirmeden baya zorlanacagiz ama yapacak birşey yok
Tabi eğitim zor geliyor ama küçükler alisiyorlar gerçi benim iki çocuğun da birkaç günde ogrendi. Tracy hogg üç gün de öğreniliyor diyor bizim kız da huysuz iki gündür ama yatağa koyunca pış pış diye bırakınca uyuyacagini öğrendi abisi izin vermiyor ki sürekli bizim yolumuz uzun biraz kısa uykularda sorun var
Tabi eğitim zor geliyor ama küçükler alisiyorlar gerçi benim iki çocuğun da birkaç günde ogrendi. Tracy hogg üç gün de öğreniliyor diyor bizim kız da huysuz iki gündür ama yatağa koyunca pış pış diye bırakınca uyuyacagini öğrendi abisi izin vermiyor ki sürekli bizim yolumuz uzun biraz kısa uykularda sorun var
Cnm mavi olanı banyoda kullandık şampuan kullanma saça ve vücudun a kullan beyazı vücuduna günde birkez yatarken sürdüm yuxune mustela kullandım birkaç günde geçti seninki gibiydi kol ve bacaklarda vardı sık banyo yaptırma demişti Dr
Ben kizimi dunden beri uyutmanin yolunu buldum internetten müzik aciyorum bi kac tane denedim sakinlesti birini sevdi valla suanda eğitim filan verecek hiç imaknim yok zaten koştur koştur akşamı zor ediyorum herkeze kolaylillar dilerim
Kızlar uyumuyorsa bebiiler YouTube da İngilizce öyküler var çocuklar için onları açıp dinletebilirsiniz benim kızın ilgisini cekiylr çok uyuyup kalıyor kendiliğinden
Kızlar uyumuyorsa bebiiler YouTube da İngilizce öyküler var çocuklar için onları açıp dinletebilirsiniz benim kızın ilgisini cekiylr çok uyuyup kalıyor kendiliğinden