2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa ben de dönemsel geçer diye dusunuyordum.Benim kizkm 5 ay 1 günlük .10 buçukta uyurdu hep.2 haftadır 12 den önce uyumuyor.Banyo dahil her şeyi denedim.Bir gün sadece arada 7 de uyudu .O kadar .Bir kerede 11 i 20 gece uyudu .Ona bile sevindim ..Nasıl dehistiricem bu uyku saatini bilemiyorum

Gerçekten çok zormuş uyumayan çocuk. insanlıktan çıktığımı hissediyorum. Az önce aynanın önünden geçtim de kendime acıdım biz uyku saatini her gün 15 dk çekerek akşam 7-9 arasına almıştık eşimle. Birden bire 1-2 saat oynamıyor. Ama 1 haftada oluyor. Umarım düzelir en kısa sürede.

Benimki 1 de 2 de uyuyo 11de uyutuyom 1 saat sonra kalkiyo

Valla benimde pilim bitti zaten mide rahatsizligim var uyumayinca stresten cok kötü oluyorum

Hepimizde benzer durumlar varmış. Benim oğlumun da aynı durumu. Inşallah kalıcı olmaz ya çok zor böyle

Inşallah donemseldir canım kalıcı olmasın hiç güzel değil bu uyku düzeni ben eskisi gibi 10 buçukta uyumasına raziyim

Herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor su sıra daha önce bahsetmiştim burda ilerde alışkanlıklar daha bağımlı olur diye kendiliğinden düzelir diye beklemeyin arkadaşlar her kalktığında emzirir sallarsaniz daha çok istemeye devam eder büyüdüler artık daha farkındalar düzeninizi bozmayın sakinlestirip yatırın

Of ya gerçekten çok zor eğitmekte çok zor olacak ama sabredersek hem o hem kendimiz rahatlayacağız.daha başlayamadım bende rotayı bekliyorum 5 gün var 5 aylık olmamıza doktora sordum hemen yap birşey olmaz derse yapacağım şimdi.ondan sonrada ver elini eğitim sallamadan ve emzirmeden baya zorlanacagiz ama yapacak birşey yok

Cok sağol canım
Sizinki geçtimi bunlarla ve nasıl kullandınız yazarsan.cok hora geçer
Cnm mavi olanı banyoda kullandık şampuan kullanma saça ve vücudun a kullan beyazı vücuduna günde birkez yatarken sürdüm yuxune mustela kullandım birkaç günde geçti seninki gibiydi kol ve bacaklarda vardı sık banyo yaptırma demişti Dr

Tabi eğitim zor geliyor ama küçükler alisiyorlar gerçi benim iki çocuğun da birkaç günde ogrendi. Tracy hogg üç gün de öğreniliyor diyor bizim kız da huysuz iki gündür ama yatağa koyunca pış pış diye bırakınca uyuyacagini öğrendi abisi izin vermiyor ki sürekli bizim yolumuz uzun biraz kısa uykularda sorun var

Yan yatirarakmi pispisliyorsun benimki yüzüstü yatıyor hep neresine pispis yapayım bilmiyorum eliyle itiyor bide bikac kez denedim de

Bizde mustelanin stelatopia serisini denedik banyoda hep bide buna bakalım bitmek üzereydi onlar.tekrar teşekkürler canm

Ben kizimi dunden beri uyutmanin yolunu buldum internetten müzik aciyorum bi kac tane denedim sakinlesti birini sevdi valla suanda eğitim filan verecek hiç imaknim yok zaten koştur koştur akşamı zor ediyorum herkeze kolaylillar dilerim

Kızlar uyumuyorsa bebiiler YouTube da İngilizce öyküler var çocuklar için onları açıp dinletebilirsiniz benim kızın ilgisini cekiylr çok uyuyup kalıyor kendiliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…