2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sende annene küs o evladını düşünüyorsa sende evladını düşün ne münasebet canım
Ne yapcam sasirdim cocuklarimla bile güzel vakit geciremiyorum oyle mutsuzumki 35 yaşında adam hala bi baltaya sap olamadi bana bakacaksin mecbursun abine diyo eli ayagi tutuyo yedigi tabagi bile kaldirmaz o derece yani

Benimkide cok israr ettti yoksa benim hic niyetim yoktu aslinda kiyamiyorum napiyim.. ama bizimkinin uzamisti cidden kulaklarina iniyordu önlerde banyo yapinca gozune geliyordu artik komple tıraş etmedi allahtan ona asla izin vermezdim
Bizimki komple traş edelim diyor.Gür olurmuş saçı.Allahım sabır diliyorum artık kendime.Şu virüs bitse de işe başlasa diyorum. yoksa fena kapisicaz.

Ne yapcam sasirdim cocuklarimla bile güzel vakit geciremiyorum oyle mutsuzumki 35 yaşında adam hala bi baltaya sap olamadi bana bakacaksin mecbursun abine diyo eli ayagi tutuyo yedigi tabagi bile kaldirmaz o derece yani
Kocan nerde bu arada?Evvela onun rahatsız olması lazım.Ne sorumsuz insanlar var hayret ediyorum.Abin sorumsuz anladık ta,annen daha sorumsuz.

Kocan nerde bu arada?Evvela onun rahatsız olması lazım.Ne sorumsuz insanlar var hayret ediyorum.Abin sorumsuz anladık ta,annen daha sorumsuz.
Annem abimden baska kimseyi düşünmez.Esimle birlikte calisiyo bu 3 defadir geliyo yanimiza dedimki gelmesin cagirma onada gelme dedim beni dinlemediler olan bana cocuklarima oluyo büyük oglumla uğraşıyo surekli ona laf soyluyo sabrim hic kalmadı

Cok saçma yaa.sen ona değil o sana bakmalı Allah korusun sana bisey olursa.o senin evliliginide etkiler sorumsuz şey

Cok saçma yaa.sen ona değil o sana bakmalı Allah korusun sana bisey olursa.o senin evliliginide etkiler sorumsuz şey
Yok canim kimsenin beni düşündüğü yok Allaha sığınmaktan baska caremde yok rabbim cocuklarimi beni korusun baska bisey istemiyorum artık.evlilik hayatimiz bile kalmadiki 6 senedir evliyim 3 seneden fazladir bizle yaşıyo kendisi utanıp sıkılması lazım dünya umrunda degilki.

Biz de öyle yapıyoruz canım Allah razı olsun eşler den o bakınca iki kere kalkıyorum ben her sesine uyanıyorum en az dört kere

Biz de öyle yapıyoruz canım Allah razı olsun eşler den o bakınca iki kere kalkıyorum ben her sesine uyanıyorum en az dört kere
Allah razı olsun başımızdan eksik etmesin eşlerimizi baya yükümü hafifletiyor ben ilk sesleri duymamışım o kadar yorgunmusum demek en son sesini duydum oda sabaha karşıydı zaten tedirgin yatmistim ama dinlenmişim

Yani siz eşinize havale esin durumu eşiniz rahatsizligini belirtsin onu rahatsiz etsin mesela yani evde rahat hareket etmesini engellesin ya da konuşsun bence kararli olun o evde yaşıyorsa dikkat edecek etmeyecekse gidecek anneniz de kuser başta sonra anlar durumu merak etmeyin :)

Merhaba tam vaktinde doğduysa 6.ayı doldurduktan sonra yani yaklaşık 180 günü tamamlaması gerekiyor. Mesela benim kızım 5 Kasım doğumlu ama 1 ay erken doğdu 35 haftalık o yüzden ben bir ay daha bekleyeceğim yani 7.ayını doldurduktan sonra baslayacagım ek gıdaya.

Zaten ilk etapta doyumluk yemeyecek tadımlık oda alerji yapıp yapmayacağını anlamak için 3 gün kuralı ile veriyoruz internetten de liste bakabilirsin. Ben oğlumda ilk kabakla başlamıştım mevsim sebzesine göre karar verirsiniz ama sebzeyle tavsiye ediliyor cunku ilk olarak tatlıya baslayınca sebzelerde kabul etmeyebiliyorlar. Ben parmak büyüklüğünde buharda haşlayıp eline vermiştim ezip parçalamadan. Kaşık almadım 1 yasından sonra kendi kullanmaya baslayınca aldık. Bütün tadımları bitirdiğinde artık bizim yemeklerimizden yemeye baslamıştı baharatsız olarak. Yaklaşık 1 yasından sonra. Suan 3 yaşında çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz.

Kızlar bisey soracağım yiğit mirza emerken kendini geri geri atıyor bazen tutmakta güçlük çekiyorum.neden atar ki fikri olan varmı

Artık etrafları dikkatlerini çekiyor o yüzden yapabilir yada sütünüz çok tazyikli geliyordur o sekilde kontrol etmeye de çalışıyor olabilir

Asiyi nerde yaptirdiniz biz korkudan cikamiyoruz malesef 13 gun gecti asi gunu
Ben çok tedirgindim ama saglık ocakları suan en güvenilir yer. Girişte ateş ölçüp dezenfektan sıkıyorlar içeride bütün kapılar açık ve tek tek alıyorlar. Hamile ve bebeklerin bölümü ayrı. Doktor bir şikayetin yoksa muayene etmiyor. Giderken tek kullanımlık alt acma götürüp ona bebeği koyup aşısını yaptırabilirsiniz. Ebeler zaten her hasta da eldiven değiştiriyor.
İnş. Tez zamanda kurtuluruz bu durumdan

Canım Allah yardımcın olsun ama suç sende annen yada abin de değil bu hayst senin hayatın böyle devam edersen herzaman bu durumları yaşarsın ben de herkesi düşünüyordum bsktim kimse beni düşünmüyor ailem bile erkek kardesimi düşündü hamileyken bile o zaman akillandim şimdi hepsine mesafe koydum sana kim zarar veriyorsa uzak dur eşinle bile durumun iyi değil bak ,155 i aradın ikametgahı olduğu yere gidebiliyor izin alsın . Sen gerçekten istersen gider kimseye aldirmazsan yoksa hep mutsuz olursun o gitsin eşinle daha fazla ilgilenirdi onun da havası değişir seninki de can

Cnm ek gıdayı bana yazmışsın yanlislik oldu sanirim

Ovvv bide çocuğuna laf ediyor..Kesinlikle katlanma.Sen kararlı olursan sözünü dinletirsin.Ayıp olur falan diye düşünme sakın.

Haklisin ben kimse üzülsün istemedikçe herkes tepeme bindi bu yasak gelmeden git dedim defalarca yok umursamiyo hic.inanki yataga girene kadar oturmak ne bilmiyorum bide onun bu yaptiklari cok zoruma gidiyo annem cok ayrimci abime takıntılı bisey olsa hemen onu ariyo anlatiyo bu hastaliktan once bi kac gun kv de kaldim eve geldimki heryer ayakta annem diyi kocan pis benim oglum o kadar yapmaz kv bile annemden daha cok düşünür beni gelir yardim eder bi kere isyan etmedi

Sıkılmaz insallah bende bi deneyeyim valla bizde hep kucaktayız herseyden çabuk sıkılıyo en fazla 10 dk oyalanıyo bide bu aralar cok zor uyuyo ya cok yoruyo beni 4 saatte uyur oldu cocugum sanki 8 9 aylık gibi günde iki kez uyuyo

Benim bıdığımda aynısını yapıyor kafasını geri ata ata ayaklarından destek alarak euuu auuu sesleri bıraktık bizde sapirdaniyoruz bide tükürük çıkara çıkara ,onu öğrendi simdide bugün bide işedi altını acar açmaz yüzüne geldi gene nasıl sildigimi bilemedim issir benim yerimede tombisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…