Öyle demiştim ama gece 3 saatte 1 kalkıp emip yatıyordu hemen, artık öyle değil
Akşam uyku saati yine 7, en çok 8. Ama uykuda kalamıyor çocuk. Uyanıyor hemen. Kaka düzeni bozuldu, o da etkiledi baya. Umarım düzelir.
Kızlar uyumuyorsa bebiiler YouTube da İngilizce öyküler var çocuklar için onları açıp dinletebilirsiniz benim kızın ilgisini cekiylr çok uyuyup kalıyor kendiliğinden
Ayyyy allahım günlerdir başımın etini yedi kocam.Saçlarını keselim diye.Ne var ki neyi kesicen diyorum anlamıyor.Karşılıklı direniyoruz hâlâ.Bakalım kim kazanacak.
Abim bana kafayi yedirtecek yav yerimde olsaniz napardiniz merak ediyorum evde sigara icme dedikce iciyo tuvalette iciyo bütün eve yayiliyo valla sinirimden uyuyamiyom boğazım agriyo kiz uyumuşken uyuyacaktim buraya kadar geldi pis kokusu
Abim bana kafayi yedirtecek yav yerimde olsaniz napardiniz merak ediyorum evde sigara icme dedikce iciyo tuvalette iciyo bütün eve yayiliyo valla sinirimden uyuyamiyom boğazım agriyo kiz uyumuşken uyuyacaktim buraya kadar geldi pis kokusu
Abin neden sizde kalıyor?Eğer seni dinlemiyorsa kapıyı göster.Kimse evladından kıymetli değil.Gücenen gücensin bi zahmet.Ben olsam sabah kalkınca alır karşıma"bizdeki misafirligin buraya kadar"derdim.Bence sen de yap.İnsan evladını herkese karşı korumalı..
Kızlar kızım 2 3 gündür iştahdız normalde 3 saatte 150 cc yiyordu birden kesildi çocuk ya 90 felan yiyor bazen 120 ama asla 150 bitimiyor 2 3 gündğr böyle oldu neden acaba ya çok üzülüyorum. Gayet güzel yiyordu mamasını. Buarada 5.aya 1 haftamız felan kaldı. Ne olabilşr kızlar ya napcam
Pardon sosyal medyada yazarken genel oldu. Facebook veya instagram demek istemistim. Kuzenim her defasinda cocugunun resmini attiginda cocugunun rahatsizlandigini soyledigi icin ben de bu zamana kadar henuz paylasmadim. Ama benim icin anlamli gun olan anneler gununde paylasmayi dusunuyorum nazli kuzumu.
Kızlar biliyorsunuz Uzay sürekli kucak istiyordu. Belim mahvolmuştu artık. 3 gündür sürekli dönüyordu yatırınca, iyice ustalaştı. Evdeki cekyatlardan birini oyun alanı yaptım bu şekilde. Kucak olayı bitti fırıldak gibi döne döne oynuyor burda. Benim gibi olan varsa denesin. Vallahi çok rahat ettim.
Pardon sosyal medyada yazarken genel oldu. Facebook veya instagram demek istemistim. Kuzenim her defasinda cocugunun resmini attiginda cocugunun rahatsizlandigini soyledigi icin ben de bu zamana kadar henuz paylasmadim. Ama benim icin anlamli gun olan anneler gununde paylasmayi dusunuyorum nazli kuzumu.