2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben henuz oglusumun resmini sosyal medyada paylasmadim anneler gununu bekliyorum. Sizler paylasiyormusunuz?
Biz buradan bile paylaşıyoruz bişey olmaz insallah nazar değer nazar değer dedikçe bence nazar değiyor öyle düşünmemek lazım. Masallah diyoruz kim paylaşsa zaten

Haklısın sonuna kadar, tebrik ederim çok emek ister, dile kolay 17 yıl. Bence bu konuda herkes içi nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı. Eğer aklın kalacaksa, huzursuz olacaksan hiç paylaşma daha iyi.
Tesekkur ederim canim. Ben bebegimden hic bir zaman umidimi kaybetmedim. Cok sukur bu gunleri gordum. Allah im Insallah her isteyene nasip eder. Kuzumu paylasacaksamda anlamli bir gun olsun istiyorum benim ve oglusum icin.

Biz hep kucaktayız genelde bende yere oyun alanı yaptım ama 10 15 dk anca duruyor hemen sıkılıyo ya yanında olcam konuscam ilgilencem şarkı söylüycem ya da kucakta gezdircem. Kartları duvara yapıştırdın mı canım

Yapıştırdım bantla acımadım duvara artık belim o kdr ağrıyordu ki, eğer bıkmazsa benim için can simidi oldu bu kanepe. Umarım sıkılmaz. Yere ben de yapmıştım canım ama sevmemişti, kanepe dene derim.

Kızlar dün yiğidi babasına devrettim gece.sagolsun kaç gündür uykusuz olunca sen salonda uyu ben 3-4,saate bir getiririm erken uyandığında uyuturum dedi.oyle bir uyumuşum ki.yiğit 11de uyudu 11.30-12.00-12.30 hep kalkmış babası kucağında uyutmuş sonra ben 3 de uyandım emzirmeye birde 5,30 da.uyanmasıysa 9.00du dinlenmişim baya.boyle böyle düzene sokacağız diyor eşim Allah bin kez razı olsun baya dinlenmişim kizlar

Aylardir burda hicbisey diyemiyorum ki basta annem saldırıyo hemen bana calismaya geldi sözde evde yatiyo cocuklarim yetmiyo bide ona bakicilik yapiyorum insan gibi kac defa soyledik gidemiyo canim ankaradayim ben giriş çıkışlar kapandiya şansıma

Kızlar tecrübeli anneler lütfen bir fikir verin kızım mama yiyordu 3 saatte 150 felan iimdi hiç yemiyor 60 90 anca yiyor istemiyor itiyor neden ne oldu anlamadım napcam

Kızlar tecrübeli anneler lütfen bir fikir verin kızım mama yiyordu 3 saatte 150 felan iimdi hiç yemiyor 60 90 anca yiyor istemiyor itiyor neden ne oldu anlamadım napcam
Hasta degilse sorun yoktur dönemsel olarak beslenmeyi reddedebiliyorlar.kusmasi yada herhangi hi mutsuzlugu var mi

Sorun olacağını sanmıyorum bizde meme reddi sizdede mama reddi oluyor mama verdiginiz için
Donemseldir geçecektir telaşlanma canım

Dusuncesizligin de bukadarı!benim abimde içiyordu bize geldiğinde ama balkonda ve ben içtiği için yaklastirmam sevdirmem çocuğumu oda dikkat eder içmez geldiğinde.

Kızlar ben bugün rota aşısını evde kendim yaptım gayet kolay oldu çok şükür çıkarmadı hiç sağlık ocağıyla görüştüm evde yapabilirsiniz dedi ebe.

Ayyyy allahım günlerdir başımın etini yedi kocam.Saçlarını keselim diye.Ne var ki neyi kesicen diyorum anlamıyor.Karşılıklı direniyoruz hâlâ.Bakalım kim kazanacak.
Benimkide cok israr ettti yoksa benim hic niyetim yoktu aslinda kiyamiyorum napiyim.. ama bizimkinin uzamisti cidden kulaklarina iniyordu önlerde banyo yapinca gozune geliyordu artik komple tıraş etmedi allahtan ona asla izin vermezdim

Babasi bugun oglumun saclarini kesti cok uzamisti kısalttı baya kucuk adam oldu var mi saclarini kesen baska

Ay ne güzel ya maşallah yavruya çok seviyorum saçlı bebekleri, benim lokumum hâlâ kelden hallice bu gidişle 5 yaşında ilk saçı keseceğiz

Kızlar bir akıl verin bana. Oğlum günlerdir geceleri uykuya geçtikten yarım saat 40 dakika sonra çığlıkçığlığa ağlayarak uyanıyordu. Emip tekrar uyuyor 1.5-2 saate bir kalkıyordu. Bir önceki gece 2 saat falan ağladıktan sonra uyudu 23.30 gibi. Sonra 4.30 uyandı emdi yattı 6 gibi uyandı emdi yattı saat 10a kadar. Bu gece de ağlayarak uyanıyor diye önce tek göğsümü emzirdim daldıktan sonra diğer göğsümü emzirip yatırdım ağlamadı. Saat 1 buçukta uyandırmadan besledim. Saat 4.30da uyandı yine. Çişi çıkmış degistirdim üzerini emzirdim falan 5.30da uyudu yine 10a kadar. Şimdi ben saatlerini düzene koymak istiyordum 7-7.30 civarı uyandırıp ona göre günü ayarlamak istiyordum. Iki gündür bu şekilde. Ne yapsam erken saatte uyandırıp ona göre mi devam etsem güne? Kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum ama çok ağlıyor normalde de. Ne yapsam bilemiyorum. Bu arada gündüzleri sallanarak gecede bazen memede bazen sallanarak uyuyor

Dusuncesizligin de bukadarı!benim abimde içiyordu bize geldiğinde ama balkonda ve ben içtiği için yaklastirmam sevdirmem çocuğumu oda dikkat eder içmez geldiğinde.
Yok hiç umrunda bile degil evlendiğimden beri yakamdan bi düşmedi anneme söylüyorum oda bana küsüyor balkonda içip hasta olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…