Biz buradan bile paylaşıyoruz bişey olmaz insallah nazar değer nazar değer dedikçe bence nazar değiyor öyle düşünmemek lazım. Masallah diyoruz kim paylaşsa zaten
Biz buradan bile paylaşıyoruz bişey olmaz insallah nazar değer nazar değer dedikçe bence nazar değiyor öyle düşünmemek lazım. Masallah diyoruz kim paylaşsa zaten
Haklısın sonuna kadar, tebrik ederim çok emek ister, dile kolay 17 yıl. Bence bu konuda herkes içi nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı. Eğer aklın kalacaksa, huzursuz olacaksan hiç paylaşma daha iyi.
Haklısın sonuna kadar, tebrik ederim çok emek ister, dile kolay 17 yıl. Bence bu konuda herkes içi nasıl rahat ediyorsa öyle davranmalı. Eğer aklın kalacaksa, huzursuz olacaksan hiç paylaşma daha iyi.
Tesekkur ederim canim. Ben bebegimden hic bir zaman umidimi kaybetmedim. Cok sukur bu gunleri gordum. Allah im Insallah her isteyene nasip eder. Kuzumu paylasacaksamda anlamli bir gun olsun istiyorum benim ve oglusum icin.
Kızlar biliyorsunuz Uzay sürekli kucak istiyordu. Belim mahvolmuştu artık. 3 gündür sürekli dönüyordu yatırınca, iyice ustalaştı. Evdeki cekyatlardan birini oyun alanı yaptım bu şekilde. Kucak olayı bitti fırıldak gibi döne döne oynuyor burda. Benim gibi olan varsa denesin. Vallahi çok rahat ettim.
Biz hep kucaktayız genelde bende yere oyun alanı yaptım ama 10 15 dk anca duruyor hemen sıkılıyo ya yanında olcam konuscam ilgilencem şarkı söylüycem ya da kucakta gezdircem. Kartları duvara yapıştırdın mı canım
Biz hep kucaktayız genelde bende yere oyun alanı yaptım ama 10 15 dk anca duruyor hemen sıkılıyo ya yanında olcam konuscam ilgilencem şarkı söylüycem ya da kucakta gezdircem. Kartları duvara yapıştırdın mı canım
Yapıştırdım bantla acımadım duvara artık belim o kdr ağrıyordu ki, eğer bıkmazsa benim için can simidi oldu bu kanepe. Umarım sıkılmaz. Yere ben de yapmıştım canım ama sevmemişti, kanepe dene derim.
Kızlar dün yiğidi babasına devrettim gece.sagolsun kaç gündür uykusuz olunca sen salonda uyu ben 3-4,saate bir getiririm erken uyandığında uyuturum dedi.oyle bir uyumuşum ki.yiğit 11de uyudu 11.30-12.00-12.30 hep kalkmış babası kucağında uyutmuş sonra ben 3 de uyandım emzirmeye birde 5,30 da.uyanmasıysa 9.00du dinlenmişim baya.boyle böyle düzene sokacağız diyor eşim Allah bin kez razı olsun baya dinlenmişim kizlar
Abin neden sizde kalıyor?Eğer seni dinlemiyorsa kapıyı göster.Kimse evladından kıymetli değil.Gücenen gücensin bi zahmet.Ben olsam sabah kalkınca alır karşıma"bizdeki misafirligin buraya kadar"derdim.Bence sen de yap.İnsan evladını herkese karşı korumalı..
Aylardir burda hicbisey diyemiyorum ki basta annem saldırıyo hemen bana calismaya geldi sözde evde yatiyo cocuklarim yetmiyo bide ona bakicilik yapiyorum insan gibi kac defa soyledik gidemiyo canim ankaradayim ben giriş çıkışlar kapandiya şansıma
Kızlar tecrübeli anneler lütfen bir fikir verin kızım mama yiyordu 3 saatte 150 felan iimdi hiç yemiyor 60 90 anca yiyor istemiyor itiyor neden ne oldu anlamadım napcam
Kızlar tecrübeli anneler lütfen bir fikir verin kızım mama yiyordu 3 saatte 150 felan iimdi hiç yemiyor 60 90 anca yiyor istemiyor itiyor neden ne oldu anlamadım napcam
Abim bana kafayi yedirtecek yav yerimde olsaniz napardiniz merak ediyorum evde sigara icme dedikce iciyo tuvalette iciyo bütün eve yayiliyo valla sinirimden uyuyamiyom boğazım agriyo kiz uyumuşken uyuyacaktim buraya kadar geldi pis kokusu
Dusuncesizligin de bukadarı!benim abimde içiyordu bize geldiğinde ama balkonda ve ben içtiği için yaklastirmam sevdirmem çocuğumu oda dikkat eder içmez geldiğinde.
Ayyyy allahım günlerdir başımın etini yedi kocam.Saçlarını keselim diye.Ne var ki neyi kesicen diyorum anlamıyor.Karşılıklı direniyoruz hâlâ.Bakalım kim kazanacak.
Kızlar bir akıl verin bana. Oğlum günlerdir geceleri uykuya geçtikten yarım saat 40 dakika sonra çığlıkçığlığa ağlayarak uyanıyordu. Emip tekrar uyuyor 1.5-2 saate bir kalkıyordu. Bir önceki gece 2 saat falan ağladıktan sonra uyudu 23.30 gibi. Sonra 4.30 uyandı emdi yattı 6 gibi uyandı emdi yattı saat 10a kadar. Bu gece de ağlayarak uyanıyor diye önce tek göğsümü emzirdim daldıktan sonra diğer göğsümü emzirip yatırdım ağlamadı. Saat 1 buçukta uyandırmadan besledim. Saat 4.30da uyandı yine. Çişi çıkmış degistirdim üzerini emzirdim falan 5.30da uyudu yine 10a kadar. Şimdi ben saatlerini düzene koymak istiyordum 7-7.30 civarı uyandırıp ona göre günü ayarlamak istiyordum. Iki gündür bu şekilde. Ne yapsam erken saatte uyandırıp ona göre mi devam etsem güne? Kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum ama çok ağlıyor normalde de. Ne yapsam bilemiyorum. Bu arada gündüzleri sallanarak gecede bazen memede bazen sallanarak uyuyor
Dusuncesizligin de bukadarı!benim abimde içiyordu bize geldiğinde ama balkonda ve ben içtiği için yaklastirmam sevdirmem çocuğumu oda dikkat eder içmez geldiğinde.