2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben artık bu şekilde oturtuyorum Uzayı. Çok dik değil. Zararı olur mu? Durmuyor çünkü bas bas bağırıyor oturmak istiyor.
Eki Görüntüle 2621521
Oyy maşallah kuzuya bende oturtuyorum yiğidi böyle doktora sordum uzun süre olmadığı sürece oturabilirsin demişti.hatta kahvaltı yaparken kucağımda oturuyor sürekli

Kızlar ben artık bu şekilde oturtuyorum Uzayı. Çok dik değil. Zararı olur mu? Durmuyor çünkü bas bas bağırıyor oturmak istiyor.
Eki Görüntüle 2621521
Oyy tam ısırmalık bu paşa Yok canım artık 5 aylık oldular ben dün mama sandalyesine bile koydum 5 dakika. Kucağımda da oturtıyorum 15 gündür falan çok istiyo oturmayı kendi istiyorsa bence sorun olmaz masallah gelişimide güzel

Kızlar,bugün 2 kaşık yogurda yarım haslanmis havuç,çeyrek muz ezip ekledim.Maşallah hepsini yedi
Yoğurda bişeyler katıp vermeye cesaretim yok benim büyük kızım genelde avokadolu yada muzlu yoğurt yemişti şimdi sade yoğurdu çok zor yer. Ama her bebek bir değil tabi maşallah meteye yarasın

Kızlar Alya nın kakası doğduğundan beri bana anormal geliyor karantina olmasa dr a götürecektim artık. Sürekli mukuslu bildiğiniz salya çıkarıyo popodan. Ön sütü çok alma durumuda geçti artık memeyi sonuna kadar emiyor neden böyle anlamadım. Mukuslu olması kötü bir durum olduğunu mu gösterir olumsuz bişey varda ben mi bilmiyorum acaba

Benim kızımın da genelde öyle canım dedigin gibi dogdugundan beri de öyle ama fizyolojik sıkıyorum ben burnunu aspire ediyorum o yüzden olabilir sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değilmiş baska bişeyden de olur mu bilmiyorum valla her zaman değil ama genelde öyle bizimde

Ben uzun zamandır serumda sıkmıyorum canım neden böyle anlamadım hayır bnm için bi sıkıntı değilde çocuğa zararlı mı onu bilmiyorum bide kakasını gürültülü yapıyor mukuslar başta köpük şeklinde çıkıyo sonra mukusa dönüşüyor.

Alya gazlı bir bebek mi canım? Köpük kaka gazdan oluyor çünkü, köpük gibi olduğu içinde gürültülü olabilir.

Alya gazlı bir bebek mi canım? Köpük kaka gazdan oluyor çünkü, köpük gibi olduğu içinde gürültülü olabilir.
Emerken çok gaz yutuyo cnm kıpır kıpır olduğu için kıvranıyor sürekli emerken. Ama ilk aylardaki gibi gaz sancıları çekmiyor acaba diyorum salyası çok ondan mı dişlerden dolayı ama doğduğundan beri böyle bi durumdayız

Emzirmeden önce gaz damlası vermeyi dene bence, yuttuğu gazı komple çıkarıyor o zaman. Belki işe yarar.

Kızlar bebisleri kacta yatırıyorsunuz.instagramda falan tablolar oluyor ya orda 20.00de yatması lazım görünüyor ama bizimki 20.00de yatsa 10 kere kalkar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…