2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de ikinci çocuk ama çok heyecanlı gerçekten ilkin de acemi oluyorsun şimdi daha tecrübeli ne yapacağını biliyorsun ama 6 yıl oldu insan heyecanlanıyor meyve filesini nasıl bişey aldin

Kızlar bu gün oğlum anne demeye başladı birde uzatarak annn nee diyor video attım herkes çok şaşırdı durup durup izliyorum videosunu erken oldu ama bana çekmiş ben de erken konuşmuşum ileriye doğru sürünmeye de başladı artık tutamıyorum hareket halindeyiz sürekli

Yaş aralığı az olursa çok zor olur gerçekten ams benim gibi 7 yıl ara koyarsanız çok rahat oluyor. Büyük oğlum resmen küçük anne oldu harika bakıyor kardeşine...
Aynen bende öyle düşünüyorum valla cok yoruyo kızım 6 7 yasına gelmeden yapmam galiba

Canım seni ilk zamanlar hatırlıyorum aklımda panik bir anne olarak kaldın Sana bütün eziyeti yapan bu cadımıymış çokta akıllı duruyor bin kere maşallah çok tatlı .
Hahah aynen ilk olunca biraz insan panik oluyo. Ne eziyet hemde gazdan dolayı 3 ay sabahladık şimdide bitmiş Sayılmaz hala devam ediyor annesine eziyeti ama canı sagolsun miniğimin bu günler de geçecek bi şekilde büyüyorlar baksana 5 aylık oldu bıdıklar

Kızlar e bebek ürünleri çok pahalıya satıyor bence bende bir bakayım dedim 6 ay için hani kendi markaları dışındaki ürünleri dışarıya göre çok pahalı satıyor kendi markalarında alınabilecek fiyatta ama kaliteye bakarsan bimdekinden fark olduğunu düşünmüyorum çoğu oyuncak Çin menşeili zaten ben bugün BİM’den cam rende aldım e bebektekinin aynısı 4,95 TL geçen cuma bebek oyuncakları gelmişti top çıngırak aldım 3,95 e aynı çıngırak ebebekte 12.9 TL idi etiketi dahi aynıydı çivil ebebeğe göre daha uygun çok elzem olmadıkça e bebekten alışveriş yapmıyorum ben

U UzayDeniz sulu dis kaşıyıcın mete'ninkindenmiş.Uygunmuş,ben 12.90 a almıştım eczaneden.Yeşil kısmın sivri yerleri gözüne giriyor ama..

Eklentiler

• 15871583676432114781634.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar siz yazınca özendim sabaha karşı Uzayı baabasinaa verip gidip yattım, bakalım ne diyecek çocuğa diye bekledim. Oğlum annen olmazsa biz biteriz, ben hayatta bakamam sana hadi ağla da gelsin dedi
Benimki uykudan Gözünü açamaz ki bırakıyım düşer kızım yanından diye korkumdan bırakamam çok uykucu benim eşim uykusuna çok agır gece kaç kere emmeye uyanırsa uyansın hiç duymaz

Benim de ikinci çocuk ama çok heyecanlı gerçekten ilkin de acemi oluyorsun şimdi daha tecrübeli ne yapacağını biliyorsun ama 6 yıl oldu insan heyecanlanıyor meyve filesini nasıl bişey aldin
Meyve filesini plastik olanlardan almadım bu sefer büyüğüne plastik almıştım çiğneyemiyordu buna normal file şeklinde olanlardan ebebeğin markası sanırım canım.

Kizlar sol gogsumde koltuk altina dogru bi kist oluşmuş içten. Dokundugumda ağrıyor süt bezesi falan mi acaba ya napsam bileniniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…