2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şu anda uyutmaya çalışıyorum.1de uyuyan Mete için,iyi bi gelişme olacak bence.

Benimki de gürültülü yapıyo ama köpüklü değil mukus oluyo sadece bilmiyorum ki ama genelde bu mukuslu kaka herkesde oluyo gibş acaba normal bişey mi

Kızlar bebisleri kacta yatırıyorsunuz.instagramda falan tablolar oluyor ya orda 20.00de yatması lazım görünüyor ama bizimki 20.00de yatsa 10 kere kalkar ya
Biz her akşam 8 veya 8.30 da yatıyoruz ikindi uykusunu az uyursa huysuzlasiyor iki gündür çok ağlıyor yatarken sanki bir yeri ağrıyor gibi rahatlatıp emzirip müzik açıyorum yatıyor geri kalkmıyor çok şükür ama niye iki gündür öyle ağlıyor anlamadım diş yerleri belirginlesmis salyasi çok akıyor ve herşeyi ağzına söküp dişlerini kasimaya çalışıyor ondan mı acaba

Kızlar bebisleri kacta yatırıyorsunuz.instagramda falan tablolar oluyor ya orda 20.00de yatması lazım görünüyor ama bizimki 20.00de yatsa 10 kere kalkar ya
8 de uyusa bir saat sonra uyanıyor benimki. Hic düzenli bi saati yok genelde 11 gibi uyuyo ama

Şu anda uyutmaya çalışıyorum.1de uyuyan Mete için,iyi bi gelişme olacak bence.
Bende uğraştım tam uyumuştu memede beşiğe koydum uyandı şuan hiç uyumamış gibi 12 yi buluruz yine 8 de bana cok erken geliyo ya ne biliyim 12 saat uyur mu hic alışık olmadığımdan galiba tuhaf geliyo 10 da uyusa razıyım ben

Benimkide öyleydi kafasina gore takiliyo 9 da kalkti bugün aksama kadar 6 saat yatti gecede uyumuyo iste sabah iyandiktan kac saat sonra uyumak istiyo
Sabah uyanınca 2 saat sonra uyuyo. İkinci de 3 saat sonra gece uykusuna da 4 5 saat sonra geciyor günde iki kez uyuyo artık benimki

Sabah uyanınca 2 saat sonra uyuyo. İkinci de 3 saat sonra gece uykusuna da 4 5 saat sonra geciyor günde iki kez uyuyo artık benimki
Benimki 4.5 defa uyuyo prematüre olduguna bagliyorum ben 2.3 uyku yetmiyo gunduz sanirim uyaniyo 1 saat sonra bagiriyo uyumak istiyo en fazla 1.5 saat durabiliyo

Benim ki uyudu
Mete geç yatıyor ama geç te kalkıyor.Gece 3-4 defa emiyor.Sabah 10-10:30 arası uyanıyor.Tabi deliksiz değil ama sabahın 6sında uyanmıyor en azından..Kızım bebekliginden beri sabah 6da uyanır,hâlâ öyle ve asla uyku sersemligi yoktur.Bakalım oğlumun düzeni nasıl olacak.

Kalkar diye bekliyorum canim gec uyusun gec kalksin diyorum dinlemiyo beni sabah 6da kalkar kesin
Kalkmaz inşallah canım valla benimkide öyle uykuyu hic sevmiyo hayret ediyorum 8 de uyuyup sabaha kadar uyuyan bebege benimki ilk aylarda sabahlardı kolik bebekti buna da şükür diyorum şimdi. Bu arada benim prenses de uyudu

O zaman sen sabah 6 da kalkıyorsun mecbur iki cocuk olunca daha zor benim gözüm cok korktu bidaha dogurasım hiç yok eşim 4 cocuk isterdi şimdi bidaha doğurmuycam bitane yeter diyorum bencede yeter diyo o bile ilk cocukta pes etti Benimki genelde sabah 8 gibi uyanıyo gece 1 de de uyusa 11 de de uyusa 8 gibi uyanıyo yani o yüzden erken uyutmaya calısıyoeum ki daha cok uyusun diye.

Kalkmaz inşallah canım valla benimkide öyle uykuyu hic sevmiyo hayret ediyorum 8 de uyuyup sabaha kadar uyuyan bebege benimki ilk aylarda sabahlardı kolik bebekti buna da şükür diyorum şimdi. Bu arada benim prenses de uyudu
Benimkide kolikti canim valla ben de şükrediyorum sabaha kadar uyansada hic uyumamasindan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…