2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar geçen yine mastit oldum üstelik meme ucu çatlağı da vardı, ateşledim filan. Çok tedirgin oldum ateşim düşmez de acile gitmek zorunda kalırım diye. Şuan bulunduğum şehirde yakınlarda akrabam yok. Öyle bi durum olsa karşı komşuma bırakabilir miyim diye düşündüm. Komşum yaşlı bi teyze ve annem yaşındaki kızı, çok iyi insanlar ama böyle bi zamanda yardım istemek onları da zor durumda bırakmak olur mu diye düşündüm. Çok şükür ki gerek kalmadı ama siz ne dersiniz? Siz olsanız bebeği de götürür müsünüz acil durumlarda

Inan bende bunu çok düşünüyorum canim benim kaynanam görürüm var ama kim kendini riske atarki kaynanam velki bakar ama gorumum bakmaz kocasindan dolayi ne diyebilirimki rabbim mecbur birakmasin çaresizlik çok zor

Öyle bir durumda arabayla gideceğimiz için bebeği arabada babasıyla bırakırım ben kendim tek giderim, bebek emiyor çünkü ağlarsa susturmak zor olur komşu için.

Oğlum 10 da uyudu ben bu saatte internette geziniyom. Öğleden sonra bir saat uyuduydum ondan sanırım uykum gelmiyor...

Benimkide kolikti canim valla ben de şükrediyorum sabaha kadar uyansada hic uyumamasindan iyi
Of bu gece 10 kere uyandı belki. 8 de uyanıyo dedim kız bugun 6 da uyandı nazarım değdi çok uykusuzum bugun hic uyuyamadım ya. Büyüdükçe düzeleceği yere büyüdükçe kötü mü oluyo uykusu anlamadım valla

Canım mecburiyet hali, eğer muhabbetin varsa hastaneye götürmek yerine bırak bence, tabi güveniyorsan. Hatta önden konuşup söyle, geçenlerde böyle bir durum oldu sizi rahatsız edecektim eğer gitseydik de. Bebek bu kimse kapatmaz kapısını size hiç merak etme.

Hiç belli olmuyor canım ya, dün mesela yine 7 defa uyandı. Ama uyuma ve uyanma saatleri hep aynı, çok düzenli. Altıncı ayı bekliyorum o zaman düzene girecek sanırım.
En azından düzeni var bizde oda yok benimki 11 12 de uyuduğu halde en az 3 4 kez uyanıyo bu gece hele 10 kere falan kalktı 6 da uyandı hala da uyanık

En azından düzeni var bizde oda yok benimki 11 12 de uyuduğu halde en az 3 4 kez uyanıyo bu gece hele 10 kere falan kalktı 6 da uyandı hala da uyanık

Öyleler canım bu ara hepimizinki bir yerden sıkıntı çıkarıyor malesef, dün gece toplasan.2 saat uyudum belki. ama dün bir haber okudum, inan gecelerce hiç uyumasa ses etmem artık. Ebru şallınin oğlu vefat etmiş lenfomadan, 9 yaşında. öyle bir acıdı ki içim, o kadında uykusuz geceler geçirdi, sarıldı öptü, canından can kattı, 9 yaşında toprağa verdi. Çok etkilendim. Elden bir şey gelse keşke. Çok korkuyorum böyle şeylerden, yakın cevremde de var, cok zor bir durum. minicik çocukları sarıyor artık bu illet.

Sorma çok üzüldüm bende ALLAH peygamber sabri versin ebru hanıma.Allah kimseye evlat acısı yasatmasin.dusunmesi bile ciğerimi dağlıyor.cok severdim ben o çocuğu küçüklüğünü falan hatırlıyorum da beraber video çekerlerdi ne tatlıydı şok oldum duyduğumda Allah tüm yavrulara şifalar versin

Maşallah sizin uykularınız düzenli ozaman.gece kaç kez kalkıyor? Dişlerden dolayı olabilir bizimde öyle gece emiyor 1-1,5 saat sonra tekrar uyanıyor anlamadım ya gaz yada diş diyorum artık.

Aynen öyle canım bende cok üzüldüm Allah sabır versin kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor bişey. Saglıklı olsunlar da bunlar güzel sıkıntılar Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlık versin inşallah

Kızlar ben dün akşam yiğidin eline kuru kayısı verdin çok yumuşak da değildi nasıl sevdi anlatamam babası aldıkça ağladı bir baktık epey yumusatmis hemen aldım elinden.bugunde kakası baya sıvı geldi ishal de değil aslında ondan olmuş olabilirmiki

Olur canim gaz sancida yapar kayisi dikkat et

Kızlar oğlum 4 gündür kaka yapamıyor ya Bur sürü şey denedik hâlâ yapamadı.

Kızlar salincaklı mama sandalyesi almıştık internetten, bugün geldi. Çok sevdi Uzay, oyuncak bağladım bir de tepesine baya durdu içinde. 3 kademe yatıyor sandalyesi fiyatı da çok uygun. Bi bakın derim hâlâ almayan varsa

Güle güle kullansın Uzay canım :) bende salıncaklı almayı düşünüyorum hangi siteden hangi modeli aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…