2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok zorluyo ya aksama kadar canıma okuyor miniğim ayaklarımın altı sızlıyor bugun 6 da uyandı ve toplam üç saat anca uyudu hala uyanık nasıl dayanıyo anlamıyorum ben dayanamıyorum
Bende anlamıyorum nasıl enerjileri var kızımda öyle hala uyanık emerken uyuyor yerine yatırıyorum gözler açılıyor. Öylece bırakamıyorum çünkü kusuyor kucağıma alıp gazi çıksın diye beklerken uyku kaçıyor Allah yardımcımız olsun. Tek başıma dayanılmaz bir hal aldı artık. Çoğu kişinin çalışma şartları hafiflerken eşimin artti olan bana oldu dayanılmaz bir hal aldı artık

Ağlamadan az bi sallanınca uyuyorsa hic verme bile benimki uykusu gelince hep ağlıyo sallasam da ağlıyo 4 5 saat uyanık duruyo en son uyuyo ama bende bitiyorum kendi de öyle uyuyo bu aralar iyice bi tıhaflaştı gece uyanıp duruyo ama yapamam eğitim bunu anladım

Bizde hala uyumadık. Sanırım dişleri kaşınıyor. Neremizi tutsa ısırıyor emiyor. Bağırmaya da başladı
Uzay bu saate kalmazdı erken uyuyordu, galiba bi sıkıntısı var bizde iki üç gündür daha huysuzuz bende dişten şüpheleniyorum. Ayla bayadır kaşıyo dişini salyası da cok akıyo

Bari uyumadığı gibi akıllı dursa yatırınca kendi kendine oynasa falan neyse de hep mızmız hep kucak o yoruyo bakalım inşallah düzelirler en kısa zamanda

Ma
Ben uzun veya kisa kollu zibin altina da patikli pijma giydiriyorum.
Kehribar kolyeyi de bugun takmaya basladim. Insallah faydasini gorurum.
Maşallah kuzuya pek tatlı ❤ bizimde var kehribar kolyemiz ben 3.ayından itibaren takıyorum ama hala salyası akiyor o ayrı

Geceleri emerek gündüzleri sallanarak uyuyor bu aralar.huydan huya giriyoruz bu günlerde.azonce beşiğine koydum baktım enine doğru kendini sıkıştırmış iyice hareketlendi benimki kıpır kıpır altını değiştirirken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…