2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de kahkaha atiyor opuldukce ama en cok babaya yukardan bakmayi seviyor. Babasi anneyi aldin gidiyorsun sipa dedikce kendinden geciyor. Ben de uyurken cok ozluyorum. Suan oglen uykusunda her 15-20 dk da bir bakip cikiyorum.
Öğlen uykusunda diyince bi afalladım burda gece yarısısen amerikadaydın şimdi hatırladım

Alya nın da öyle cnm hatta dün ilk kez kestim ayak tırnağını anca çıktı dibinden
Yemin edebilirim aklımdan da geçirdim he Bizim bebelerin huyu suyu benziyor ya,direk sana soracaktım aslında ama ortaya sordum.Sizin de öyle mi diye Bende bugün kestim

Şimdide uyuyor benim minik bir saattir ama 10 dkda uyanıp emiyo geri uyuyo 3 gündür böyle ya insallah cok uzun sürmeden düzelir niye böyle oldu anlamadm

Uyumayan bebislere yarim kundak yapmayi deneyen varmi benim kız uyuyoda bazen öyle

Kızlar Mete'nin ayak baş parmağının tırnakları düz değil,ete gömülü gibi.Biriniz ayak baş parmağının resmini atabilir mi bebeğinin.Acaba normal mi bizimki.Değilse düzelir mi acaba

Bizimkide öyleydi, yanlardan battı ikiside. Şişti iltihap gibi oldu tırnaklarını kesince. Daha yeni düzeliyor.

Eklentiler

• 20200413_074609.webp
    41 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar dün gece 22.30da uyudu Uzay. Gece 3 gibi rüya öğünü yaptık, 5de kıpırdandı emzirdim yine, sabah 6da uyandı. 3den sonra biraz kıpırdadı fln ama uyanmadı hiç. Düzene girecek bir şekilde sabredin. Büyüyorlar. Ben artık geç uyutmaya karar verdim. 9dan önce yatınca saat başı kalkıyor.

İyi masallah canım. Geç yatması işe yaramış bencede madem öyle rahat geçti gece geç yatır en azından 9.30 gibi falan yatır

Ağlatmadan verebildiniz mi siz eğitimi? Benim oğlum çok ağlıyor biliyorum alışır ama göze alamıyorum. Iç çeke çeke ağlıyor. Gerçekten ikilemde kalıyor insan.
Canıö benimki de başta ağladı her seferinde alıp skainleştirdim. Dene bak ağladıkca hiç durma hemen al sakinleştir sustuğu an yeniden bırak yatağa. Hatya yatağa bırakmadan indirirken bile ağlayacak ama pes etme bidaha sakinleştir birdaha bırak yatağına öyle öyle alışıyorlar

Uyumayan bebislere yarim kundak yapmayi deneyen varmi benim kız uyuyoda bazen öyle

Doğduğundan beri mümkün değil ne yarim ne tam kundak hic yaptırmadı benimki. Kıyameti koparıyor sarınca. Çok uğraştım ama hiç istemedi. Çok uğraştigim hicbir şeyi istemedi zaten. Kundak, emzik, uyku...

Canım Ayla ayın kaçında doğmuştu? 6-7 arası bebeklerin uyanmasi gereken normal saatmis bu arada, Uzayda 6yi 1 dakika gecirmez. 8de geri uyuyor ama.
Benim kızda sabah 6 6 buçuğu geçmez uyanır. Akşam da normaldr 7 7 buçukta uyurdu. Herkes dedi erkem uyutuyorsun ondan erken uyanıyor bilmem ne saati zorla çektim 8 buçuğa akşam ama yine aynı sabah yine 6 7 gibi uyanır. Hiç geç yatırıncs grç kalkma diye birşey yok bebeklerde onu anladım

Nasıl ağlıyor bir bilsen Ağlamak da değil çığlık atıyor resmen. Gözlerinden yaş geliyor. Içini çeke çeke ağlıyor. Sanki böyle çimdik atıyormuşsun etlerine gibi. Çok zor valla işimiz bilmiyorum hala karar aşamasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…