Uzay bu saate kalmazdı erken uyuyordu, galiba bi sıkıntısı var bizde iki üç gündür daha huysuzuz bende dişten şüpheleniyorum. Ayla bayadır kaşıyo dişini salyası da cok akıyo
Sadece Uzay değil biz de kalmazdık bu saate, maymuna döndük zor bela uyuttum, eşim dayanamadı uyudu zaten. Daha totomuzu toplayamadık ataktan yeni çıktık şimdi de diş başlarsa cümleten geçmiş olsun zormuş bu saate kdr beklemek yalnız.
Satıcıyı arayıp sor direkt, satar diye düşünüyorum. Olmazsa ölçüsü uyan başka bir tepsi de olur, mutlaka vardır.
Sadece Uzay değil biz de kalmazdık bu saate, maymuna döndük zor bela uyuttum, eşim dayanamadı uyudu zaten. Daha totomuzu toplayamadık ataktan yeni çıktık şimdi de diş başlarsa cümleten geçmiş olsun zormuş bu saate kdr beklemek yalnız.
Benim cimcime de uyudu beşiğine koydum geri uyandı babası kucağında şarkı söylüyor uyutmaya calısıyor şimdide Valla biz ilk zamanlar hele 3 de 4 de uyuyorduk cok zor uykusuzluk şimdi 11 bana erken geliyor şöyle 9.30 10 gibi uyusa diyorum bende biraz dinlensem ama yok. Diş başlıyo ve baya uzun sürüyo Allah yardımız olsun valla
Satıcıyı arayıp sor direkt, satar diye düşünüyorum. Olmazsa ölçüsü uyan başka bir tepsi de olur, mutlaka vardır.
Kızlar Mete'nin ayak baş parmağının tırnakları düz değil,ete gömülü gibi.Biriniz ayak baş parmağının resmini atabilir mi bebeğinin.Acaba normal mi bizimki.Değilse düzelir mi acaba
Kızlar Mete'nin ayak baş parmağının tırnakları düz değil,ete gömülü gibi.Biriniz ayak baş parmağının resmini atabilir mi bebeğinin.Acaba normal mi bizimki.Değilse düzelir mi acaba
Ben kehribar kolye bugün sipariş verdim büyük kızıma aldığım siteden yine. Tots&more instagramdan. En güvenilir site bura diye biliyorum faydası olsun olmasın aksesuar olarak çok seviyorum kehribar kolyeyi
Benimki de kahkaha atiyor opuldukce ama en cok babaya yukardan bakmayi seviyor. Babasi anneyi aldin gidiyorsun sipa dedikce kendinden geciyor. Ben de uyurken cok ozluyorum. Suan oglen uykusunda her 15-20 dk da bir bakip cikiyorum.