2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bunun kırmızısı var bende kızımdan kalma,ama salıncak olarak.Acaba öndeki tepsi aparati ayrı satılıyor mudur,alsam da hiç mama sandalyesi almasam

Satıcıyı arayıp sor direkt, satar diye düşünüyorum. Olmazsa ölçüsü uyan başka bir tepsi de olur, mutlaka vardır.
Uzay bu saate kalmazdı erken uyuyordu, galiba bi sıkıntısı var bizde iki üç gündür daha huysuzuz bende dişten şüpheleniyorum. Ayla bayadır kaşıyo dişini salyası da cok akıyo

Sadece Uzay değil biz de kalmazdık bu saate, maymuna döndük zor bela uyuttum, eşim dayanamadı uyudu zaten. Daha totomuzu toplayamadık ataktan yeni çıktık şimdi de diş başlarsa cümleten geçmiş olsun zormuş bu saate kdr beklemek yalnız.

Aynen benimkide öyle altını değişirken dönüp duruyo zor kapatıyorum

Benim cimcime de uyudu beşiğine koydum geri uyandı babası kucağında şarkı söylüyor uyutmaya calısıyor şimdide Valla biz ilk zamanlar hele 3 de 4 de uyuyorduk cok zor uykusuzluk şimdi 11 bana erken geliyor şöyle 9.30 10 gibi uyusa diyorum bende biraz dinlensem ama yok. Diş başlıyo ve baya uzun sürüyo Allah yardımız olsun valla

Çıkıyor dimi tepsisi,yıkamak için falan.Çıkıyorsa ayrı satılıyordur.

Kızlar bu profil fotosunu nasıl.gizli yapıyorsunuz birde isim nasıl değişiyor ben bulamadım

Kızlar Mete'nin ayak baş parmağının tırnakları düz değil,ete gömülü gibi.Biriniz ayak baş parmağının resmini atabilir mi bebeğinin.Acaba normal mi bizimki.Değilse düzelir mi acaba

Hanimlar merhaba nasilsiniz.. sizlere iki sorum.olacak gece yatarken ne giydiriyorsunuz bebislere.. terleme yasiyoruz da su siralar..

Kehribar kolye diger konu, agiz suyu cok akiyor ise yarar mi acaba
Ben kehribar kolye bugün sipariş verdim büyük kızıma aldığım siteden yine. Tots&more instagramdan. En güvenilir site bura diye biliyorum faydası olsun olmasın aksesuar olarak çok seviyorum kehribar kolyeyi

Sagol canim, buyuyor bebisler artik. Suan hepsi tam isirimlik. Ben benimkinin her tarafini isirip opup duruyorum Onun da cok hosuna gidiyor.
Yaa bnmkide öpülmeye bayılıyor gülücükler kahkahalar büyük kızım sevmezdi öpülmeyi bu kendinden geçiyor cimcime ay Allah ım uyuyunca özleniyolar yaaa

Kızlar Mete'nin ayak baş parmağının tırnakları düz değil,ete gömülü gibi.Biriniz ayak baş parmağının resmini atabilir mi bebeğinin.Acaba normal mi bizimki.Değilse düzelir mi acaba
Alya nın da öyle cnm hatta dün ilk kez kestim ayak tırnağını anca çıktı dibinden

Yaa bnmkide öpülmeye bayılıyor gülücükler kahkahalar büyük kızım sevmezdi öpülmeyi bu kendinden geçiyor cimcime ay Allah ım uyuyunca özleniyolar yaaa
Benimki de kahkaha atiyor opuldukce ama en cok babaya yukardan bakmayi seviyor. Babasi anneyi aldin gidiyorsun sipa dedikce kendinden geciyor. Ben de uyurken cok ozluyorum. Suan oglen uykusunda her 15-20 dk da bir bakip cikiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…