2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de 22de uyudu. Gece 3 buçukta uyandı emdi yattı sabah 7de uyandı. Ben ne kadar erken yatırırsam yatırayım uyanıyor ve derin uykuya saat 22den önce geçmiyor. Ben de artık o saatte uyutacağim mecbur.

Yapma arkadaşım ağlatma öyle, bari 6 ayı bitirsin nolur. Belki korkuyordur, her bebek farklı. Çok ağlıyorsa biraz daha zaman tanı, acelesi yok. Bebeğin hazır olmayabilir. Şu an onun tüm dünyası sensin, birden onu bırakıyorsun kucağından, yaşadığı şoku düşünsene. Vallahi içini çeke çeke ağladı deyince ben üzüldüm burda bazı bebeklere uyku egitimi şart ama senin bebegin dün gece de çok güzel uyumuş bak.

Canım Ayla ayın kaçında doğmuştu? 6-7 arası bebeklerin uyanmasi gereken normal saatmis bu arada, Uzayda 6yi 1 dakika gecirmez. 8de geri uyuyor ama.
17 kasımda doğdu canım. Ama Ayla 11 12 de uyuyo ben uyuyana kadar 1 oluyo 6 da uyanmakta zor oluyo valla Bugun bizde 8.30 da uyuduk tekrar.

17 kasımda doğdu canım. Ama Ayla 11 12 de uyuyo ben uyuyana kadar 1 oluyo 6 da uyanmakta zor oluyo valla Bugun bizde 8.30 da uyuduk tekrar.

Evet o çok zor malesef, insanın bütün kemikleri ağrıyor. eşim de bana diyor hep Uzay uyuyunca sende uyu hemen. Kolay değil ki hemen uyumak, hadi desen uykuya dalmak 1 saat sürüyor. Çocuk uyanıyor zaten o sırada.

Aynı şeyi bende düşünüyorum akşam 8 de de uyuduğunda 6_ 7 gibi kalkıyordu .Şimdi akşam 10 da uyuyor sabah gene aynı saatte kalkıyor .Ama öğlen uykularında telafi ediyor bizimkisi ..

Evet o çok zor malesef, insanın bütün kemikleri ağrıyor. eşim de bana diyor hep Uzay uyuyunca sende uyu hemen. Kolay değil ki hemen uyumak, hadi desen uykuya dalmak 1 saat sürüyor. Çocuk uyanıyor zaten o sırada.
Ha ha aynen uyuyacak olsam aklıma bir saat sonra uyanacağı geldiği için uyku tutmuyor .Ama sağolsun eşimle oğlum oyalıyor uyanınca bana dokunmuyorlar ancak çok acıkıp ağlamaya başlarsa uyandırıyorlar .

Canım ben eğitim vermiyorum denemedim de. Huyu değişti bizim minnoşun. Aslında sadece memede uyumayı bıraktırmak istiyorum işe başlama durumum var yakın zamanda.Ama gürültü kıyamet. Yine de gece emzirerek uyutuyorum 8.30-9 gibi 1 saat falan uyuyor çığlık çığlığa uyanıyor. Tekrar emip 10 gibi uyuyor. Yoksa ben de ağlatma taraftarı değilim ama işe başlayınca da zor olacak. Ne yapicam bilmiyorum

Aynen valla sabah uyuyunca hemen bende uyuyorum bir saat o biraz iyi geliyo. Benim eşimde Ayla uyuyunca biraz oturalım tv falan izleyelim bişeyler yiyelim istiyo uyuma diyo

Of o çok zor işte, bende başlıyorum ama eylülde benim. Sallayarak uyumaya alışsa o bile yeter o zaman. Ben de düşünüyorum şimdiden napıcaz diye

Eş çok önemli, benimki mümkün değil bakamıyor. Bırakıp yatsam ikisi de ağlamaya baslar sanırım

Eş çok önemli, benimki mümkün değil bakamıyor. Bırakıp yatsam ikisi de ağlamaya baslar sanırım
Hadi ya benim yedi buçuk yaşındaki oğlum bike bir güzel oyalıyor .Büuük oğlumun ısrarı üzerine yatak odasına taşıdık beşiği babayıda büyük oğlumun odasına ..Sabah bebiş 7 de uyandı .Benim uykum vardı büyük oğlum aldı kardeşini yanımıza yarım saate yakın oyaladı.Normaldede gün içinde ben emziririm uyurum kanepeye abisi oyuncaklarıyla oynar onu da oyuna katar oyalar bayağı.

Benimkide sevmiyo canim hemde hic ellerini cikarmak icin uğraştıkça gazını cikariyoben yinede cok hircin uykuya dalamayinca yapiyorum dun gecede yaptim 1.30da uyudu 10.40da kalktik arada mama icti tabi

Masallah abiye Bende kızım öyle kardeşine bakacak yasa gelince ikinciyi doğurcam

Ay maşallah tam abi seninki küçük adam. İkinciye heveslendirdin beni

Arkadaşlar aşı yeriniz iyileşti mi bizimkinde sorun var sanırım atletinin koluna bakıyorum hep leke oluyor iltihap akmış .yara gibi hala bir türlü iyileşmiyor .Yarası kavlıyor tekrar kabuk bağlıyor.

Arkadaşlar aşı yeriniz iyileşti mi bizimkinde sorun var sanırım atletinin koluna bakıyorum hep leke oluyor iltihap akmış .yara gibi hala bir türlü iyileşmiyor .Yarası kavlıyor tekrar kabuk bağlıyor.
Bizim iyileşti dün banyo yaptırırken son irini akıttı yeri hafif çukur kaldı.pansuman yap bastiron varsa

Mete'nin aşı yeri hiç kabarmadi,iltihap da yapmadı.Acaba tutmadı mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…