Merhaba kızlar bben sağlık ocağının versiği kan damlasını 4 5 gündğr kullanıyorım ama kızıö 2 gündür felaket delirdi resmen bağırıyor çocuk anlamadıö ne oldu ondan mı oldu acaba ya vegaferon kullanan var mı kızlar çocuğum ne güzel uyurdu rahattım ne zamandır ilkkez rahatlamıltım 2 gündğr uyku zamanı deliriyor bağırıyor gece bağırıyor uykudan uyanıyor anlamadım ne oldu ya ben o ilaca yordum ne bileyim
Merhaba kızlar bben sağlık ocağının versiği kan damlasını 4 5 gündğr kullanıyorım ama kızıö 2 gündür felaket delirdi resmen bağırıyor çocuk anlamadıö ne oldu ondan mı oldu acaba ya vegaferon kullanan var mı kızlar çocuğum ne güzel uyurdu rahattım ne zamandır ilkkez rahatlamıltım 2 gündğr uyku zamanı deliriyor bağırıyor gece bağırıyor uykudan uyanıyor anlamadım ne oldu ya ben o ilaca yordum ne bileyim
Banada verdi ben kullanmadım henüz mama aldigi için.bi yerde okumuştum bebeklerde sanci yapabiliyormus degistirmislerdi ilacı aslinda ondan etkilendim baslamadim bende
Bizim uyku yine saat başı oldu bu gece, beynim karıncalanıyor salak gibiyim mehter takımı gibi iki ileri bi geri toparliycaz diye umuyorum 5.30da da uyandık, birde enerjik, sanırsın 10 saat deliksiz uyuduk.
Kızlar ben yavaştan muz yoğurt falan vermeye başladım yiğide.bayiliyor muz a falan çok vermiyorum kaşığın ucuyla 2-3kasik verdim dahada versem yiyecek çok sevdi
Bizim uyku yine saat başı oldu bu gece, beynim karıncalanıyor salak gibiyim mehter takımı gibi iki ileri bi geri toparliycaz diye umuyorum 5.30da da uyandık, birde enerjik, sanırsın 10 saat deliksiz uyuduk.
Kızlar Ayla iki gündür yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor yerde battaniyeye koyuyorum yuvarlanıp gidiyo koltuğun altına gircek nerdeyse pıtırcığım❤ Bide geri geri de gidiyo artık
Kızlar Ayla iki gündür yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor yerde battaniyeye koyuyorum yuvarlanıp gidiyo koltuğun altına gircek nerdeyse pıtırcığım❤ Bide geri geri de gidiyo artık
Merhaba,son birkac sayfa yazilanlari okudum da evet benimki de 3 gündur sik sık uyaniyor 6.aya 4 gun once girdik, demek 6. ay boyle geçiyor,cok iyiydi uykusu birden olduaksam 7 8 arasii uyur ve sabah 6.30 gibi kalkıyor hatta 2 gecedir 3 gibi uyanip kafayi kaldiriyor tam uyanmis şekilde ilerleyen aylar uyku egitimi lmazsa daha kötü olacak sanirim hep memeye kalkiyorlar
Erken uyuduğu icin erken kalkıyo ve cok uyanıyo bence canım 10 dk 10 dk ileri çekmeye çalış bence en azından 9- 9.30 gibi uyutsan daha iyi uyur gibi sanki. Evet cok hosuna gitti yuvarlanıp duruyo Bide hep sağına dönüyordu şimdi soluna da dönmeye çalışıyor
Kızlar ben artık oğlumun gazdan uyuyamadigina kanaat getirdim. Yaklaşık 3 haftadır ayaklarını çekme ve gernesme hareketi yapıyor uyur haldeyken.gozler kapalı uyuyacak çocuğum ama gaz uyutmuyor bir zaman sonra uyanıyor.alttaki gazi çıkarabiliyoruz da üstteki pat diye çıkmıyor oda geçer demişlerdi 4.ayda onu çıkaramıyoruz belliki
Erken uyuduğu icin erken kalkıyo ve cok uyanıyo bence canım 10 dk 10 dk ileri çekmeye çalış bence en azından 9- 9.30 gibi uyutsan daha iyi uyur gibi sanki. Evet cok hosuna gitti yuvarlanıp duruyo Bide hep sağına dönüyordu şimdi soluna da dönmeye çalışıyor
Yo masallah Uzay hareketli Ayladan önce dönmeye başlamıştı galiba benimkide sola dönemiyo ama iki gündür dönmeye calısıyor dönemeyşncede sinirleniyo basıyor çığlığı