2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar bben sağlık ocağının versiği kan damlasını 4 5 gündğr kullanıyorım ama kızıö 2 gündür felaket delirdi resmen bağırıyor çocuk anlamadıö ne oldu ondan mı oldu acaba ya vegaferon kullanan var mı kızlar çocuğum ne güzel uyurdu rahattım ne zamandır ilkkez rahatlamıltım 2 gündğr uyku zamanı deliriyor bağırıyor gece bağırıyor uykudan uyanıyor anlamadım ne oldu ya ben o ilaca yordum ne bileyim

Ben kan damlasına başlamadım daha dr unun onayını bekliyorum 7.aydan önce onaylamıyormuş

Banada verdi ben kullanmadım henüz mama aldigi için.bi yerde okumuştum bebeklerde sanci yapabiliyormus degistirmislerdi ilacı aslinda ondan etkilendim baslamadim bende

Ben başlamıştım,baktım çok kusturuyor,bıraktım.6.ayı doldurunca başlıcam

Canım bende bestiron kullandım, çok fena kabız oldu çocuk. 10 günde anca toparlandı bırakınca. Dediğin gibi sürekli bagiriyordu

Bizim uyku yine saat başı oldu bu gece, beynim karıncalanıyor salak gibiyim mehter takımı gibi iki ileri bi geri toparliycaz diye umuyorum 5.30da da uyandık, birde enerjik, sanırsın 10 saat deliksiz uyuduk.

Kızlar ben yavaştan muz yoğurt falan vermeye başladım yiğide.bayiliyor muz a falan çok vermiyorum kaşığın ucuyla 2-3kasik verdim dahada versem yiyecek çok sevdi
Bende veriyorum azar azar canım bal kabağı patates elma havuc verdim sadece havucu begenmedi diliydi yitti geri

Bizim uyku yine saat başı oldu bu gece, beynim karıncalanıyor salak gibiyim mehter takımı gibi iki ileri bi geri toparliycaz diye umuyorum 5.30da da uyandık, birde enerjik, sanırsın 10 saat deliksiz uyuduk.
Erken mi uyudu yine canım yoksa geç uyuyunca da mı uyanıp duruyor

Erken mi uyudu yine canım yoksa geç uyuyunca da mı uyanıp duruyor

8de uyudu canım yaa tutamadım. Erken sayılır.

Kızlar Ayla iki gündür yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor yerde battaniyeye koyuyorum yuvarlanıp gidiyo koltuğun altına gircek nerdeyse pıtırcığım❤ Bide geri geri de gidiyo artık

Nasıl mutludur şimdi o özgür artık, tam yemelik ❤

Siz verecekmisiniz uyku eğitimi? Ben verecektim ama eğitimle geceleri sık kalkma arasındaki bağlantıyı kuramadım.suan onun arastirmasindayim

8de uyudu canım yaa tutamadım. Erken sayılır.

Nasıl mutludur şimdi o özgür artık, tam yemelik ❤
Erken uyuduğu icin erken kalkıyo ve cok uyanıyo bence canım 10 dk 10 dk ileri çekmeye çalış bence en azından 9- 9.30 gibi uyutsan daha iyi uyur gibi sanki. Evet cok hosuna gitti yuvarlanıp duruyo Bide hep sağına dönüyordu şimdi soluna da dönmeye çalışıyor

Kızlar ben artık oğlumun gazdan uyuyamadigina kanaat getirdim. Yaklaşık 3 haftadır ayaklarını çekme ve gernesme hareketi yapıyor uyur haldeyken.gozler kapalı uyuyacak çocuğum ama gaz uyutmuyor bir zaman sonra uyanıyor.alttaki gazi çıkarabiliyoruz da üstteki pat diye çıkmıyor oda geçer demişlerdi 4.ayda onu çıkaramıyoruz belliki

Benimki de sola dönebiliyor sadece, sağa hiç dönmedi :) 9 gün var seninle aramızda, 9 gün sonra uzay da döner belki o popişle biraz zor ama

Benimki de sola dönebiliyor sadece, sağa hiç dönmedi :) 9 gün var seninle aramızda, 9 gün sonra uzay da döner belki o popişle biraz zor ama
Yo masallah Uzay hareketli Ayladan önce dönmeye başlamıştı galiba benimkide sola dönemiyo ama iki gündür dönmeye calısıyor dönemeyşncede sinirleniyo basıyor çığlığı

Bizim aşı yeri böyle bir türlü iyileşmiyor

Eklentiler

• 20200420_185239.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…