Merhaba kızlar bben sağlık ocağının versiği kan damlasını 4 5 gündğr kullanıyorım ama kızıö 2 gündür felaket delirdi resmen bağırıyor çocuk anlamadıö ne oldu ondan mı oldu acaba ya vegaferon kullanan var mı kızlar çocuğum ne güzel uyurdu rahattım ne zamandır ilkkez rahatlamıltım 2 gündğr uyku zamanı deliriyor bağırıyor gece bağırıyor uykudan uyanıyor anlamadım ne oldu ya ben o ilaca yordum ne bileyim
Kızlar Ayla iki gündür yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor yerde battaniyeye koyuyorum yuvarlanıp gidiyo koltuğun altına gircek nerdeyse pıtırcığım❤ Bide geri geri de gidiyo artık
Kızlar ya geçen gün demiştim ya oğlum 4 gündür kaka yapmıyor diye. O gün yapmıştı çok şükür ama yine 2 gündür yapmıyor. Yapmak istiyor sıkıyor kendini kızarıyor ama yapamıyor. 5 aylık olduk tam bugün. Sadece anne sütü alıyor artı hiçbir şey vermiyorum ek gıda falan gibi yani. Kendim de bol bol su içiyorum her gün çorba falan içiyorum. Acaba neden öyle olur ya? Bir de gazını kendi çok rahat çıkarıyor ama acaip kötü kokuyor gazı. Büyük insan gibi. Fikriniz var mı canlar? Doktora mı sorsam
Kızlar ya geçen gün demiştim ya oğlum 4 gündür kaka yapmıyor diye. O gün yapmıştı çok şükür ama yine 2 gündür yapmıyor. Yapmak istiyor sıkıyor kendini kızarıyor ama yapamıyor. 5 aylık olduk tam bugün. Sadece anne sütü alıyor artı hiçbir şey vermiyorum ek gıda falan gibi yani. Kendim de bol bol su içiyorum her gün çorba falan içiyorum. Acaba neden öyle olur ya? Bir de gazını kendi çok rahat çıkarıyor ama acaip kötü kokuyor gazı. Büyük insan gibi. Fikriniz var mı canlar? Doktora mı sorsam
Bize de bi kere ole olmusti doktor 5 6 gune kdr normal demisti ama 6 gun ben yapmasam catlarim el.kdr bebek napsin ..ben yarim cay kasigi zeytinyagi verdim kendim de hep bitki cayi icmisyim rezene kimyon vs
17 Kasım canım. Çok fazla egzersiz yaptırmıyorum sadece kolarını asagı yukarı yaptırıyorum bide göbeğin orda birleştiriyorm ellerini bisiklet hareketi falan youtube da var ama öyle uzun süre değil anca 5 6 dk günde
Seninki küçükmüş geçer bence gayet normal duruyor benim öbür oğlumunkide böyle küçüktü sonra iyileşiyor ama izi kalıyor. Ama bu oğlumunki çok anormal ebemi yapamadı doğru düzgün bilmiyorum.
Hiç sormadım canım yarın ebeyi arayıp telefonunu isteyip watsaptan göndereyim bakalım ne diyecek. Ama internette araştırdım bir şey bulamadım bunla ilgili genelde normal diyorlar böyle olabilirmiş tuttuğunu gösteriyormuş.
Mete ablasina yada babasına gitmek istediğinde kendini onlara doğru attırıyor.Nerdeyse kucagimdan zıplayacak.Bana gelmek istediğinde de yatarken yapıyor o hareketi.
Bide birşeyi istemiyorsa daha verirken eliyle ittiriyor.Ne isteyip istemediğini anlatmaya başlıyorlar yavaş yavaş.Çok keyifli..
Seninki küçükmüş geçer bence gayet normal duruyor benim öbür oğlumunkide böyle küçüktü sonra iyileşiyor ama izi kalıyor. Ama bu oğlumunki çok anormal ebemi yapamadı doğru düzgün bilmiyorum.
Biliyorum canim benimki normalde senin bebisinki sanki iltihap olmuş ben sen gör diye yolladim bence bi hemşireni ara canim beb3ginin canı yaniyo olabilir iltihapsa