2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biznde 4 kasim dogumluyiz 2 haftadir kullaniorm ve 2 haftadir ben biittim 2 sn nefes alamadim arkadasima sordum biz vermioz hem.kabiz yapio hem huzursuz die doktokra dedim vereceksiniz aliscak bunyesi zeytinyahi icirb dedi 5.5 aylik

Kızlar Ayla iki gündür yüzüstünden sırtüstüne de dönüyor yerde battaniyeye koyuyorum yuvarlanıp gidiyo koltuğun altına gircek nerdeyse pıtırcığım❤ Bide geri geri de gidiyo artık
Masallah bizimkisi donuo da geri geri hoc gitmedi nasil egzersizler yaotirdiniz ne zaman dogumlu acaba

Kızlar merhaba beşik artık küçük geldiği için park yatak aldım ama yatağını almadım henüz ne oneriyorsunuz sizler ne kullanıyorsunuz

Kızlar ya geçen gün demiştim ya oğlum 4 gündür kaka yapmıyor diye. O gün yapmıştı çok şükür ama yine 2 gündür yapmıyor. Yapmak istiyor sıkıyor kendini kızarıyor ama yapamıyor. 5 aylık olduk tam bugün. Sadece anne sütü alıyor artı hiçbir şey vermiyorum ek gıda falan gibi yani. Kendim de bol bol su içiyorum her gün çorba falan içiyorum. Acaba neden öyle olur ya? Bir de gazını kendi çok rahat çıkarıyor ama acaip kötü kokuyor gazı. Büyük insan gibi. Fikriniz var mı canlar? Doktora mı sorsam

Bize de bi kere ole olmusti doktor 5 6 gune kdr normal demisti ama 6 gun ben yapmasam catlarim el.kdr bebek napsin ..ben yarim cay kasigi zeytinyagi verdim kendim de hep bitki cayi icmisyim rezene kimyon vs

Canim artik büyüdükleri icin bağırsakta dışkı kalma suresi uzayabiliyor bide yalanci kabizlik var ondanda olabilir.

Kızlar merhaba beşik artık küçük geldiği için park yatak aldım ama yatağını almadım henüz ne oneriyorsunuz sizler ne kullanıyorsunuz
Ben reflü yatagindan yeni yün yataga geçtim altındada sert sünger var reflü yatağına sigmadiginiz icin mecbur kaldik.

Ya kizlar benim kizim resmen yumruğunu yiyor parmakları kesmiyo onu artik napcam acaba

Masallah bizimkisi donuo da geri geri hoc gitmedi nasil egzersizler yaotirdiniz ne zaman dogumlu acaba
17 Kasım canım. Çok fazla egzersiz yaptırmıyorum sadece kolarını asagı yukarı yaptırıyorum bide göbeğin orda birleştiriyorm ellerini bisiklet hareketi falan youtube da var ama öyle uzun süre değil anca 5 6 dk günde

Ya kizlar benim kizim resmen yumruğunu yiyor parmakları kesmiyo onu artik napcam acaba
Yapacak bişey yok ona canım benimkide öyle Damakları kaşınıyor benim elimi yakalasın bi bastırıyor damaklarıyla acıtıyor valla

Owww bu normal mi?Doktora,ebeye yada hemsireye falan sordunuz mu?Fazla büyük geldi bana.
Hiç sormadım canım yarın ebeyi arayıp telefonunu isteyip watsaptan göndereyim bakalım ne diyecek. Ama internette araştırdım bir şey bulamadım bunla ilgili genelde normal diyorlar böyle olabilirmiş tuttuğunu gösteriyormuş.

Son düzenleme:
Mete ablasina yada babasına gitmek istediğinde kendini onlara doğru attırıyor.Nerdeyse kucagimdan zıplayacak.Bana gelmek istediğinde de yatarken yapıyor o hareketi.
Bide birşeyi istemiyorsa daha verirken eliyle ittiriyor.Ne isteyip istemediğini anlatmaya başlıyorlar yavaş yavaş.Çok keyifli..

Biliyorum canim benimki normalde senin bebisinki sanki iltihap olmuş ben sen gör diye yolladim bence bi hemşireni ara canim beb3ginin canı yaniyo olabilir iltihapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…