2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biliyorum canim benimki normalde senin bebisinki sanki iltihap olmuş ben sen gör diye yolladim bence bi hemşireni ara canim beb3ginin canı yaniyo olabilir iltihapsa
Sağol canım .Bir yerde okudum şimdi verem canlanmış vücudunda o yüzden bayağı şişti tedavi gördük 1 ay filan diye yazmış kadınınn biri korktum açıkçası yarın arayım bakalım ebeyi ...

Bende bi yerde okumuştum canim ilaç filan kullanmışlardı insallah önemli birşey değildir

Merhaba,e
Siz verecekmisiniz uyku eğitimi? Ben verecektim ama eğitimle geceleri sık kalkma arasındaki bağlantıyı kuramadım.suan onun arastirmasindayim
Merhaba,evet verecehim ama 6 ay dolsun istiyorum, şart gerçekten adlinda 3.ayda brn yapmistim yatahnda uyuyordu emziriyordum mayisiyordu birskiyordum popoduna piş pîş uyuyordu sonra fişte bpzulfu 2 dis birden cikardi agliyordu acisi vardi mecbur destek olmak acisini rahatlatnak icin kucakladim hep dalamiyorfu uykuya, sonra azıttı iste yine 7. Ayds ben diş bekliyorum cunku olk iki fisi 4.5 aylikken cikti,yinr bozulacak diye korjuyorum,ama 6 ay dolsun bir başlayacağım fakat zamanlamasindan emin olamiyorum,brnomki bir de edesiz bir aglaması var ki kendni yirtiyor sanki işkence goruyor,5 dakika birakiyoruz yatahina kucaktan,kiyamet kopuyir ana kesin verecegim

Siz verecekmisiniz uyku eğitimi? Ben verecektim ama eğitimle geceleri sık kalkma arasındaki bağlantıyı kuramadım.suan onun arastirmasindayim
Aslinda gece gunduz fark etmiyor uyku dongusu 45 dakikadan sonra period degistiriyor derin uykudan hafif uykuya o arada uyaniyorlar cunku destek yok olmus oluyor bizde de ayni ama biz bildigimiz icin uyuyabiliyoruz,bir de bence buyuyen bedenleri icin süt ihtigaci oluyor sut üretimi icin icgudusel mi diye düşünüyorum ama uyku egitimi şart verilmeli

Gecmis olsun,aslinda anne sutu aliyirsa normal diyorlar 10 gune kdar ama bence bebek cok rahatsiz olur bence doktora götürün mutlaka bagirsak duzenleyici versin yapamadikca daha da katilasir bu aefer yaparken aci çeker,bir de ıkınmaktan makatta çatlak falan oluşur Allah korusun bir danışin doktora

Arkadaşlar aşı yerini tanıdığım tecrübeli bir arkadaşım var ona sordum .Böylede olabiliyor sorun yok dedi.Aslında en son eşim banyo yaptırdı kabuğu kavladı .Sonra batikon sürelim altı iltihap mikrop kapmasın dedi .Bayağı kuruttu orayı aslında buraya attığım resimdeki biraz daha şiş hali. Batikon bayağı işe yaradı daha iyi durumda gözüküyor şimdi.

U uzay biz de biz de
100.yılımız kutlu olsun.
Gerçi bu Mete'nin 4.ay resmi bugün yenisini cekicem ablasiyla ama olsun.Coşkuya bugünden başladık.
Bu arada oğulcuğum fazla esmer çıkmış burda

Eklentiler

• IMG_20200313_134630.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bence onunla alakaaı yok benim kızımda 7 8 gibi akiam uyuyor sabah 6 7 gibi kalkıyor herkes dedi erken uyuypr ondan uykusunu alıyor erken de kalkıyor gece de uyanıyor. Sonda saati çektim 9 a 2 gündür akşam 9 da uyuyor maalesef sabah yine 6 da ayaktayoz değişmedi. Yani geç yatır geç kalksım tekniği şuan bizim küçük bebişlerdr uygulanmıyor işe yaramıyor

Doğrudur canim benim kızım hiç o kadar erken yatmadığından tuhafıma geliyor demekki 10 da uyusa şükrediyorum ama dediğin gibi bazen 10 10.30 gibi uyuyo yine aynı saatte uyanıyo. Bende istiyorum ki 9 10 gibi uyusun oda dinlensin bende ama yok genelde 11 12 gibi uyuyo gündüzde hep kucakta öhöö öhöö diyip duruyo bırakınca teke gibi

insan dayanamaz yani o bacaklara kollara masallah paşaya Ben kıyamıyorum ya çok nazik seviyorum kızımı kaynanam da çok nazlı bu kız diyip duruyor

Ben de kibar kibar seviyordum da baktım ki benim oğlan seviyor hirpalanmayi bildiğin kahkaha atıyor çocuk sıkıştıra sıkıştıra sevince. Canıma minnet kız çocuğu kibar oluyor ama, yeğenlerim öyle. Nazik nazik seviyoruz onları. Senin kıza dokunmaya kıyamaz insan zaten ❤ biblo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…