2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

6. aya doğru atak dönemine giriyor bebeler ondandır Bebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları

Bebeğiniz Salı günü doğmuş ve doğduğu günden bugüne kadar 169 gün geçmiş. Bebeğiniz, bebek atak takvimine göre şu anda 22,5 - 26,5 haftaları arası olduğundan dolayı bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 28 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 11. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 17 BEN 17 GÜN DAHA UYKUSUZ YANI

Hangi yöntemi uygulayacaksınız acaba? Bende istiyorum ama denedik birkaç kez çok ağlıyor beşikte sallanarak uyuyor hep.ben şşş pat yöntemini denedim ama ilk deneme başarısız malesef

Ay teşekkür ederiz canım Aynen kızlar nazik oluyo erkekler seviyor hırpalanmayı büyüyünce hele hiç durmuyolar hoplaya zıplaya oynuyorlar

Aynı benimki de sürkeli kucakta cadıbiran önce şöyle 7 8 aylara mı geçsek bari hem biraz yemek yerler öğünler kısalor feşan şimdi sürekli yatır kaldır mama yap koştur kucağında gezdir evi temizke felan derken perişan oluyoruz. Buarada valla artık bemde akiaö 7 8 e indircem yine uykusunu bari akşaö biraz uzanıp dinleniyordum denedim gördüm ki geç yatsa da aynı kalkıyor birdaha o saate bırakmam

Hangi yöntemi uygulayacaksınız acaba? Bende istiyorum ama denedik birkaç kez çok ağlıyor beşikte sallanarak uyuyor hep.ben şşş pat yöntemini denedim ama ilk deneme başarısız malesef
Pes etme canım benim de ilk çok ağladk aöa çok normal tepki vermeleri biranda baöbaşka bir durumla karşılaşıyorlar ama pes etmeden istikrarlı olman lazım 1 gün yapıp bir gün bırakkrsan çocuğun kafası karışır iyice bocalar. Ağlasa da pes etme sakinleştir tekrar bırak yatağına öyle öylr o mayışıp uyuycak 2 3 gün sonra bile fark edeceksin artık daha kjsa sürecek direnmesi

Aynen canım madem aynı saatte kalkıyor erken yatır dinlen. Bende öyle diyodum vala bi 7 8 aylık olsaydı emeklerdi biraz kucaktan inerdi diye düşünüyorum cok yoruyo böyle uyanıkken hic bi iş yapamıyorum pusette falanda hic durmuyo artık yemek yerken bile kucağımda

Senin kaç gün sürdü eğitim süren? Yani tamam artık yatağına koyunca uyuyabilir dediğin kaç gün sonra oldu canım.ve hangi yöntemleri uyguladın?gece uykusu mu gündüz uykusu ilemi başladım? Gece ve gündüz uyku süreleri uzadimi peki eğitim verdikten sonra?
Kusura bakma soru bombardımanı oldu biraz

Benimkide öyle canim anakucagi almıştım onla oyalaniyo biraz onun dışında sürekli bağırıyor

Benimkide öyle canim anakucagi almıştım onla oyalaniyo biraz onun dışında sürekli bağırıyor
İlk uyanınca 10 15 dk sesi cıkmıyo sonra baslıyo kucaktan Bırakınca ehe ehe eheh diye hep yalandan bağırıp duruyo

Ağlayacak zaten bence ağlatmadan egitmek imkansiz sadece en az hangi yöntemle uyutabiliriz onu düsunmeliyiz.Bence 7 8 aydan sonra olmali sanki ama tabi her bebegin hazirbulunusluğu farklidir benim bebegim 1 ay erken geldi bir de o yuzden pek kiyamiyorum simdi bir de atak do emi dis derken kucaga ihtiyaçları var gibi,yöntem konusunda şşş pat deneyecegim ama her an her yontenin karışımı bir sey uygulayabilirim Senemek lazim ben uygulayinca paylasirim ,aglayacak ama pes etmeyin,aslinda onlar bizim dayanamayacagimizin farkindalar o yuzden bagirarak agliyorlar benimminacayop edepsiz görmelisiniz kararli olmazsak akillari karışır hic alıştıramayız

Ya sanirkm bu ara atak donemindelrr benimki de cok huysuz, bir de szunkirr hsrekrtlendi mi?Beninki 2 gundur kucagimizdn atıyor kenfini kalkmak istiyor cok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…