2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım

Inşallah canim bende bi heves bebek arabasini cikarmistim yikadim balkinda kuruyordu iki aya yakin orda tozlandi maalesef

Ya kizlar bi erkek bu kadar beceriksiz olabilir mi bi bebegi uyutamiyo acaba sadece brnimkimi böyle iftar vakti bulaşık cay derken sen uyut dedim çocuk bağırıyor kızıyo beceremedi uyutmayi ben olmazsam cocuklarim napar acaba

Bu arada burda bir kanguru furyası vardı oda boşa gitti çocuklar oldu sekiz dokuz kilo Belki bir kere bile kanguruyla koyup dışarı çıkaramadım .Halbuki ne hayaller kuruyordum of of zalım korona...

Ya kızlar varya bugün oğlum net bir şekilde Anne dedi Önceden de diyordu agularken falan ama ilk kez bu kadar net söyledi. Ne kadar güzel bir duyguymuş bu ya
Canım o biraz benzetme oluyor benimkide çok diyor ınneee diye hatta oğlum ve eşim anne dedi diyorlar ...Ama denk geliyor harfler sanırım

Bu arada burda bir kanguru furyası vardı oda boşa gitti çocuklar oldu sekiz dokuz kilo Belki bir kere bile kanguruyla koyup dışarı çıkaramadım .Halbuki ne hayaller kuruyordum of of zalım korona...
Aynen ben almadım iyiki almamışım

Kızlar bugün krem peynir yaptım, baya güzel oldu. Ek gidaya geçince çok işe yarayacak. Süt aldım 3 litre, limonla kesip lor yaptım önce. Sonra içine çok az süt koyup blenderdan geçirdim, tuzunu fln ayarladım, bildiğimiz krem peynir oldu. Loru anne sütüyle yumuşatıp tuz koymadan yaparsak iyi bir ek gıda olur. Sebzelerle karıştırıp verilebilir. Birde yarın ilikli kemik alıp et suyu yapacağım, küp küp dondurup kullanırım. Şimdiden hazırlamakta fayda var, elimizin altında bulunsun. 1 ay kaldı şurda. Başka fikri olan yazsın, hazırlıklara başladım ben.

Ben çok yorulunca kullanıyorum hâlâ evde bazen takatim kalmiyor

Ben kullandım valla baya.kanguru değil de benimki sling .evde dışarda çok kullandım hala kullanıyorum buarada biz çok dışarı çıktık oğlumla koronadan önce şimdi malesef balkon türü yapıyoruz anca

Cankuş ben ilikli kemik suyunu çok sık yapar dondurucuya koyarım çorbalarda hep kullanırım yiğit mirza nın çorbalarında da kullanacâgim..ama anne sütüyle lor fikri baya iyiymiş sağolasın yaparım bende.ben kaşık mamaları aldım bide,bakalım sevecekmi benim lokumum.cok hevesli birşeyler yemeye ağzı hep sulu sulu biz biseyler yerken yavrumun

Canım o biraz benzetme oluyor benimkide çok diyor ınneee diye hatta oğlum ve eşim anne dedi diyorlar ...Ama denk geliyor harfler sanırım
Öncekiler dediğin gibi benzetmeydi canım ama bugün tane tane söyledi. Şok olduk hatta annemle. Babam da holden duyup geldi anne dedi ya o diye☺

Tavuk suyu ve ev yapimi bebe biskuvisi de yapilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…